Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Én az első rész után már hanyagoltam a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 29. Én meg elkezdtem nézni az Enterprise-t. Ahhoz képest, hogy már láttam az első évadot, mikor adta a Viasat, szinte semmire sem emlékszem, így az is tök új (meg is lepett, hogy 26 részes). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megnéztem a Heroes sorozat első két részét. Detto X-Men nyúlás az egész, de roppant ötletesen! Tetszik, és bizony ezt is nézni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Majd ha megnézted az összeset amit eddig adtak akkor ezt is nézd meg Ody. Viszont Karrde!!! Te most nézd meg!!! Heroes Ep22 bemutató ep 22 bemutató Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Jaj, mikor lesz már január 22? Oltári ez a videó annak ellenére, hogy a szövegből szinte semmit sem értettem, csak szavakat kaptam el Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Nincs mit. Lassan már jobban szeretek sorozatokat nézni mint filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Jaj, nem is írtam még, hogy a Heroest jelölték tévés Golden Globe-ra. Ja, és Masi Okát meg legjobb tévés mellékszereplő kategóriában Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Jaj, nem is írtam még, hogy a Heroest jelölték tévés Golden Globe-ra. Ja, és Masi Okát meg legjobb tévés mellékszereplő kategóriában Miért nem főszereplőre? Hajrá Hirooo! Super Hirooo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 30. Fogalmam sincs. Mondjuk ennél a filmnél elég nehéz kitalálni, hogy ki a főszereplő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Ez a Dexter egyszerüen eszméletlen A már egyébként is igéretes nyitás után nem hogy nem adták lejjebb, de most kezd igazán felpörögni... a hatodik résznél tartok, s bár igencsak késő van, nagy a kisértés, hogy még most megnézzem a hetediket Karrde: Január 19-én Róma második évad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Karrde: Január 19-én Róma második évad! Köszi, erősen észben tartom Lehet, hogy nem várom ki az HBO-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Köszi, erősen észben tartom Lehet, hogy nem várom ki az HBO-n Azt nem lehet tudni hogy az HBOn mikor fogják adni? mármint itthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Köszi, erősen észben tartom Lehet, hogy nem várom ki az HBO-n Közben most nézem, hogy késő este félrenéztem: január 14-én lesz az első rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Közben most nézem, hogy késő este félrenéztem: január 14-én lesz az első rész Akkor ideje lenni megnéznem az első évadot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Akkor ideje lenni megnéznem az első évadot. Pedig hányszor megígértem dvd-n. Csak felvételes, de attól még nézhető Bomarr, addig már csak bő egy hét van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megvan már DVD-n, elég régóta. Csak eddig nem volt indíttatásom megtekinteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Ez a Dexter egyszerüen eszméletlen A már egyébként is igéretes nyitás után nem hogy nem adták lejjebb, de most kezd igazán felpörögni... a hatodik résznél tartok, s bár igencsak késő van, nagy a kisértés, hogy még most megnézzem a hetediket Bizony ám, a Dexter sorozat ilyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. (szerkesztve) No ebben a pillanatban végeztem a Dexter utolsó részével... állam a padlón, s alig térek magamhoz. Az első, ami eszembe jut, hogy ez a legjobb sorozat amit valaha láttam... nem lehet belekötni: nincsenek gyenge pillanatai (föleg az utolsó hat résznek), minden karakter, beszólás, jelenet nemcsakhogy a helyén van, de odacsesz. A drámai végkifejlet külön megérdemli a csillagos ötöst... A kérdés az, hogy lehet-e ezt még ragozni? Mert állitolag jön a második évad, de olyan kerek egész lett a záróképpel a sorozat, hogy alaposan felkell kötniük a gatyát a készitőknek, ha akárcsak tartani akarják a szinvonalat. Szerkesztve: 2007. Január 9. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Bennem is megfogalmazódott, hogy kell-e ez a második évad. Nem károgni akarok mint egy vészmadár, csak akkor a köztudatban negatív bélyegét fogja rányomni az első évadra a második, ha az nem lesz erős. Mert valljuk be, ez a Dexter a maga első évadjával 10/10-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. (szerkesztve) Érdekes ez a Dexter, mert kicsit underground sorozatnak tűnik, de az egyik legjobb amit valaha csináltak. Nem szokványos, mondhatni stílusteremtő. Már azzal is, hogy nincs rétestészta effektus, 12 részes, és töretlenül lebilincsel. Nem is emlékszem, hogy sorozatban lett volna ennyi remek karakter egy rakáson. Dexter tökéletesen felépített karaktere, de a barátnője, Rita is imádni való, ahogy a saját lelki sérüléseivel megküzd. Aztán ott vannak a rendőrségi dolgozók. A helyszínelők, Batista és Masuka. Masuka igazi poén forrás, de a morbid fajtából. Imádom a fickót. Aztán Doakes őrmester, az igazi fekete zsernyák. Olyan szöveget lenyom néha, hogy az ember csak vigyorogni tud, annyira király. A sort még lehetne folytatni, de inkább nézzétek meg. Aki szereti a különleges, kissé pszichós és okos műveket, az oda lesz érte. Szerkesztve: 2007. Január 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak ne nagyon részletezzétek "nyilvánosan", mert kedvet kaptam hozzá Nem lelőni a poénokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak ne nagyon részletezzétek "nyilvánosan", mert kedvet kaptam hozzá Nem lelőni a poénokat Igenis. Én is csak éppen kedvcsinálónak írtam a dolgokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Igenis. Én is csak éppen kedvcsinálónak írtam a dolgokat. Hát annak remek volt Meg a többieké is, de most már aztán iszkiri a spoiler gomb mögé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Na még csak egy, az egyik beszólás, amin halálraröhögtem "majdnem" magam: Doakes első szavai: Got Milk, motherfucka'? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Skaccok, jó sorozat az Űrháború 2063? Ha igen akkor megfűzném "anyámat", hogy legyen oly szíves és töltse le :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Skaccok, jó sorozat az Űrháború 2063? Ha igen akkor megfűzném "anyámat", hogy legyen oly szíves és töltse le :) Remek! Nekem nagy kedvencem volt anno! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Remek! Nekem nagy kedvencem volt anno! Kösz "apa" . Nos anyám akkor várna rád egy feladat Majd megbeszéljük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Aztán nehogy szidd apádat. Egyébként nekem az Orion űrhajó is hatalmas kedvenc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 9. Csak nekem új, hogy a Dexter sorozat valójában egy regény-adaptáció? Egy bizonyos Jeff Lindsay irta a "Darkly Dreaming Dexter" cimű könyvet még 2004-ben, s azt vitték most át képernyőre, igaz sok helyen változtattak rajta... igy még inkább kérdéses a folytatás, hisz itt volt valamilyen alapanyag, mig egy esetleges második évadnál az egészet nekik kéne felépiteniük. Itt a könyv borítója (akik látták a sorozatot azok rögtön felismerhetik ezt a bizonyos tárgyat... és nem Karrde, ez nem spoiler ): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 10. Nos anyám akkor várna rád egy feladat Majd megbeszéljük Na majd este beszélünk, csak légy msn-en Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.