Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Üdvözlök mindenkit immár egy új lendületben. Remélem elég nagy lesz a lendület, és 10 fordulóig meg se állunk! Próbálkoztam régi időket idézni, nosztalgiaképpen, és így egy 7 gyorskérdés sült ki tervezgetésemből, és a 8. egy nagykérdés lesz, aminek a megfejtéseit majd privát üzenetben kellene nekem elküldeni, és mint ahogy azt megszokhattátok, a leggyorsabb nyer. A következő kommentem már az első feladvány lesz! Az Erő legyen mindannyiunkkal!
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. 1. Valorum főkancellár leválasztását kezdeményező Amidala királynő mivel indokolta eme lépésének okát?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hogy a testület nem képes döntést hozni a Naboo blokád kérdésében.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Új vezetőségre van szükség, akik képesek megoldani a felmerült problémát
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. A szenátus már nem alkalmas a válság kezelésére, ezért új főkancellár kell, aki rendet csinál.
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. hogy túl lassan akarják megoldani a helyzetet, bizottság felállítását kezdeményezik.
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Jók voltak a megfejtések, de a leggyorsabb győz! Dzséjt volt a leggyorsabb... 2. Artut melyik ismert SW szereplő társaságában láthatjuk a Saga történetében előszőr?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Jar Jar Szerkesztve: 2007. December 8. - Ody Mandrell
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Most Obi1 volt a leggyorsabb helyes megfejtő. Övé a pont. 3. Milyen gondolatokkal üdvözli Yoda az immár álcáját levetett Sidious nagyúrat a III. epizódban?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (Obié a pont, mert amikor szerkesztettem, már beírta. És amúgy se lehet szerkeszteni.)
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hallom új tanítványod van Uralkodó. Vagy szólítsalak talán Darth. Sidiousnak?
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Csodálkozol, hogy életben vagyok?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Vagy inkább szólítsalak Darth Sidiousnak?
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Úgy tudja hogy új tanítváénya van
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Dzséjt volt a leggyorsabb helyes megfejtő! 4. Melyik bolygó ünneplését láthatjuk először a második Halálcsillag felrobbanása után, ha az Endorral most nem foglalkozunk?
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Hozzászólás ideje: 2007. December 8. (szerkesztve) Coruscant félreolvastam Szerkesztve: 2007. December 8. - Rog
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 8. Dzséjtnek adjatok nyugtatót, mert nagyon pörög. Ő volt megint a leggyorsabb! 5. Hány temetésnek lehettünk szemtanúi a Saga története folyamán?
Ajánlott hozzászólás