LordGravon Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Üdvölet! A Dr. Whoval már én is szemezek, csak még nem vettem rá magam, hogy átrágjam azt a saccra harminc évadot. Én sem néztem végig mind azt a... nemtomhány évadot. Csak pár részt láttam a régiek közül és a filmet. Én inkább a 2005-ös "első" évadtól ismerem. Onnan el lehet kezdeni, főleg mivel ez generációk sorozata volt és hát... a mi generációnknak inkább a 2005-östől érdemes nézni. És az alapinformációk ottvannak a Wikipédián Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. (szerkesztve) Elkezdtem nézni én is a Dextert! Első évad közepe táján haladok... Jesszusom ez a pali egy abberált beteg személyiség, de egyben van benne valami szerethető is.. Egy antiszociális, az embereket meg nem értő, a társdalomba be nem illeszkedő személyiség. Továbbiakban abszolúte utálja a romantikát, nem kedveli a szexet, a női nemet meg egyáltalán nem érti. Viszont van egy nagyon kedves és aranyos barátnője. Egy "beteg" ember, aki egyben egy profi orvosszakértő. Fanatikusan űzi a szakmáját, talán túlságosan is ugyebár.. Tud valaki azonosulni ezzel a karakterrel közületek? Nézni fogom , mert nem egy megszokott bűnügyi sorozat, ez azért egy jó pont. Szerkesztve: 2010. December 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Tud valaki azonosulni ezzel a karakterrel közületek? Ha kezemben lenne a lehetőség, hogy következmény nélkül végezhessek a rosszakkal, akkor minden habozás nélkül..., ha erre gondoltál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Nekem viszont nagyon mert megtudtunk a kezdetekről egy-két dolgot. Spoiler: Az továbbra sem világos hogy lehet az hoghy a katonákat is legyűrték. Ugye az elején amikor Shane Rick-et próbálta menteni akkor maszkos(emiatt nem kaphatják el a fertőzést), írtották a zombikat. Ezt kell tartani, nem engedni hogy közel kerüljenek hozzánk és akkor módszeresen lehet őket kinyírni. Igazából arra sincs még válasz hogy ha valahol ezt a vírust jelentették akkor miért nem zárták le azonnal azt a várost a hadsereg bevonásával? Mert akkor onnan ki nem kerül. Hogy terjedt el világszerte a betegség? Frenkie, ez egyrészről csupán egy film, egy fikció, és mint ilyen dögivel van benne ellentmondás. Amúgy nagyon jól rávilágítottál a lényegre, kivéve, hogy nem levegőben terjed a vírus, hanem cseppfertőzés útján ( karmolás, harapás). Szóval én nem akadok fel ezen a dolgokon és már ezért se tudom annyira komolyan venni mint az elején amikor azt hittem, ezt a dolgot jobban megmagyarázzák mint bármely más sablonos zombi sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Jesszusom ez a pali egy abberált beteg személyiség, de egyben van benne valami szerethető is..Egy antiszociális, az embereket meg nem értő, a társdalomba be nem illeszkedő személyiség. Nézd még egy kicsit tovább a sorozatot, és meglátod, hogy picit elhamarkodott a véleményed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Nézd még egy kicsit tovább a sorozatot, és meglátod, hogy picit elhamarkodott a véleményed Mondjuk igaza van, csak hát...karakterfejlődés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Mondjuk igaza van, csak hát...karakterfejlődés. Valami olyasmi Meg aztán mi is jobban megismerjük Dexi más oldalait Szóval a lentieknél árnyaltabb a kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Skaccok, ez büntetni fog rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Azt el is várjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Frenkie, ez egyrészről csupán egy film, egy fikció, és mint ilyen dögivel van benne ellentmondás. Amúgy nagyon jól rávilágítottál a lényegre, kivéve, hogy nem levegőben terjed a vírus, hanem cseppfertőzés útján ( karmolás, harapás). Szóval én nem akadok fel ezen a dolgokon és már ezért se tudom annyira komolyan venni mint az elején amikor azt hittem, ezt a dolgot jobban megmagyarázzák mint bármely más sablonos zombi sztorit. Én sem akadok fent csak kiváncsi vagyok rá. Ha valaki kitalál egy történetet vegye a fáradságot arra is hogy a kezdetek is stimeljenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Oldie, eltűnt a vidi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Van