Ugrás a kommentre

SW képregények

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 17. - 19:07, Darth Revan9 írta:

Érdekes. Ebben lesz magyarázat Maul visszatértére?

Szerintem ez a sorozatra hárul majd, de Henry Gilroy és Steven Melching írja, akik a sorozatot is, úgyhogy akár lehet is.

Hozzászólás ideje:

Dawn Of The Jedi: Force Storm, Part 2.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 22. - 14:01, Darth Revan9 írta:

Jól hangzik. Hány részes lesz a Force Storm?

Végre tiszta vérű Sith is felbukkant. Alakul a sztori.

Igen és meglepő módon egyelőre nem negatív szereplő. :) Úgy tudom, hogy öt részes.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 22. - 14:38, Darth Revan9 írta:

Remélem aztán folytatják egy újabb sztorival és nem állnak meg.

Egy darabig biztosan szünet lesz, ismerve a Dark Horse Comics stratégiáját.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 22. - 14:52, Darth Revan9 írta:

Szóval most már itt is úgy csinálják, mint a Dark Times-nál, vagy a Knight Errant-nál.

Meg körülbelül az összes sorozatnál, amit most futtatnak, mindegyik csak időszakonként megy, leadnak egy történetszálat, aztán szünet.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 22. - 17:23, KisKósa írta:

Meg körülbelül az összes sorozatnál, amit most futtatnak, mindegyik csak időszakonként megy, leadnak egy történetszálat, aztán szünet.

Igen, ezt valahogy megfigyeltem. Legutoljára a Knights of the Old Republic és a Legacy ment gyorsabban.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 22. - 19:08, Darth Revan9 írta:

Igen, ezt valahogy megfigyeltem. Legutoljára a Knights of the Old Republic és a Legacy ment gyorsabban.

De azokat az 50. résszel be is fejezték, mind a kettő kapott egy War alcímű történetet, aztán ennyi. Sokkal több sorozat van, de mégis kapunk minden korszakból bőségesen, nekem tetszik ez a módszer. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 22. - 20:00, KisKósa írta:

De azokat az 50. résszel be is fejezték, mind a kettő kapott egy War alcímű történetet, aztán ennyi. Sokkal több sorozat van, de mégis kapunk minden korszakból bőségesen, nekem tetszik ez a módszer. :)

Igen így is jó. Viszont a Knights of the Old Republic és a Legacy is folytatódhatott volna nég akár.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 23. - 8:34, Darth Revan9 írta:

Igen így is jó. Viszont a Knights of the Old Republic és a Legacy is folytatódhatott volna nég akár.

Én is így gondolom, bár idővel mind a kettő laposodott egy kicsit a sorozat második felében, de ettől függetlenül jó volt.

Hozzászólás ideje:

A Legacy miatt én nagyon haragszom John Ostranderre. Nem értem, miért nem tudta elvarrni a szálakat abban az 50+6 számban. Ő az egyik kedvenc képregényíróm, de ez a "lezárás" nagyon keserű szájízt hagyott maga után számomra.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 25. - 13:46, Lok Durd írta:

A Legacy miatt én nagyon haragszom John Ostranderre. Nem értem, miért nem tudta elvarrni a szálakat abban az 50+6 számban. Ő az egyik kedvenc képregényíróm, de ez a "lezárás" nagyon keserű szájízt hagyott maga után számomra.

Szerintem utasításra tette. Talán lesz még valami később.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 25. - 13:46, Lok Durd írta:

Nekem sem tetszett a végkifejlet, igazán pontot tehettek volna a Sithek történetének végére, mielőtt még túlzásba esnének vele. Áruló lett? ez nekem valahogy kiesett. >.<

Hozzászólás ideje:

Ez akkor sem volt szerintem túl korrekt lépés. Ha már valaki hűségesen követte a sztorit, nehogy már egy ilyen félbehagyásszerű véget kapjon. És nekem ne mondják, hogy az EU majd elvarrja a szálakat, mert egy műnek önmagában kéne megállni magát, nem ilyen toldás-foldásokkal kiegészítve.

