Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Én meg rendkívül sokszor pontpontpontozok. Engem nem zavar... de lehet, hogy csak mert műveletlen vagyok:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. 2 hét? 2 hét? Hogy lehet annyit kibírni? Még amcsiban is előbb kezdték el adni egy héttel, mint ahogy ki volt írva. Hát valahogy majdcsak kibírom. Abruzzi egy állat. Favorit. De legalább mondhatjuk hogy nyugodtabb vége lett most a résznek. Addig lesz idő újranézni az eddigieket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Jövő szerdán ünnep lesz, ezért marad ki egy rész. De én nem fogok várni két hetet. Nem várok egyet sem! Valaki kitudná nekem írni az első évad hátralévő részeit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Jó lenne abbahagyni a dedót... Totál értelmetlen spam. És pont Te coce...mint admin mutathatnál példát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Aki kíváncsi, hamar megöregszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Aki kíváncsi, hamar megöregszik. Nekem már késő, fiam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Nekem már késő, fiam. Ody NE add fel. Így elvész a sorozat szépsége, hogy végigizguld a következő részig az időt. És agyalsz h mi is lesz. Ha megvan DVDn akkor akarva akaratlanul megnézed egyben. Én is ezért nem szedtem le. Izgulni akarok, nem egyből lelőni a poénokat. De te tudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Ha megvan DVDn akkor akarva akaratlanul megnézed egyben. Gyenge vagy Én eddig akármit is szedtem le, azt napi közökre osztottam első nézésre. Még a folyt. köv. végűeket is. Úgy jó (az egy hetes várakozást amúgy rühelem, az egyes részek várása úgy meg tudja nyújtani a hetet, mint a rétestésztát). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Nem nézném meg egyben, hanem csak akkor amikor kedvem van. Hetente 2-3 részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Gyenge vagy Én ezzel az egy sorozattal találkoztam eddig, aminek állandóan kíváncsi vagyok a köv részére. ÉS agyalok rajta. Én biztos nem tudnám megállni. És még úgy is hogy heti 2-3 részt nézel meg, marha gyorsan vége lesz. Hiszen ha most leszeded az összes részt amit még nem láttal, az is csak 20 rész. És utána? ugyanúgy várod az amcsi részeket. - hetente. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Oh yes! Csak azoknak, akik látták mind az öt évadot! http://www.24trailer.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. is csak 20 rész. És utána? ugyanúgy várod az amcsi részeket. - hetente. És máris nem kéne tartanod az azonnali megnézéstől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (az igazat megvallva, rég nem volt olyan jó sci-fi sorozat, mint a BSG-SG-1-SGA trió... illetve csak egy, ami lazán melléjük állhatna, de azt idejenkorán agyonlőtték, és Ody-ra való tekintettel nem mondom ki a címét ). Tényleg nagy hülyeség volt ez a szétbombázás azok alapján, amit írtál Hehe, nem is kell leírnod, ebből is tudom, hogy miről van szó Na igen, ezt a sorozatot nagyon sajnálom, mert nekem nagyon tetszett Kalandos és fordulatos sztori (csempészes ), remek karakterek, istentelen jó humor még jobb dumákkal. Mi kell még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hát... én elég gyakran pontpontpontozok mindennemű gúny nélkül... Néha én is, és fogalmam se volt róla, hogy ezt jelenti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) BSG: Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Lett újra Adama parancsnok, kíváncsi vagyok, vajon bejön-e. És a kicsi Dee-vel mi lesz vajon? Most másik hajón szolgál. Mostanság Kara meg nincs jó formában, remélem, helyre rázódik hamarosan. Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Egy választási plakát... asszem ezen nem lesz sok vita Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nem fogod elhinni Dzséjt, de itt van előttem a Firefly első három része DVD-n. Majd írok róla ha megnéztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nekem meg mind dvd-n van, aviban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Nem fogod elhinni Dzséjt, de itt van előttem a Firefly első három része DVD-n. Majd írok róla ha megnéztem. - KÓMA - Szerkesztve: 2006. Október 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nekem meg mind dvd-n van, aviban Asztali DVD-n tudom nézni, nagy TV-n. Úgy lesz a jó. Ma este megnézem az első részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) Jó mulatást hozzá Én meg végre befejezem a BSG2-öt Szerkesztve: 2006. Október 26. