Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

2 hét? 2 hét? Hogy lehet annyit kibírni? Még amcsiban is előbb kezdték el adni egy héttel, mint ahogy ki volt írva. Hát valahogy majdcsak kibírom.

Abruzzi egy állat. Favorit. :para: De legalább mondhatjuk hogy nyugodtabb vége lett most a résznek. Addig lesz idő újranézni az eddigieket.

:):P:D

Hozzászólás ideje:
Nekem már késő, fiam. :para:

Ody NE add fel. Így elvész a sorozat szépsége, hogy végigizguld a következő részig az időt. És agyalsz h mi is lesz. Ha megvan DVDn akkor akarva akaratlanul megnézed egyben. Én is ezért nem szedtem le. Izgulni akarok, nem egyből lelőni a poénokat. De te tudod. :P:)

Hozzászólás ideje:
Ha megvan DVDn akkor akarva akaratlanul megnézed egyben.

Gyenge vagy :para:

Én eddig akármit is szedtem le, azt napi közökre osztottam első nézésre. Még a folyt. köv. végűeket is. Úgy jó (az egy hetes várakozást amúgy rühelem, az egyes részek várása úgy meg tudja nyújtani a hetet, mint a rétestésztát).

Hozzászólás ideje:
Gyenge vagy :para:

Én ezzel az egy sorozattal találkoztam eddig, aminek állandóan kíváncsi vagyok a köv részére. ÉS agyalok rajta. Én biztos nem tudnám megállni. És még úgy is hogy heti 2-3 részt nézel meg, marha gyorsan vége lesz. Hiszen ha most leszeded az összes részt amit még nem láttal, az is csak 20 rész. És utána? ugyanúgy várod az amcsi részeket. - hetente. :)

Hozzászólás ideje:
(az igazat megvallva, rég nem volt olyan jó sci-fi sorozat, mint a BSG-SG-1-SGA trió... illetve csak egy, ami lazán melléjük állhatna, de azt idejenkorán agyonlőtték, és Ody-ra való tekintettel nem mondom ki a címét :para:).

Tényleg nagy hülyeség volt ez a szétbombázás azok alapján, amit írtál :)

Hehe, nem is kell leírnod, ebből is tudom, hogy miről van szó :D Na igen, ezt a sorozatot nagyon sajnálom, mert nekem nagyon tetszett :P Kalandos és fordulatos sztori (csempészes :D ), remek karakterek, istentelen jó humor még jobb dumákkal. Mi kell még?

Hozzászólás ideje:
Hát... én elég gyakran pontpontpontozok mindennemű gúny nélkül...

Néha én is, és fogalmam se volt róla, hogy ezt jelenti :para:

Hozzászólás ideje:

BSG:

Lett újra Adama parancsnok, kíváncsi vagyok, vajon bejön-e. És a kicsi Dee-vel mi lesz vajon? Most másik hajón szolgál. Mostanság Kara meg nincs jó formában, remélem, helyre rázódik hamarosan.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

A Serenity-t? Nekem a kedvencem a második, a Train Job (az lett végül is anno a pilot, mert a Serenity-t nem volt hajlandó leadni a Fox, mert túl lassú volt, nem lőttek benne halomra harminc másodperc alatt nyolcvan embert).

Jó szórakozást hozzá. A Serenity-nél sokkal jobb, viccesebb, könnyedebb.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Jó szórakozást hozzá. A Serenity-nél sokkal jobb, viccesebb, könnyedebb.

És karakter orientáltabb is. Meg kalandosabb is. Én a filmnél néha éreztem, főleg a tesóknál, hogy van egy enyhe nem stimmölés a sorozatos énjükhöz képest.

Hozzászólás ideje:
És karakter orientáltabb is. Meg kalandosabb is. Én a filmnél néha éreztem, főleg a tesóknál, hogy van egy enyhe nem stimmölés a sorozatos énjükhöz képest.

Igen, az elején nem annyira leszűrhető, hogy tesók. Én a közepe felé kezdtem kapizsgálni. A végén már jó, de akkor meg késő.

