Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) PB 3x04 Na jó rész volt ez is. Szerkesztve: 2007. Október 9. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Állítólag a Heroes egy kicsit gyengébb résszel jött elő, na de majd meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. PB 3x04 Na jó rész volt ez is. Szinte már természetes dolog. Most töltöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) Nem mondanám gyengének. Nekem nagyon tetszett. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- A lényeget még mindig nem látom h mi lesz a történet, de attól függetlenül jó volt. A Niki és Maya rész lehetne hanyagolva és akkor több szerephez jutna a többi. Főleg Peter és Hiro. Mondjuk a Claire-es rész is aranyos, de nehogy már ez a nyálgép kapja meg... Állítólag a Heroes egy kicsit gyengébb résszel jött elő, na de majd meglátjuk. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Dzséjt, megnézted a BGS 2 perces miniepizódját? webisodot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) Megnéztem nemrég, hát kb olyan volt mint az előző részek. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Csak azok a "romantikus" Superman-féle repülős részeket hanyagolhatják.De a Hiro-s szál még mindig nagyon jó. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Tud valaki feliratot a Szökés S03E04 -hez? Victropictor bedobta a kulcsot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Azt viszont nem látni, hova is tart ez az egész. Sajna ez még az első évad elején sem volt tiszta, szóval ebben meglátásom szerint kb. követi a koncepciót, de végül szerintem itt is fokozatosan jönnek majd az események meg az infók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Nem mondanám gyengének. Nekem nagyon tetszett. Nekem is, főleg a vége felé. Olyan igazi Heroes mód lett vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) Természetesen én is folytatom, holnap letöltöm az újabb részt. Prison Break Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Nagyon kész van ez a börtön! Scofield bevehetné a padrét is a szökésbe. Akkor könnyebb dolga lenne. A karakterek egyre mélyebbre csúsznak. Mahone elkezdte lőni magát. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) PB S3 Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Én Scofield helyében Mahone-t is bevenném a csapatba.Egyébként ő eddig is drogozott, gyógyszer/drogfüggő volt. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 9. (szerkesztve) PB Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- Igaz, meg Bellicket is vinném. Teodort meg valaki igazán kinyírhatná már! Sarah feje döbbenetes volt. Vajon mit szól Scofield, ha rájön erre? Szerintem a negyedik évad lesz a bosszú hadjárat. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Ody, honnan lett végül felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Végül gondolom a hamarabbi felirattal nézte meg, ami elindította a lavinát. De végül VP folytatja a sorozatfordítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. BSG season 4 promo!!!!! Nem tűnik rossznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Jó korán kezdik el promózni. A vége meg mikor is lesz majd? Talán 2009 közepe felé? (Nem tudom, hogy született-e már megállapodás ez ügyben.) Mondjuk, a 3. évad óta engem már nem igazán izgat a BSG. Szvsz a többihez képest az nagyon-nagyon érdektelen lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Ahogy elnézem az idei sorozatok között csak a House tudott emelni a színvonalon, ami már így is nagyon magasan volt.A mai/tegnapi rész is szenzációs! A Pushing Daisies az a sorozat, ami az újak közül még kiemelkedő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 10. (szerkesztve) Ody, honnan lett végül felirat? Google a barátod. Egyébként örülök, hogy folytatja VP. Szerkesztve: 2007. Október 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Köszi. Miért hezitált VP? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. (szerkesztve) De jó volt a tegnapi PB. Nem tudom h ezt lehet e írni, de inkább spoiler mögé. Spoiler! --Kattints a megjelenítéshez-- hullanak mint a legyek. 8ból már 2 kiesett. És hol van még a vége. Lehet fogadásokat kötni h ki marad életben, kit kapnak el, és ki menekül meg. Szerkesztve: 2008. Június 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Én is fogadhatok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Kevin Smith-el lassan rokonlelkek vagyunk: Spoilres egy kicsit.. http://www.ew.com/ew/article/0,,20151394,00.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. De jó volt a tegnapi PB. Jaja, szuper volt megint Mahone meg egy állat! Bírom a hibbantat. Tuti végül megússza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. BSG season 4 promo!!!!! Nem tűnik rossznak. Köszi Remélem, hogy jó lesz, engem még mindig érdekel ez a sorozat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 11. Hőha... ez a PB So3 Ep4 nagyon ütött!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Én is fogadhatok? Te már láttad mi? Karrde: örülök h tetszik. Nekem is bejött. Bár a 3. évad vge iszonyatosan rossz lett, azért én megvárom h mit is hoznak ki belőle. Viszont ezek a webisodok már múltkor is rosszak voltak, és ahogy elnézem, most is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Húha, erről valahogy lemaradtam Megint vannak wepisode-ok? Na utána kell néznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Te már láttad mi? Na jó, úriember biztosban nem fogad, köhöm... :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Húha, erről valahogy lemaradtam Megint vannak wepisode-ok? Na utána kell néznem. Ezen én is meglepődtem, mert a Razor elméletben van már weben, de az voltaképpen DVD film. Ha csak először nem webisode-okként adják ki... aminek mondjuk nem látom sok értelmét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 12. tessék Karrde itt van: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.