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. (szerkesztve) A Serenity-t? Nekem a kedvencem a második, a Train Job (az lett végül is anno a pilot, mert a Serenity-t nem volt hajlandó leadni a Fox, mert túl lassú volt, nem lőttek benne halomra harminc másodperc alatt nyolcvan embert). Jó szórakozást hozzá. A Serenity-nél sokkal jobb, viccesebb, könnyedebb. Szerkesztve: 2006. Október 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Jó szórakozást hozzá. A Serenity-nél sokkal jobb, viccesebb, könnyedebb. És karakter orientáltabb is. Meg kalandosabb is. Én a filmnél néha éreztem, főleg a tesóknál, hogy van egy enyhe nem stimmölés a sorozatos énjükhöz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. És karakter orientáltabb is. Meg kalandosabb is. Én a filmnél néha éreztem, főleg a tesóknál, hogy van egy enyhe nem stimmölés a sorozatos énjükhöz képest. Igen, az elején nem annyira leszűrhető, hogy tesók. Én a közepe felé kezdtem kapizsgálni. A végén már jó, de akkor meg késő. Mal meg visszatért a Serenytire (filmre) a Serenitybeli (pilotbeli) önmagára. Megint letargikus, megint nem tudja, mihez kezdjen magával és megint alig poénkodik. Pedig később Jayne mellett ő a fő poéngyáros. Book meg Inara (főleg Book) pedig úgy eltűntek a háttérben, mintha nem is lettek volna. Pedig Book is egy igazi jellem. Inara nekem semleges, sőt, végül kicsit rüheltem is. A filmre egyedül talán Wash és Zoe nem változott (leszámítva, hogy Wash meghalt ). Jayne meg alig humorizál, bár neki a filmben van egy remek jelenete (mikor odalöki a piásüveget a dokinak, a sorozatbeli kapcsolatuk után ez szvsz nagyon jó motívum). És még a Serenity is más a filmben, mint a sorozatban. A sorozatban jobb a színe (kopottabb), és a belső terek színe is külön ki lett alakítva, hogy melyik hely milyen legyen (étkezde, ami a társasági rész meleg színű, a gépház rozsdás, az orvosi hely rideg kék). Ezt is kiveszett a filmből, na meg jelentősen módosították a rakteret. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. A filmben az a mélypont, amikor a kapitány nekikezd szónokolni. Pont az a sorozat erőssége, hogy csak egyszerü törvényenkivüliek, akik próbálnak boldogulni a maguk módján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Pont az a sorozat erőssége, hogy csak egyszerü törvényenkivüliek, akik próbálnak boldogulni a maguk módján. Igen, az szerintem is elég gáz. A Fireflynak pontosan az ad erőt, hogy nem a világmegváltásért, az univerzális békéért vagy egy gonosz birodalom ellen harcolnak (a filmben mondja az ügynök, hogy "Maga nem a nagy hős, a Szövetség nem egy gonosz birodalom, ez pedig nem a nagy aréna."), hanem csak a mindennapi megélhetésért. És végig ezt csinálják. Ellenben a film végére csak gonosz birodalom lett a Szövetségből, abból a villámos bolygóból mégis nagy aréna lett és Malcolm hős lett. Weddon mondjuk az audiókommentárban mondta, hogy az első verziója a filmnek egyáltalán nem ilyen volt, hanem a sorozat egy duplarészének ment volna el. Csak az Universalos guruk gyakoroltak rá nyomást, hogy ha filmet akar, akkor írjon végre egy filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Annyi azért még idetertozik (nameg jómagam is szinte azonnal rajongójává váltam a Firefly-nak és ezzel együtt a Serenitynek is) Hogy a sorozat és a film között van egy háromrészes képregény. Nameg a rajongói nyomásnak hála úgy nézz ki, hogy folytatódik a sztori Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Nameg a rajongói nyomásnak hála úgy nézz ki, hogy folytatódik a sztori Ez tuti? Csak mert az imdb-n semmi nyoma, pedig szinte minden filmet jegyeznek, amiről felreppennek az első hirek. Ráadásul egy bukott sorozatról van szó, aminek aztán a filmváltozata is bukott a mozikban. Azt tudom, hogy nagyon szépen fogytak a DVD-k, de ennyire? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 26. Hogy a sorozat és a film között van egy háromrészes képregény. Nameg a rajongói nyomásnak hála úgy nézz ki, hogy folytatódik a sztori Meg is van a képregény, de szvsz nem valami nagy szám. Csak elvarja azokat a szálakat, amikre a filmekben nem térnek ki (a kékkesztyűs muksikét, Inara és Book lelépését). A másik infó még nekem is új, pedig figyelemmel kísérem a dolgok alakulását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 27. Ez tuti? Csak mert az imdb-n semmi nyoma, pedig szinte minden filmet jegyeznek, amiről felreppennek az első hirek. Ráadásul egy bukott sorozatról van szó, aminek aztán a filmváltozata is bukott a mozikban. Azt tudom, hogy nagyon szépen fogytak a DVD-k, de ennyire? Én is csak úgy olvastam valamelyik oldalnon. Én remélem, hogy lesz folytatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.