Mal meg visszatért a Serenytire (filmre) a Serenitybeli (pilotbeli) önmagára. Megint letargikus, megint nem tudja, mihez kezdjen magával és megint alig poénkodik. Pedig később Jayne mellett ő a fő poéngyáros.

Book meg Inara (főleg Book) pedig úgy eltűntek a háttérben, mintha nem is lettek volna. Pedig Book is egy igazi jellem. Inara nekem semleges, sőt, végül kicsit rüheltem is.

A filmre egyedül talán Wash és Zoe nem változott (leszámítva, hogy Wash meghalt :lol:).

Jayne meg alig humorizál, bár neki a filmben van egy remek jelenete (mikor odalöki a piásüveget a dokinak, a sorozatbeli kapcsolatuk után ez szvsz nagyon jó motívum).

És még a Serenity is más a filmben, mint a sorozatban. A sorozatban jobb a színe (kopottabb), és a belső terek színe is külön ki lett alakítva, hogy melyik hely milyen legyen (étkezde, ami a társasági rész meleg színű, a gépház rozsdás, az orvosi hely rideg kék). Ezt is kiveszett a filmből, na meg jelentősen módosították a rakteret.

Hozzászólás ideje:
Pont az a sorozat erőssége, hogy csak egyszerü törvényenkivüliek, akik próbálnak boldogulni a maguk módján.

Igen, az szerintem is elég gáz. A Fireflynak pontosan az ad erőt, hogy nem a világmegváltásért, az univerzális békéért vagy egy gonosz birodalom ellen harcolnak (a filmben mondja az ügynök, hogy "Maga nem a nagy hős, a Szövetség nem egy gonosz birodalom, ez pedig nem a nagy aréna."), hanem csak a mindennapi megélhetésért. És végig ezt csinálják.

Ellenben a film végére csak gonosz birodalom lett a Szövetségből, abból a villámos bolygóból mégis nagy aréna lett és Malcolm hős lett. Weddon mondjuk az audiókommentárban mondta, hogy az első verziója a filmnek egyáltalán nem ilyen volt, hanem a sorozat egy duplarészének ment volna el. Csak az Universalos guruk gyakoroltak rá nyomást, hogy ha filmet akar, akkor írjon végre egy filmet.

Hozzászólás ideje:

Annyi azért még idetertozik (nameg jómagam is szinte azonnal rajongójává váltam a Firefly-nak és ezzel együtt a Serenitynek is) Hogy a sorozat és a film között van egy háromrészes képregény. Nameg a rajongói nyomásnak hála úgy nézz ki, hogy folytatódik a sztori :lol:

Hozzászólás ideje:
Nameg a rajongói nyomásnak hála úgy nézz ki, hogy folytatódik a sztori :lol:

Ez tuti? Csak mert az imdb-n semmi nyoma, pedig szinte minden filmet jegyeznek, amiről felreppennek az első hirek. Ráadásul egy bukott sorozatról van szó, aminek aztán a filmváltozata is bukott a mozikban. Azt tudom, hogy nagyon szépen fogytak a DVD-k, de ennyire?

Hozzászólás ideje:
Hogy a sorozat és a film között van egy háromrészes képregény. Nameg a rajongói nyomásnak hála úgy nézz ki, hogy folytatódik a sztori :lol:

Meg is van a képregény, de szvsz nem valami nagy szám. Csak elvarja azokat a szálakat, amikre a filmekben nem térnek ki (a kékkesztyűs muksikét, Inara és Book lelépését).

A másik infó még nekem is új, pedig figyelemmel kísérem a dolgok alakulását.

Hozzászólás ideje:
Ez tuti? Csak mert az imdb-n semmi nyoma, pedig szinte minden filmet jegyeznek, amiről felreppennek az első hirek. Ráadásul egy bukott sorozatról van szó, aminek aztán a filmváltozata is bukott a mozikban. Azt tudom, hogy nagyon szépen fogytak a DVD-k, de ennyire?

Én is csak úgy olvastam valamelyik oldalnon. Én remélem, hogy lesz folytatás. :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.