Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Én bőven megelégednék per pillanat ha valahol feliratoznák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Marha jó ez a Katedrális, bár a cselszövések és intrikák talán túl csupaszok, átlátszóak és egymás hegyére-hátára épülnek. Hiányzik belőlük egyfajta zsenialitás. Mehetnének a karakterek Batiatustól tanulni. A zene is remek. Asszem a Starz elindult szépen az emelkedőn, főleg ha majd a Camelot is hasonló arculattal fog rendelkezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Na kiváncsi voltam, hogy neked hogy fog tetszeni és örülök, hogy bejött Az intrikák egyébként azért tünhetnek ilyen csupasznak, mert a köritésre, a finomkodásra nincs idő, annyi mindent kell elmesélniük. Viszont nekem az újranézésekkel egyre jobban tetszenek... mostmár ott tartok, hogy az első rész király-szála (ami igy, ebben a formában nincs a regényben; ott csak egy szereplő (Ferenc) meséli el, hogy hogysmint zajlanak a dolgok az udvarban) is elkezdett kifejezetten bejönni. Mindenesetre ma új epizód. Elözetese itt alább: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Nem tudom pontosan, hogy mi késztette őket, hogy úgymond zanzásítva forgassák le a sztorit, de az eredményen ez majd úgyis meg fog látszani, főleg aki olvasta is a regényt. Nekem így túl sok bajom nincs vele, volt hogy mosolyogtam egy-egy szívatáson, de azért nem egy Batiatus féle minőség az ármánykodás az tény Kicsit mintha az OZ-t ültették volna át a középkorba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Szerintem alapvetően két lehetőség volt a készitők elött: vagy széthúzzák 20-30 részre, de akkor az egyes epizódokra kissbb költségvetés jött, ami kisebb látványt, sőt akár kissebb kaliberü szinészeket is jelenthet. Vagy összehuzzák az egészet nyolc részre, de cserébe az egész, a saját kereteihez képest nagyszabású tud lenni. Bár én elnézném a Katedrálist akár 40-50 részen keresztül is, de van annyira fontos elem a látvány és a grandiozusság, hogy megkockáztassam, hogy jól döntöttek. Először nehéz volt ezzel a rohanással együttmenni, de asszem kezdem felvenni a tempót... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Mondjuk olyan nagy látványt én nem találtam benne. És itt most a grandiózusra célzok, mert oks, bizonyos pénzösszeget tuti felemésztett pl az a tűzeset megoldása. De különösképp olyan nagyszabású akciót nem mutattak. Persze később még mutathatnak. De az is tény, hogy itt elég h*lyén festene a CGI megoldás. Jó így, hogy természetes inkább minden vizuális megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Akárcsak a Rómánál nem annyira az akciók viszik a pénzt, hanem a diszletek, a helyszinek, a statiszták, amiknek tényleg korabelinek kell tünniük. De a nagy elözetesben is látszott már: lesz nagyobb akció is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Az akciót nem csupán ebben az értelemben értem, hanem a képi megoldásokban is. A helyszínek per pillanat szűkek, jóformán egyetlen helyszínre összpontosulnak adott jeleneten belül. Nincs totál városkép, hatalmas panoráma felvételek. Szóval tényleg spórolnak az ilyenekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Attól függ most mihez viszonyitunk. Ha mozifilmhez akkor persze... ez akkor a Rómáról is elmondható, de a sorozatokhoz akkor ég és föld a különbség. A Katedrális messze túlmutat gyakorlatilag bármin amit eddig középkori témában sorozat mutatni tudott. Egyrészt ugye ott vannak a nagyonis valósnak tünő CGI látképek, mint a winchesteri királyi erőd, a kingsbridge-i perjelség vagy a püspöki palota (ahol nem érhetik be annyival, mint a Spartacusnál, hogy kb. ugy tünik mintha az lenne, de az se baj ha úgy nézki mintha egy rajzfilm lenne; itt a koncepció miatt mindennek kézzelfogható valósága kell legyen).... utobbi elött piac akárcsak Shiringban. És minden egyes helyszinnek -amiből van egy pár- saját diszletet kell épiteni lehetöleg minnél reálisabbat. Emiatt szökött a Róma büdzséje is az egekbe, pedig nagy totálokkal ott se túl gyakran hozakodtak elő. Ráadásul nagyon ritka a sorozatokban pl. az ilyen nagyvonalú snittek, mint az alábbi. Gyakorlatilag két másodperc az egész és ezért a két másodpercért egy rakatnyi statisztát kellett korhű ruhába öltöztetni. És a kingsbridge-i perjelség. Nekem nem rémlik, hogy ilyen szinvonalú CGI-k olyan sűrűn tűnnének fel a sorozatokban: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Persze nem egy mozifilm büdzséjéhez kell mérni a Katedrálist, de számomra az se lenne baj, ha a régimódi festményháttereket illesztenék a jelenetek mögé mindenféle számítógépes munkák nélkül. A Spartacusnál se zavart az "olcsó" CGI megoldás. Nem ez számít, még ha ott ugye erre a minél coolabb képregényes művi hatás miatt volt szükség. Legyen piszok