Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Elérhető a kisfilm a Disney+ -on. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Egy órás a doksi és van benne gyári magyar felirat. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Remek! Köszi a hírt! "Ezúttal még megúszod!" Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Hozzászólás ideje: 2022. Május 5. Szerintem ez naggyon igényes lett, és a sorozat minden fontosabb elemét érintették. Jó volt látni Temuerát, Mark Hamill-t meg pláne. Engem lenyűgöznek ezek a BTS filmek, werkfilmek. Nem volt hiányérzetem, hogy most május 4-én "csak" egy ilyen jött ki (plusz a trailer), én az ilyet szinte ugyanolyan élvezettel nézem, mint egy filmet. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. Május 6. A filozófia jól átjött, és az is, mennyire alapos elgondolás mentén lett tető alá hozva a sorozat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.