Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Ne feledjétek, ma 19:55 -kor az M1-en az új magyar szupersorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Ez durva volt. Minek ide Jack Bauer és az atombomba, van helyette Buci Bauer és a feldühödött kutya.És fogadjanak fel végre egy zeneszerzőt vagy valamit, elég unalmas hogy a jelenetek alatt semmi zene nem megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Hót pocsék vót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 9. Szerintem messze a legjobb volt a magyar krimisorozatok között. A Linda talán szóba jöhetne, de annak meg olyan bugyuta a sztorija, hogy inkább Bucit nézem. Amúgy ez csak az első rész volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Tegnap megint ütött a Szökés Ha ezek ketten -Scofield és Mahone- folyamatosan egymás orra alá tesznek akkor máris garantált nálam a sorozat No. 1 -es státusza. Néhol ugyan kiszámítható volt, de elég ütős még mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Nyugi: odab*szásban nem lesz hiány a továbbiakban sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Oldie. Pedig nagyon féltél a második évadtól, hogy esetleg gyenge lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Oldie. Pedig nagyon féltél a második évadtól, hogy esetleg gyenge lesz. Igen, így igaz. De ezzel a manusszal -William Fichtner- oszlott a kétely. Remélem nem is kerül mégegyszer elő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Hmm, ezt a (Prison Break) promo-t még nem is láttam, pedig nagyon állat: No S3 spoiler. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Eszerint 24.-én kezdődik. Nem 17.ről volt szó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Tudtok adni linket, ahonnan le lehetne szedni a Tűzvonalban első két részét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Én már látok a torrenten egy Prison Break S03E01 XOR-t. az valódi lehet? Sokan töltik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Szerintem még az fake. Én majd kora reggel kezdem letölteni, az tuti az lesz. De lehet igazad van, csak én a múlt szezonok tendenciáira alapozok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 17. Szerintem még az fake. Én majd kora reggel kezdem letölteni, az tuti az lesz. De lehet igazad van, csak én a múlt szezonok tendenciáira alapozok. Én is várok még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Na megvan erre az évadra is a feszkó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Na megvan erre az évadra is a feszkó. Jó rész volt, főleg a verekedés pillanatai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. And the Emmy goes to: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Ki az a képen, Adolf Hitler? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Szerintem az Elnök úr akar lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. (szerkesztve) Hova durvul a Prison Break??? A sonahoz képest az első börtön napközis otthon volt, ovisoknak. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- És végre az is kiderül, hogy mit akar a hadsereg Scofield-től. Érdekes dolgok lesznek még itt. Végre visszatért a Prison Break! Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Van neki topikja. http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=224 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Azon gondolkoztam, hogy ez a szerencsétlen Scofield mikor aludt egy olyan igazán jót utoljára? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 19. 6 perc a Heroes S2E1ből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Heroes action video! Junkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. A tegnapi Szökés megint ütött rendesen, bár most volt egy gyenge jelenet benne, de mindazonáltal Mahone végső kirohanása ott volt a szeren. Ezután nálam következett a Jericho. Szuper kis sorozat ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. A tegnapi Szökés megint ütött rendesen, bár most volt egy gyenge jelenet benne, de mindazonáltal Mahone végső kirohanása ott volt a szeren. Ezután nálam következett a Jericho. Szuper kis sorozat ez is. A PB tényleg nagyon ott volt. Mien gyenge jelenetre gondolsz? Amúgy meg a Jericho nekem is tetszett a 2. részig. Addig még reális. Onnantól viszont...pfff...azt hiszem a 6.-7. részig bírtam és abbahagytam. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Nekem nem tetszett a csaj hirtelen pálfordulása amikor elvette a fegyvert Scofield testvéréjének övéből :S Kicsit túl lett "játszva" az a rész. Jerichonál még optimista vagyok, hogy nem csak felesleges töltelékek lesznek a folytatások. Ha olyan erőltetett lesz mint a Hősök akkor több mint valószínű, hogy csökkenni fog a nimbusza nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. (szerkesztve) Bár nem néztem végig a Jericho teljes évadát amikor ment, de maga volt az unalom pár rész után. Más: Láttátok már a retek klub Lostos promoját?Egy csomó mindent megmutatnak az évadzáróból is pl ahogy Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- [Hurley áthajt az autóval Ryanen, Jack és Ben kézfogása, a Looking Glass-t.. Na szóval az RTL KLUB monnyon le. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 20. (szerkesztve) És ha jól láttam még izét is megmutatják. Vagyis Spoiler mögött. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Walt Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.