Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Üdvölet! :D

A Dr. Whoval már én is szemezek, csak még nem vettem rá magam, hogy átrágjam azt a saccra harminc évadot. :)

Én sem néztem végig mind azt a... nemtomhány évadot. Csak pár részt láttam a régiek közül és a filmet. Én inkább a 2005-ös "első" évadtól ismerem. Onnan el lehet kezdeni, főleg mivel ez generációk sorozata volt és hát... a mi generációnknak inkább a 2005-östől érdemes nézni. És az alapinformációk ottvannak a Wikipédián :)

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem nézni én is a Dextert!

Első évad közepe táján haladok...

Jesszusom ez a pali egy abberált beteg személyiség, de egyben van benne valami szerethető is..

Egy antiszociális, az embereket meg nem értő, a társdalomba be nem illeszkedő személyiség.

Továbbiakban abszolúte utálja a romantikát, nem kedveli a szexet, a női nemet meg egyáltalán nem érti. Viszont van egy nagyon kedves és aranyos barátnője. :D

Egy "beteg" ember, aki egyben egy profi orvosszakértő. Fanatikusan űzi a szakmáját, talán túlságosan is ugyebár.. :)

Tud valaki azonosulni ezzel a karakterrel közületek? :D:)

Nézni fogom , mert nem egy megszokott bűnügyi sorozat, ez azért egy jó pont.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Tud valaki azonosulni ezzel a karakterrel közületek? :D:)

Ha kezemben lenne a lehetőség, hogy következmény nélkül végezhessek a rosszakkal, akkor minden habozás nélkül..., ha erre gondoltál. :)

Hozzászólás ideje:
Nekem viszont nagyon mert megtudtunk a kezdetekről egy-két dolgot.

Spoiler:

Az továbbra sem világos hogy lehet az hoghy a katonákat is legyűrték. Ugye az elején amikor Shane Rick-et próbálta menteni akkor maszkos(emiatt nem kaphatják el a fertőzést), írtották a zombikat. Ezt kell tartani, nem engedni hogy közel kerüljenek hozzánk és akkor módszeresen lehet őket kinyírni. Igazából arra sincs még válasz hogy ha valahol ezt a vírust jelentették akkor miért nem zárták le azonnal azt a várost a hadsereg bevonásával? Mert akkor onnan ki nem kerül. Hogy terjedt el világszerte a betegség?
Frenkie, ez egyrészről csupán egy film, egy fikció, és mint ilyen dögivel van benne ellentmondás. Amúgy nagyon jól rávilágítottál a lényegre, kivéve, hogy nem levegőben terjed a vírus, hanem cseppfertőzés útján ( karmolás, harapás). Szóval én nem akadok fel ezen a dolgokon és már ezért se tudom annyira komolyan venni mint az elején amikor azt hittem, ezt a dolgot jobban megmagyarázzák mint bármely más sablonos zombi sztorit.

Hozzászólás ideje:
Jesszusom ez a pali egy abberált beteg személyiség, de egyben van benne valami szerethető is..

Egy antiszociális, az embereket meg nem értő, a társdalomba be nem illeszkedő személyiség.

Nézd még egy kicsit tovább a sorozatot, és meglátod, hogy picit elhamarkodott a véleményed :)

Hozzászólás ideje:
Nézd még egy kicsit tovább a sorozatot, és meglátod, hogy picit elhamarkodott a véleményed :)

Mondjuk igaza van, csak hát...karakterfejlődés. :)

Hozzászólás ideje:
Mondjuk igaza van, csak hát...karakterfejlődés. :)

Valami olyasmi :) Meg aztán mi is jobban megismerjük Dexi más oldalait :D Szóval a lentieknél árnyaltabb a kép :D

Hozzászólás ideje:
Frenkie, ez egyrészről csupán egy film, egy fikció, és mint ilyen dögivel van benne ellentmondás. Amúgy nagyon jól rávilágítottál a lényegre, kivéve, hogy nem levegőben terjed a vírus, hanem cseppfertőzés útján ( karmolás, harapás). Szóval én nem akadok fel ezen a dolgokon és már ezért se tudom annyira komolyan venni mint az elején amikor azt hittem, ezt a dolgot jobban megmagyarázzák mint bármely más sablonos zombi sztorit.

