Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve Ha minden igaz akkor ez a gyönyörűség is aktívan ki fogja venni a részét a római légionáriusok lekaszabolásából
Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve Még nem láttam egy részt se, de megnéztem a trailert, hogy mégis milyen ez a Dexter. Nem tűnik rossznak. 1 rész 1 sztori, vagy van komolyabb összefüggés is az epizódok között? Szorosan összefüggenek a részek.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve Szerző Még nem láttam egy részt se, de megnéztem a trailert, hogy mégis milyen ez a Dexter. Nem tűnik rossznak. 1 rész 1 sztori, vagy van komolyabb összefüggés is az epizódok között? Van íve a történetnek, az egész sztori folyam egymásra épül.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve Az egyik jelenetkében egy szőke csajszi áll Dexivel szemben majd leguggol. Most azon filózok hogy vajon miért.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve Az egyik jelenetkében egy szőke csajszi áll Dexivel szemben majd leguggol. Most azon filózok hogy vajon miért. Gondolom kikötődött Dex cipőfűzője
Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve http://www.youtube.com/watch?v=RwpkWH0rYnk Gondolom kikötődött Dex cipőfűzője Egyebek mellett az is eszembe jutott.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve Szorosan összefüggenek a részek. Van íve a történetnek, az egész sztori folyam egymásra épül. Akkor azt hiszem, megvan a következő dara áldozatom.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve De messze van még október. Piszok hangulatos lett a trailer.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 22.14 éve Szerző Fringe, Walking Dead, Dexter....jól indul. TCW Dexter, Chuck, Castle (nem tetszési sorrend).
Hozzászólás ideje: 2011. Július 23.14 éve Nagyon ütősnek ígérkezik. Az "I am Spartacus." még akár olyan mondattá is válhat mint a "My name is Bond...James Bond.". Szerkesztve: 2011. Július 23.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2011. Július 23.14 éve Érdekes, hogy Ashur korbácsolja Oenomaust. Ezek szerint Doctorénk nem tartott a lázadókkal, hanem a ludusban maradt.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 23.14 éve Hát Doctore A történelem szerint velük tartott, szóval én arra gyanakszom, hogy ez inkább valami látomás lehet. Elég kicsi az esélye, hogy a kihalt házban Ashur ostorozza.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 23.14 éve Én is valami ilyesmiben "reménykedem". Vagy valami csapda az egész. A fenébe is, kicsit hosszabb előzetest vártam, nem ilyen rövidet és kapkodósat. Az a Walking Dead nagyon jó volt tegnap. Egy hasonló hosszúságú részt megnéztem volna a Spartacusból is. Mondjuk ha jól tudom eddig "csak" hat részt forgattak le a tízből és ki tudja, hogy az utómunkálatokban hol tartanak és ugye januárig azért még van idő.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 23.14 éve Hát ez elég sok mindenre ad magyarázatot! http://www.youtube.com/watch?v=Fg1qikMstEA&feature=player_embedded
Hozzászólás ideje: 2011. Július 24.14 éve Én úgy utálom az amerikaiakat... Én is komikonolni akarok! Szerkesztve: 2011. Július 24.14 éve - kudar
Hozzászólás ideje: 2011. Július 24.14 éve Egy olyan Fringes plakátot simán aláíratnánk mi is, mi? És persze begyűjtenénk két puszit Anna Torvtól, majd átmennénk a Spartacus standjára ahol a levágott fejjel és a gladiátor sisakkal fényképészkednénk.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 24.14 éve Hát ez elég sok mindenre ad magyarázatot! Köszi Sajnos az egészet nem értettem tisztán Én úgy utálom az amerikaiakat... Én is komikonolni akarok! Legközelebb mi is megyünk, jó? De akkor "Petert" se hagyják otthon
Hozzászólás ideje: 2011. Július 24.14 éve Egy olyan Fringes plakátot simán aláíratnánk mi is, mi? És persze begyűjtenénk két puszit Anna Torvtól, majd átmennénk a Spartacus standjára ahol a levágott fejjel és a gladiátor sisakkal fényképészkednénk. Jól mondod! Karrde te is!
Hozzászólás ideje: 2011. Július 24.14 éve Van egy kakukktojás a képen. Oldie... nincs itt kakukktojás, ez egy teljesen életszerű és hiteles kép.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 24.14 éve Én úgy utálom az amerikaiakat... Én is komikonolni akarok! Ugyan kudar, pár év múlva te is ott fogod dedikálni a keménykötésű Deveraux TPB-ket
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.