jó a sztori. Ez a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Szerintem alapvetően két lehetőség volt a készitők elött: vagy széthúzzák 20-30 részre, de akkor az egyes epizódokra kissbb költségvetés jött, ami kisebb látványt, sőt akár kissebb kaliberü szinészeket is jelenthet. Vagy összehuzzák az egészet nyolc részre, de cserébe az egész, a saját kereteihez képest nagyszabású tud lenni. Én már annak is örültem, hogy legalább sorozatot készítettek belőle, és nem mozifilmet. Azt tényleg képtelenség lett volna leforgatni. Jó ez így Jó az előzetes, várom a részt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Felkerült az első "poszter" a készülődő Supernatural animéről... Spoiler: Kicsit mintha hajazna egy hasonló képre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Köszi SKy hatalmas! Én nagyon várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Felkerült az első "poszter" a készülődő Supernatural animéről...Ilyen grafikával anime? De amúgy jó, hogy már legalább poszterünk van belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. (szerkesztve) Ilyen grafikával anime? De amúgy jó, hogy már legalább poszterünk van belőle Itt van még Deanékről 2 kép: http://www.sorozatjunkie.hu/2010/06/22/raj...es-rajzolt-dean Szerkesztve: 2010. Július 30. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. (szerkesztve) Itt van még Deanékről 2 kép:http://www.sorozatjunkie.hu/2010/06/22/raj...es-rajzolt-dean Azóta felkerült már egy színes is róluk, mondjuk itt a hajszínek pont fordítva vannak... Spoiler: ...és itt van Jess rajza is, ami szerintem nem igazán hasonlít az eredetihez. Szerkesztve: 2010. Július 30. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 30. (szerkesztve) Ilyen grafikával anime? Szerintem egy animéhez képest jó a grafikája, a képek alapján. Szerkesztve: 2010. Július 30. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. (szerkesztve) Nagyon jó volt A katedrális következő része, szerintem egy szavunk nem lehet, mert volt tömegjelenet is, meg nem csak közeli képek. Spoiler: No igen, Fülöpnek mindig van egy terve Szerkesztve: 2010. Július 31. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Már van új rész??? Na akkor rá is keresek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Bomarr írta lentebb, hogy lesz új epizód Meg aztán egy hete volt az előző Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Eszméletlen jó volt az új rész. Plusz tömegjelenetekben és totálokban tényleg nincs hiány Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Aki hiányolta, most megkapja Nagyon várom már a következőt, addig is megnézem majd magyar felirattal is a mostani részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. A Katedrálissal megvárom az összest és majd egyszerre megnézem. Már nagyon rászoktam hogy azonnal ott a folytatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. No megnéztem én is a Katedrális első részét. A középkort utálom a legjobban, egyszerűen annyira sötét és undorító. De az első rész tetszett! Kicsit féltem, hogy mennyire fog majd bejönni, de nagyon szórakoztató volt. Nézem tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Az embereknek legalább volt hitük akkor, legalább is úgy gondolom De egyébként nálam sem kedvenc korszak. Ez a sztori viszont nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Az embereknek legalább volt hitük akkor, legalább is úgy gondolom De egyébként nálam sem kedvenc korszak. Ez a sztori viszont nagyon jó Elvakultak és tudatlanok voltak. Szerintem ez borzalom. Ebben a filmben is szépen látszott hogy élhettek akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Nálam viszont abszolut a kedvenc történelmi kor. Novellát is a középkori eseményekről irok a legszivesebben. Persze élni nem éltem volna benne, ahogy egyik történelmi korban sem éltem volna szivesebben, mint a jelenkorban. Mindenesetre örülök, hogy neked is bejön a Katedrális. Kiváncsi vagyok mit szolsz majd a folytatásokhoz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Nálam viszont abszolut a kedvenc történelmi kor.Én semmi kedvelni valót nem találok benne, de azért a film ettől elvonatkoztatva izgalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Na lent van nekem is már a 3. rész nagyon várom hogy megnézhessem, de lehet erre csak holnap kerítek sort. Viszont én is szeretem ezt a kort. Ha leszámítom az egyházat, (meg az egészségügyet) akkor sokkal szebb kor volt. Az ember, mint ebből is látszik megbecsülte a munkát. stb. Én inkább éltem volna akkor mint most, minden sokkal egyszerűbb volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 31. Supernatural promó a CW-től... friss képkockát nem tartalmaz, úgyhogy nem spoileres azoknak, aki látták 1-5-ig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.