Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Június 15. Hozzászólás ideje: 2022. Június 15. 11 perccel korábban, Donát írta: Piett előléptetése egy jó példa, bár időben később történik majd. Piettet sem jutalomból léptette elő, hanem mert büntiből megölte a felettesét és így ő következett a rangsorban az Executoron. A többit javítottam, köszi. Szokás szerint a számokba keveredtem bele. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Július 9. Hozzászólás ideje: 2022. Július 9. A harmadik rész masszívan sötét és drámai. Obi-van itt van a leginkább mélyponton. Látszik rajta, hogy kijött a gyakorlatból, hibázik. Vader nagyon kegyetlen, de ez nem szokatlan tőle - lásd regények, képregények. Az új párbajban látszik, hogy Obi-van mennyire meg van törve, Vader könnyen legyőzi. A tüzes rész jó párhuzam A Sithek bosszújával. Vos említésének örültem. Ez is tetszett, éppúgy, mint az előző kettő. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.