máásiiik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Elkezdtem nézni én is a Dextert!Első évad közepe táján haladok... Jesszusom ez a pali egy abberált beteg személyiség, de egyben van benne valami szerethető is.. Egy antiszociális, az embereket meg nem értő, a társdalomba be nem illeszkedő személyiség. Továbbiakban abszolúte utálja a romantikát, nem kedveli a szexet, a női nemet meg egyáltalán nem érti. Viszont van egy nagyon kedves és aranyos barátnője. Egy "beteg" ember, aki egyben egy profi orvosszakértő. Fanatikusan űzi a szakmáját, talán túlságosan is ugyebár.. Tud valaki azonosulni ezzel a karakterrel közületek? Nézni fogom , mert nem egy megszokott bűnügyi sorozat, ez azért egy jó pont. Én tegnap fejeztem be a negyedik évadot (alig tértem magamhoz a végén...), és csak azt tudom mondani, amit MissKarrde és kudar lentebb: nézd csak tovább bátran. A karakterfejlődés miatt, a mind izgalmasabb "mellékszereplők" miatt, és mert nagyon jó kis csavarok vannak benne, majd meglátod. Egy fél évad még semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Noh, amint nézzem azok se gyakorlókardok ott Doctore "Jango Fett" és Doctore "This is madness" kezében. Ezek ketten komolyan veszik a dolgot majd a titulusért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Pildi örülök, hogy bejött a Dexi! Oldie, nagyon jó lesz ez is! Várom már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. (szerkesztve) Michael C hall, Dexi karácsonyi dalt énekel kicsit átköltve Jimmy Fallonnál. Hatalmas! http://www.latenightwithjimmyfallon.com/vi...12-7-10/1263973 Szerkesztve: 2010. December 9. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Michael C hall, Dexi karácsonyi dalt énekel kicsit átköltve Jimmy Fallonnál. Hatalmas!Ha szétnéztél volna tegnap este a vicces topeszban akkor láthattad volna hogy én már beraktam oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ha szétnéztél volna tegnap este a vicces topeszban akkor láthattad volna hogy én már beraktam oda. Akkor azt hiszem hatalmas bocsánatkéréssel tartozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. (szerkesztve) Akkor azt hiszem hatalmas bocsánatkéréssel tartozom. De csak magadnak mert ilyen helyzetbe hoztad magad. Szerkesztve: 2010. December 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Mace Windu szerintem meggondolná, hogy újra nekimenjen e. Old Doctore Szerk. Valamiért mindig kiveszi az oldal a belinkelt képet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Az eheti Frindzs-hez se árt beszerezni egy rakatnyi zoxigént. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Jó hangja van "Dexinek", bár nem értettem minden szót a dalból, de a vége nagyon jó volt Sajnos csak most néztem meg, pedig láttam tegnap, hogy felkerült a másik topikba is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Sajnos csak most néztem meg, pedig láttam tegnap, hogy felkerült a másik topikba is.Tőlem nem volt elég jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Dehogynem, csak időm nem volt megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Tényleg be kéne már vezetni az újonnan bekerült ismétlődések törlését. Valamiért mindig kiveszi az oldal a belinkelt képet Mentsd le a képet és tedd fel egy képmegosztóra majd tedd be annak a linkjével. Máshogy nemigen lehet bírni annak az oldalnak a képeivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Mentsd le a képet és tedd fel egy képmegosztóra majd tedd be annak a linkjével. Máshogy nemigen lehet bírni annak az oldalnak a képeivel.Megoldottam máshogy. Fene se fog bajlódni itt képmegosztókkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Nah most már jobban érzem magam, hogy ide is betettem, különben Karrde nem látta volt. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. (szerkesztve) Megoldottam máshogy. Láttam. Fene se fog bajlódni itt képmegosztókkal.Pedig nem nehéz. Én is úgy jártam el a GotA pószterrel. Nah most már jobban érzem magam, hogy ide is betettem, különben Karrde nem látta volt. :DAkkor megvan a nagy öröm. Szerkesztve: 2010. December 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Anyám ez a Dexter nagyon jó sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.