Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Ha minden igaz akkor ez a gyönyörűség is aktívan ki fogja venni a részét a római légionáriusok lekaszabolásából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Még nem láttam egy részt se, de megnéztem a trailert, hogy mégis milyen ez a Dexter. Nem tűnik rossznak. 1 rész 1 sztori, vagy van komolyabb összefüggés is az epizódok között? Szorosan összefüggenek a részek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Még nem láttam egy részt se, de megnéztem a trailert, hogy mégis milyen ez a Dexter. Nem tűnik rossznak. 1 rész 1 sztori, vagy van komolyabb összefüggés is az epizódok között? Van íve a történetnek, az egész sztori folyam egymásra épül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Az egyik jelenetkében egy szőke csajszi áll Dexivel szemben majd leguggol. Most azon filózok hogy vajon miért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Az egyik jelenetkében egy szőke csajszi áll Dexivel szemben majd leguggol. Most azon filózok hogy vajon miért. Gondolom kikötődött Dex cipőfűzője Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. http://www.youtube.com/watch?v=RwpkWH0rYnk Gondolom kikötődött Dex cipőfűzője Egyebek mellett az is eszembe jutott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Szorosan összefüggenek a részek. Van íve a történetnek, az egész sztori folyam egymásra épül. Akkor azt hiszem, megvan a következő dara áldozatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. De messze van még október. Piszok hangulatos lett a trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Bőven van már miért várni az őszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Fringe, Walking Dead, Dexter....jól indul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Az őszi felhozatalból is csinálhatnának egy trélert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Fringe, Walking Dead, Dexter....jól indul. TCW Dexter, Chuck, Castle (nem tetszési sorrend). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Ház doki is jön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Comic-Con-os Sparta tízerke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Áááá, trailer csak 29-én. De azért már ez se volt semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. (szerkesztve) Nagyon ütősnek ígérkezik. Az "I am Spartacus." még akár olyan mondattá is válhat mint a "My name is Bond...James Bond.". Szerkesztve: 2011. Július 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Érdekes, hogy Ashur korbácsolja Oenomaust. Ezek szerint Doctorénk nem tartott a lázadókkal, hanem a ludusban maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Hát Doctore A történelem szerint velük tartott, szóval én arra gyanakszom, hogy ez inkább valami látomás lehet. Elég kicsi az esélye, hogy a kihalt házban Ashur ostorozza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Én is valami ilyesmiben "reménykedem". Vagy valami csapda az egész. A fenébe is, kicsit hosszabb előzetest vártam, nem ilyen rövidet és kapkodósat. Az a Walking Dead nagyon jó volt tegnap. Egy hasonló hosszúságú részt megnéztem volna a Spartacusból is. Mondjuk ha jól tudom eddig "csak" hat részt forgattak le a tízből és ki tudja, hogy az utómunkálatokban hol tartanak és ugye januárig azért még van idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Hát ez elég sok mindenre ad magyarázatot! http://www.youtube.com/watch?v=Fg1qikMstEA&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. kudar a linklet videóhoz -> Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. (szerkesztve) Én úgy utálom az amerikaiakat... Én is komikonolni akarok! Szerkesztve: 2011. Július 24. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Egy olyan Fringes plakátot simán aláíratnánk mi is, mi? És persze begyűjtenénk két puszit Anna Torvtól, majd átmennénk a Spartacus standjára ahol a levágott fejjel és a gladiátor sisakkal fényképészkednénk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Hát ez elég sok mindenre ad magyarázatot! Köszi Sajnos az egészet nem értettem tisztán Én úgy utálom az amerikaiakat... Én is komikonolni akarok! Legközelebb mi is megyünk, jó? De akkor "Petert" se hagyják otthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Egy olyan Fringes plakátot simán aláíratnánk mi is, mi? És persze begyűjtenénk két puszit Anna Torvtól, majd átmennénk a Spartacus standjára ahol a levágott fejjel és a gladiátor sisakkal fényképészkednénk. Jól mondod! Karrde te is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Van egy kakukktojás a képen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Van egy kakukktojás a képen. Oldie... nincs itt kakukktojás, ez egy teljesen életszerű és hiteles kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. akkor ez egy 3. évados spoileres kép? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Én úgy utálom az amerikaiakat... Én is komikonolni akarok! Ugyan kudar, pár év múlva te is ott fogod dedikálni a keménykötésű Deveraux TPB-ket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.