Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem mondanám gyengének. Nekem nagyon tetszett.

A lényeget még mindig nem látom h mi lesz a történet, de attól függetlenül jó volt. A Niki és Maya rész lehetne hanyagolva és akkor több szerephez jutna a többi. Főleg Peter és Hiro. Mondjuk a Claire-es rész is aranyos, de nehogy már ez a nyálgép kapja meg... :D

Állítólag a Heroes egy kicsit gyengébb résszel jött elő, na de majd meglátjuk.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Megnéztem nemrég, hát kb olyan volt mint az előző részek.

Csak azok a "romantikus" Superman-féle repülős részeket hanyagolhatják.De a Hiro-s szál még mindig nagyon jó.

Hozzászólás ideje:
Azt viszont nem látni, hova is tart ez az egész.

Sajna ez még az első évad elején sem volt tiszta, szóval ebben meglátásom szerint kb. követi a koncepciót, de végül szerintem itt is fokozatosan jönnek majd az események meg az infók :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Természetesen én is folytatom, holnap letöltöm az újabb részt. :D

Prison Break

Nagyon kész van ez a börtön! Scofield bevehetné a padrét is a szökésbe. Akkor könnyebb dolga lenne. :D A karakterek egyre mélyebbre csúsznak. Mahone elkezdte lőni magát. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

PB

Igaz, meg Bellicket is vinném. Teodort meg valaki igazán kinyírhatná már! Sarah feje döbbenetes volt. Vajon mit szól Scofield, ha rájön erre? Szerintem a negyedik évad lesz a bosszú hadjárat. :D

Hozzászólás ideje:

Jó korán kezdik el promózni. A vége meg mikor is lesz majd? Talán 2009 közepe felé? (Nem tudom, hogy született-e már megállapodás ez ügyben.)

Mondjuk, a 3. évad óta engem már nem igazán izgat a BSG. Szvsz a többihez képest az nagyon-nagyon érdektelen lett.

Hozzászólás ideje:

Ahogy elnézem az idei sorozatok között csak a House tudott emelni a színvonalon, ami már így is nagyon magasan volt.A mai/tegnapi rész is szenzációs!

A Pushing Daisies az a sorozat, ami az újak közül még kiemelkedő.

Hozzászólás ideje:

De jó volt a tegnapi PB.

Nem tudom h ezt lehet e írni, de inkább spoiler mögé.

hullanak mint a legyek. 8ból már 2 kiesett. És hol van még a vége. Lehet fogadásokat kötni h ki marad életben, kit kapnak el, és ki menekül meg. :D

Hozzászólás ideje:
Én is fogadhatok? :D

Te már láttad mi? :D:D

Karrde: örülök h tetszik. Nekem is bejött. Bár a 3. évad vge iszonyatosan rossz lett, azért én megvárom h mit is hoznak ki belőle. Viszont ezek a webisodok már múltkor is rosszak voltak, és ahogy elnézem, most is... :D

Hozzászólás ideje:
Húha, erről valahogy lemaradtam :o Megint vannak wepisode-ok? Na utána kell néznem.

Ezen én is meglepődtem, mert a Razor elméletben van már weben, de az voltaképpen DVD film. Ha csak először nem webisode-okként adják ki... aminek mondjuk nem látom sok értelmét.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.