Hozzászólás ideje: 2022. Július 15.3 éve A miniszéria novemberben fog elkezdődni. Szerkesztve: 2022. Július 15.3 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2022. Július 22.3 éve Gyönyörű a rajzolása. Nagyon tetszik. Szerkesztve: 2022. Július 24.3 éve - kdani20
Hozzászólás ideje: 2022. Július 23.3 éve Igen, tényleg gyönyörű. Remélem a kiadó is így gondolja majd és beválogatják.
Hozzászólás ideje: 2022. November 23.3 éve Szerző Ezek a változások... eltolták a kiadást. Az első szám december 28 helyett 2023. február 22. -én fog jönni.
Hozzászólás ideje: 2022. November 24.3 éve És minél később jön eredeti nyelven, annál később jöhet magyarul is sajnos.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 2.2 éve Elolvastam az első számot. Nekem nagyon tetszik, jó kis Alien feelingje van
Hozzászólás ideje: 2023. Április 25.2 éve Szerző Nekem is sikerült elolvasnom az első számot, sőt, hozzácsaptam a már megjelent másodikat is. Időrendben a Catalyst eseményei előtt/alatt járhatunk. Nem rossz a történet, valóban kicsit horrorisztikus hangulata van (bár őszintén bevallom én még 1 Alien filmet se láttam ).
Hozzászólás ideje: 2023. Április 26.2 éve Nem a cataclysmre akartál gondolni? Amúgy igen, nekem is nagyon tetszik, jó kis mini képregény.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 26.2 éve Szerző 1 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nem a cataclysmre akartál gondolni? De, arra.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 23.1 éve Szerintem a 2. fázisban ez volt a legjobb képregény. Nagyon tetszett a történet, a hangulat. Epikus jelenetek, szép rajzolás, tökéletes. Pont nekem készült.
Hozzászólás ideje: 2024. Március 23.1 éve A bosszú útja alatt. Ebben a regényben van egy jelenet, aminek egyenesági folytatása a képregény története.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.