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 25. - 14:12, KisKósa írta:

Nekem sem tetszett a végkifejlet, igazán pontot tehettek volna a Sithek történetének végére, mielőtt még túlzásba esnének vele. Áruló lett? ez nekem valahogy kiesett. >.<

Legacy-War 2. számát olvasd át még egyszer :D .

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 11:04, Darth Revan9 írta:

A Marvel-es Star Wars-ban próbáltak összehozni Anakinról és Obi-vanról szóló történetet?

Eléggé meg volt kötve a kezük, úgyhogy nem igazán. Sőt, kifejezetten tilos volt nekik a filmek előtt játszódó dolgokról írni, minden ilyen jellegű próbálkozásuk halálra volt ítélve. Egy-két kivétel akadt csupán, az egyik, amely még a Régi Köztársaság idején játszódott és Obi-Wan Kenobi egyik küldetéséről szólt, ahol, ha jól emlékszem, kalózok ellen harcolt. Fekete egyenruha, fehér kesztyű és csizma volt rajta, a korai tervek szerint ez lett volna a Jedik hivatalos egyenruhája, de ez végül nem így lett. Ez a történet hatalmas siker lett, de ennél messzebb nem mentek. Amikor Han Solo-t lefagyasztották az EPV.-ben, bajban voltak, mert ő volt a legnépszerűbb karakter, csináltak visszaemlékezéseket Han korábbi kalandjairól, de ennyi. :)

Hozzászólás ideje:
  2012. 03. 31. - 11:08, KisKósa írta:

Eléggé meg volt kötve a kezük, úgyhogy nem igazán. Sőt, kifejezetten tilos volt nekik a filmek előtt játszódó dolgokról írni, minden ilyen jellegű próbálkozásuk halálra volt ítélve. Egy-két kivétel akadt csupán, az egyik, amely még a Régi Köztársaság idején játszódott és Obi-Wan Kenobi egyik küldetéséről szólt, ahol, ha jól emlékszem, kalózok ellen harcolt. Fekete egyenruha, fehér kesztyű és csizma volt rajta, a korai tervek szerint ez lett volna a Jedik hivatalos egyenruhája, de ez végül nem így lett. Ez a történet hatalmas siker lett, de ennél messzebb nem mentek. Amikor Han Solo-t lefagyasztották az EPV.-ben, bajban voltak, mert ő volt a legnépszerűbb karakter, csináltak visszaemlékezéseket Han korábbi kalandjairól, de ennyi. :)

Érdekes, köszönöm.

Hozzászólás ideje:

Képregény hír. Felcsillant egy nagyon, de nagyon apró reménysugár. A Szukits megpróbál puhatolózni az ügyben, de még annyira kezdeti stádiumban van a dolog, hogy könnyen lehet nem lesz belőle semmi. Nem havi, kéthavi kiadványban, hanem sokkal inkább TPB jellegű dologban gondolkodnak. De a Semic halála miatt most iszonyú zavaros a jogi helyzet.

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 02. - 11:55, Darth Revan9 írta:

Képregény hír. Felcsillant egy nagyon, de nagyon apró reménysugár. A Szukits megpróbál puhatolózni az ügyben, de még annyira kezdeti stádiumban van a dolog, hogy könnyen lehet nem lesz belőle semmi. Nem havi, kéthavi kiadványban, hanem sokkal inkább TPB jellegű dologban gondolkodnak. De a Semic halála miatt most iszonyú zavaros a jogi helyzet.

Ez mit jelent tulajdonképpen?

Hozzászólás ideje:
  2012. 04. 02. - 12:24, ati írta:

Ez mit jelent tulajdonképpen?

Lehetséges, hogy lesznek Sw képregények újra, vastagabb, könyves jellegű formátumban, de még nem biztos, nagyon bizonytalan státuszban van a dolog.

De legalább foglalkozik valaki ezzel is.

Hozzászólás ideje:

A TPB-k gyűjteményes kötetek. Például nem havonta adnak ki egy részt egy történetszálból, hanem időnként megjelenik egy vastag kötet amiben az egész benne van, kb. ennyit takar. De ez felettébb érdekes, kifejezetten jók lehetnek az eladások, ha a Szukitsnak egyáltalán megfordult a fejében a dolog.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.