Én sem akadok fent csak kiváncsi vagyok rá. Ha valaki kitalál egy történetet vegye a fáradságot arra is hogy a kezdetek is stimeljenek.

Hozzászólás ideje:
Elkezdtem nézni én is a Dextert!

Első évad közepe táján haladok...

Továbbiakban abszolúte utálja a romantikát, nem kedveli a szexet, a női nemet meg egyáltalán nem érti. Viszont van egy nagyon kedves és aranyos barátnője. :D

Egy "beteg" ember, aki egyben egy profi orvosszakértő. Fanatikusan űzi a szakmáját, talán túlságosan is ugyebár.. :D

Tud valaki azonosulni ezzel a karakterrel közületek? :D:D

Nézni fogom , mert nem egy megszokott bűnügyi sorozat, ez azért egy jó pont.

Én tegnap fejeztem be a negyedik évadot (alig tértem magamhoz a végén...), és csak azt tudom mondani, amit MissKarrde és kudar lentebb: nézd csak tovább bátran. :D A karakterfejlődés miatt, a mind izgalmasabb "mellékszereplők" miatt, és mert nagyon jó kis csavarok vannak benne, majd meglátod. Egy fél évad még semmi. :D
Hozzászólás ideje:

Noh, amint nézzem azok se gyakorlókardok ott Doctore "Jango Fett" és Doctore "This is madness" kezében. Ezek ketten komolyan veszik a dolgot majd a titulusért :D

Hozzászólás ideje:
Michael C hall, Dexi karácsonyi dalt énekel kicsit átköltve Jimmy Fallonnál. :D Hatalmas!
Ha szétnéztél volna tegnap este a vicces topeszban akkor láthattad volna hogy én már beraktam oda. :D
Hozzászólás ideje:
Ha szétnéztél volna tegnap este a vicces topeszban akkor láthattad volna hogy én már beraktam oda. :D

Akkor azt hiszem hatalmas bocsánatkéréssel tartozom. :D

Hozzászólás ideje:
Akkor azt hiszem hatalmas bocsánatkéréssel tartozom. :D
De csak magadnak mert ilyen helyzetbe hoztad magad. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Jó hangja van "Dexinek", bár nem értettem minden szót a dalból, de a vége nagyon jó volt :D Sajnos csak most néztem meg, pedig láttam tegnap, hogy felkerült a másik topikba is.

Hozzászólás ideje:
Sajnos csak most néztem meg, pedig láttam tegnap, hogy felkerült a másik topikba is.
Tőlem nem volt elég jó? :D
Hozzászólás ideje:

Tényleg be kéne már vezetni az újonnan bekerült ismétlődések törlését. :D

Valamiért mindig kiveszi az oldal a belinkelt képet :D
Mentsd le a képet és tedd fel egy képmegosztóra majd tedd be annak a linkjével. Máshogy nemigen lehet bírni annak az oldalnak a képeivel.
Hozzászólás ideje:
Mentsd le a képet és tedd fel egy képmegosztóra majd tedd be annak a linkjével. Máshogy nemigen lehet bírni annak az oldalnak a képeivel.
Megoldottam máshogy. :D Fene se fog bajlódni itt képmegosztókkal.
Hozzászólás ideje:
Megoldottam máshogy. :D
Láttam. :D

Fene se fog bajlódni itt képmegosztókkal.
Pedig nem nehéz. Én is úgy jártam el a GotA pószterrel. :D

Nah most már jobban érzem magam, hogy ide is betettem, különben Karrde nem látta volt. :D :D
Akkor megvan a nagy öröm. :D

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.