Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Érdekes, de jó pár dologgal nem értek egyet :D

Egyébként most járok ismét a 3/9-nél :D De harmadszor már nem kezdek neki, majd nézem, ahogy és amikor eszembe jut. Még azon is agyalok, hogy ebből dvd-vásárlás is lesz, de ez még nem biztos.

Hozzászólás ideje:

Szerintem gyorsan töröld addig a linket Ody amíg Riddick dzsihádot nem hirdet az Aeon Flux ellen. :D

Én se értek amúgy egyet a cikkel, de amúgy korrekt kritika. A hozzászólók már inkább a no comment kategória határát súrolják.

Hozzászólás ideje:

Volt Katedrális, de valamiért nem kerül ki torrentre.

Az egyik lehetséges verzió, hogy péntek este néhány kábelszolgáltató úgy adta le az epizódot, hogy a közepén elment húsz percre a hang, ami miatt páran reklamáltak is. Lehet, hogy akik felszokták tenni a netre az epizódot azok pont nem tudták normálisan felvenni.

De mondjuk még ez is csak fél-magyarázat, mert azóta már több ismétlés is volt és a beirások szerint ezek már hibátlanul mentek le mindenhol, ennek ellenére sehol semmi. :D

Jövő héten egyébként már jön is a dupla záróépizód.

Hozzászólás ideje:

Már épp kérdezni akartam én is, hogy mi a helyzet a Katedrálissal. Mondjuk a Persons Unknownt is jól megkavarták, mert a soron következő epizódot csak online adják valamiért. Szóval aki tv-n követte odakint és nincs netje az most szív mint a torkosborz.

Hozzászólás ideje:

A Katedrálist én is kerestem ma, hiába. Remélem, hamarosan fenn lesz, bár nekem hétköznap mindig húzósabb sorozatot nézni.

Hozzászólás ideje:

Már gondoltam rá, hogy itt rákérdezek, hol lehet a következő epizód, de akkor még mindig nem tudni, mi a helyzet :D Valamelyik ismétlést csak felvette/felveszi valaki :D

Hozzászólás ideje:

Na megnézve ezt az epizódot úgy érzem, hogy jól fogják megoldani a zárást, ami ugyan pár száz oldallal a könyv vége elött fog véget érni, de a következő elözetesét látva azt mondom, igy is jól meglehet oldalni hiányérzet nélkül. Ez most amolyan előkészítő epizód volt a nagy duplarész elött. Ja és...

Spoiler:

... annyira jó, hogy Franciaország is feltünik a színen. Kicsit más kontextusban mint az eredetiben, mert Jancsi abban itt lát először gótikus katedrálist -ők még a régi román stilusban kezdték a könyvben- itt kicsit kissebb a katarzis, de igy is tök jó, hogy belekerült ez a jelenet.

Hozzászólás ideje:

Jó volt a Katedrális, bár kicsit pislogtam, mikor Aliana megkérte Mártát, hogy ne szóljon Alfrédnak a nyolc hónapos terhességéről. :D Most ez vagy fordítói hiba volt, vagy valami be lett itt nézve a készítők részéről.

Remélem a végén mindenki aki megérdemli minimum négy darabban fogja végezni :D

Hozzászólás ideje:

A Katedrális ezen része valami kimondottan nagyszerű volt! Eddig is tetszett, de most éreztem először azt, amit a könyv olvasásakor: hogy magával ragadó, letehetetlen, az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam.

Spoiler:

Ez a rész a történet Birodalom visszavágja: porrá zúz szinte mindent, Aliena belekényszerül egy hozzá méltatlan házasságba, és úgy tűnik, hiába, hiszen William megkapja a grófi címet; a katedrális összedől, Fülöp megbukik, és úgy tűnik, hogy helyrehozhatatlan a balsors akarata ... De mégis feldereng egy halvány reménysugár Aliena és Jankó gyermekével, és azzal, ahogy a lány a szerelme után indul. Aliena olyan csodás nőalak, amelyre mindig is nagy szeretettel tekintettem, és számomra a regényben is, és most már a filmben is az egyik legszebb momentum, ahogy a két nő, Ilona és Aliena összetalálkozik, aztán ahogy a lány elindul megkeresni Jankót valahol Franciaországban. Lehet, hogy túl érzelmes vagyok, de ez engem mindig meghatott, és nagy öröm számomra, hogy a filmnek sikerült ezt a nagy szerelmet ugyanilyen szépen érzékeltetnie.

Ha a befejezés is ilyen lesz, akkor le a kalappal a készítők előtt. :D

Hozzászólás ideje:
Padmén se vették észre, hogy terhes. A sok ruha csodákra képes.:D
De Anakin se volt közel mellette.....mint férj, együtt az ágyban. :D Ott próbálta volna titkolni! :D
Hozzászólás ideje:

Az azért a sorozatból is kiderül hogy...

Spoiler:

Aliena és Alfréd nem élnek házas életet. A könyvben kicsit konkrétabb mert ott le is van irva hogy Alfréd impotens, de legalábbis Alienával nem tud mit kezdeni, de ez a sorozatban is ott van mégha nem is teszik egyértelmüvé, hogy eztán nem is változik

Hozzászólás ideje:
Az azért a sorozatból is kiderül hogy...

Most megnyugtattál, mert a lentiek alapján kezdtem egész furákat gondolni. No akkor mindjárt nekiugrok én is :)

Hozzászólás ideje:

Végülis akár még benne lehetne :( Bár valszeg tényleg nem lesz benne, de a spanyolországi szál asszem tényleg olyan ami akkora luxus -mert valahol elég nagy leválás a fősodortól és az ott történt lényegesebb elemek könnyen átpakolhatóak máshova- hogy az csak egy 20-30 részes Katedrális sorozatnál tudna jól (tehát nem kapkodóan) kijönni.

Hozzászólás ideje:

Ez igaz, szóval nem ért meglepetésként :( Bár egyszer már a francia eseményeket is leírtam, pedig az tényleg kihagyhatatlan építészeti szempontból :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.