Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Várhatunk amíg véget ér. Persze csak ha nem nyúlik éjszakába. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 31 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Várhatunk amíg véget ér. Persze csak ha nem nyúlik éjszakába. Szerintem 30-40 perc lesz de nyugodtan kezdjetek majd becsatlalozom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Ok! Jöjjön a főtéma! Ludwig itt is odatette magát. 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. De rég hallottam már ezt a témát. Nagyon jó munkát végzett ezzel Ludwig! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Elöljáróban annyit, hogy a szavazás hozta azokat a számokat amik az élőszereplős vonalat általában jellemzik. Ez annak fényében mindenképpen dicsérendő, hogy már egy év telt el a bemutató óta! 1 perccel korábban, Bence1997 írta: De rég hallottam már ezt a témát. Nagyon jó munkát végzett ezzel Ludwig! Igen, ezzel is. De minden más Joseph Shirley munkája. Épp a vol1-et hallgatom, remek témák vannak benne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Nos, az első kategória a legjobb állatoké. Alább láthatók a jelöltek. Volt felhozatal rendesen. Bantha Rancor Massif Sarlacc Tattoine sand ape Halucinogén gyík Tatooine-i patkány Worrt Nuna Denevér Homoki denevér Scurrier Sorgani béka Buckapatkány Mammal Trágyaféreg Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Én a Rancorra mentem, de lehet LIKE A BANTHA lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. (szerkesztve) A győztes pedig nem más, mint a.... RANCOR 17 szavazattal (52%) Talán nem meglepetés a győzelme, viszont a halocinogén gyík megosztott harmadik helyére nem sokan számítottak. Olyan nagyágyúkat előzött meg, mint a Massif vagy a Sarlacc. Szerkesztve: 2023. Február 5. - Ody Mandrell 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Megérdemelt győzelem. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. az tuti, hogy az utolsó részben olyan teljesítményt nyújtott a Rancor, ami örökre emlékezetes marad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Sosem voltam oda a rancorért, az ep6-ban szerintem még a felújítással együtt is ez az egyik legbénábban megalkotott jelenet, szinte üvölt, hogy báb (pedig nagyon sokat javult az eredetihez képest), később a TCW-ben meg szerintem nagyon elbénázottan néz ki. A renoméját nálam ez a sorozat emelte fel, na itt végre tényleg egy fenygeető szörnyetegnek tűnt, amivel nem érdemes packázni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Talán nem meglepetés a győzelme, viszont a halocinogén gyík megosztott harmadik helyére nem sokan számítottak. Olyan nagyágyúkat előzött meg, mint a Massif vagy a Sarlacc. El is felejtettem a Rancort. Nálam egyértelműen a sarlacc kapta a szavazatot. Újra kéne már néznem a sorozatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Következő kategória a legjobb droid. LEP droid 8D8 R2-D2 R5-D4 BD droid COO szakács droid EV sorozatú szakács droid MSE-6 droid (mouse droid) RIC sorozatú munka droid RX pilóta sroid UK2-B fejvadász robot Scorpenek droid Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Itt nálam a BD droid nyert, nagyon imádom a kis droidot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Volt itt pár emlékezetes droid, mint pl. a szakács aki Grievous-nak képzelte magát, vagy az először élőben látott LEP droid. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Azt hiszem nálam az EV droid nyert. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A győztes pedig: R2-D2 14 szavazat (42%) R2 utcahosszal nyerte a versenyt. Érdekesség, hogy a második helyen hármas holtverseny van: 8D8, BD droid és COO szakács droid. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Pedig itt nem volt annyira markáns a jelenléte. Csak a neve miatt nyert. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Simán a BD-re szavazta. Na de R2? Most komolyan? Kétszer szerepelt mindössze, abból is egyszer átaludta a jelenetét. Bunda! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Igen...valószínűleg R2-t a hírneve repítette az első helyre. Lehet az is, hogy a többi droid így szám alapján nem sokat mondott a szavazóknak (ezt azért kétlem). Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Mondjuk innen nézve azt is eltudom képzelni, hogy a legjobb vendégszereplőnél Luke nyert. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Következzenek a legjobb felszíni járművek. Homokkúszó Speeder bike Repulsor vonat Riksa V-35 sikló Landspeeder Drash motorja Skad motorja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Mondjuk innen nézve azt is eltudom képzelni, hogy a legjobb vendégszereplőnél Luke nyert. Ott nagyon erős volt a mezőny. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Következzenek a legjobb felszíni járművek. Vajon kire szavazhattam? 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ott nagyon erős volt a mezőny. Igen, ebben reménykedek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Következzenek a legjobb felszíni járművek. Homokkúszó Speeder bike Repulsor vonat Riksa V-35 sikló Landspeeder Drash motorja Skad motorja Itt egyértelműen a vonatra szavaztam. Annyira feelinges volt... 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szintén a vonatra ment a voksom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 5. A győztes pedig: REPULSOR VONAT 18 (55%) Nagy győzelmet aratott a Pyke-ok csempészvonata ami nem is csoda, hiszen az egész sorozat egyik legjobb akció jelenete játszódott rajta. 2 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Ody Mandrell,
Szavazólap
Ajánlotta: Ody Mandrell
4 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.