Dzséjt Hozzászólás ideje: Hétfő 14:39 Hozzászólás ideje: Hétfő 14:39 45 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem úgy nézett ki mint akinek fel van préselve az orra az agyába. Konkrétan egy csepp vér nem volt látható az arcán. Nem mintha a Star Wars élenjáró lenne a realisztikus sérülésábrázolás terén. Amúgy szerintem sem kell ezt agyonbonyolítani. A valóságban is rengetegen haltak már meg abban, hogy elestek és beverték a fejüket, oszt the end. Verlo peches volt. Részegen hanyatt vágódott egy fejelés után, aztán vagy betörte a fejét a betonon, vagy a nyakát szegte, igazából hót mindegy. A lényeg, hogy meghót, és ez elindított egy folyamatot, aminek a végén Rey felveszi a Skywalker nevet. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 17:41 Szerző Hozzászólás ideje: Hétfő 17:41 (szerkesztve) A D+ felteszi youtube-ra az első évad részeit! Szerkesztve: Hétfő 17:43 - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Hétfő 18:00 Hozzászólás ideje: Hétfő 18:00 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: És ehhez kellett Syril teljes megszállottsága is, pedig a főnöke egy-két perc alatt lezárta volna az ügyet. Nekem is pont ez jutott eszembe most, hogy egy túlbuzgó, s a következményeket nem végiggondoló jelentéktelen alkalmazott szerencsétlen magánakciójával kezdődött az a folyamat, ami a Halálcsillag pusztulásához vezetett. Hogy enélkül is a Lázadóknál kötött volna ki Cassian, azt nem tudjuk, bár lehetséges. De ez a történet is szépen mutatja, hogy elég egy rossz döntés ahhoz, hogy az események végzetes irányt vegyenek az egyén, és a Birodalom szemszögéből is. Ennek itt most örülünk, de ellenkező előjellel is sokszor megtörténik, hogy bizonyos dolgokat nem lehet helyrehozni, ha már elromlottak. Ilyen értelemben is realisztikus a sorozat. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Hétfő 20:36 Hozzászólás ideje: Hétfő 20:36 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A D+ felteszi youtube-ra az első évad részeit! Én most csak az elsőt meg a harmadikat látom feltöltve. Nem hiszem, hogy mindet felteszik, max az első 3-at Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 20:51 Szerző Hozzászólás ideje: Hétfő 20:51 A második is fent van. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.