Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Hozzászólás ideje: 2022. December 4. (szerkesztve) Igazából ezen évad idején vagy vele van még, vagy nem, ugyanis a Tamsye Prime-i küldetés, ahol Saw hátrahagyta Jynt, szintén ebben az évben, 5 évvel a yavini csata előtt volt. Mivel Saw bázisán nem láttuk, így feltehető, hogy már a küldetés után vagyunk, de az sem kizárható, hogy a bázis egy másik pontján volt épp. Bár, amikor Jynt hátrahagyja, akkor épp kopasz, itt meg még elég nagy a haja, ez meg arra utal, hogy még a Tamsye Prime előtt vagyunk (bár a hajviselet azért nem feltétlen perdöntő, pláne, hogy csak egy flashbacket láttunk az RO képregényben). Szerkesztve: 2022. December 4. - Dzséjt 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2022. December 4. Tök jó tudni, hogy a közelben ő is ott lehet. Meg is duplán örülünk, hogy a Spellhaus-t kihagyta Saw bandája. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Február 12. (szerkesztve) És milyen igaz! Érdekes, hogy senki nem említette (vagy legalábbis nem találom) ezt a párhuzamot, pedig adja magát. Nem mellékesen Kylo is hasonlóan pörgött (be). Szerkesztve: 2023. Február 12. - Ody Mandrell Válasz
jedikatalina Hozzászólás ideje: 2023. Február 12. Hozzászólás ideje: 2023. Február 12. Volt itt még egy érdekes párhuzam 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 20. Hozzászólás ideje: Március 20. - Maarva halála annyira valóságos: hajnal van, a legközelebbi szerettei csöndben beszélik a teendőket, szellőztetnek, takarítanak. B2 gyásza pedig egyenesen szívszorító - Andor és Melshi szökése ismételten azért lehetséges, mert a Birodalom semmibe vette, kifosztotta a helyi lakosság életterét - ezáltal újabb és újabb ellenséget szerezve magának. - Syril meglopja az anyját, hogy vissza utazhasson a Ferrixre - Minden paranoiája ellenére nekem itt némi szimpátiát felvillantott Saw, amikor először zsigerből elutasítja még a gondolatát is, hogy Anto Kreegyrt - akit pedig ő nevezett korábban idiótának - beáldozzák a nagyobb jó érdekében. Az ellenkezése és szókimondása szükséges volt ahhoz, hogy Luthen halljon ellenérveket is a végtelenül érzelemmentes és vérprofi Keyla helyeslése mellett. - Luthen manőverei a vonósugárból való kiszabaduláskor még mindig elképesztőek. Lesz mit megmagyaráznia a jérőrhajó kapitányának. - A rész végén Andor megtudja, hogy anyja meghalt. Közben a gyönyörű naplemente és a szomorú melódia.. Cassian élete végképp fordulóponthoz ért. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: Március 24. 30 ember. Plusz Kreegyr. Luthen szinte tárgyként bánik az emberekkel. Itt öltenek testet a Loninak mondott szavai. Azért kíváncsi lettem volna arra az emberre, aki akkor volt, mielőtt belekezdett ebbe az egész hadjáratba. 2025. 03. 20. - 20:53, Nute Gunray írta: - Maarva halála annyira valóságos: hajnal van, a legközelebbi szerettei csöndben beszélik a teendőket, szellőztetnek, takarítanak. B2 gyásza pedig egyenesen szívszorító Csendes jelenet, mégis minden másodpercéből árad a szomorúság. B2MO-nak több érzelme van, mint néhány hús-vér lénynek. 2025. 03. 20. - 20:53, Nute Gunray írta: - Andor és Melshi szökése ismételten azért lehetséges, mert a Birodalom semmibe vette, kifosztotta a helyi lakosság életterét - ezáltal újabb és újabb ellenséget szerezve magának. Szinte szomjaztam egy ilyen könnyedebb jelenetet a sok dráma közepette. Dewi addig beszélt, míg magát is meggyőzte, hogy nem adják le a Birodalomnak a két szökevényt, hanem segítenek nekik. 2025. 03. 20. - 20:53, Nute Gunray írta: - Syril meglopja az anyját, hogy vissza utazhasson a Ferrixre Moskot is jó volt újra látni. Hol máshol dolgozna, mint egy kohóban. Mondtam én, alkoholista munkás. Imádom. 2025. 03. 20. - 20:53, Nute Gunray írta: - A rész végén Andor megtudja, hogy anyja meghalt. Közben a gyönyörű naplemente és a szomorú melódia.. Cassian élete végképp fordulóponthoz ért. Itt nekem mindig a scarifi naplemente jut eszembe....a jelenet hangulata is hasonló. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: 30 ember. Plusz Kreegyr. Luthen szinte tárgyként bánik az emberekkel. Itt öltenek testet a Loninak mondott szavai. Azért kíváncsi lettem volna arra az emberre, aki akkor volt, mielőtt belekezdett ebbe az egész hadjáratba Igazából nem tudjuk mennyi. Lonninak 50-et mondott. Luthen még a saját embereinek is más információkat mond Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: Március 24. Az egy is sok.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. 1 órával ezelőtt, Yoda József írta: Igazából nem tudjuk mennyi. Lonninak 50-et mondott. Luthen még a saját embereinek is más információkat mond Szerintem az 50 közelebb áll az igazsághoz, mint a 30. Luthennek akkor és ott nem volt oka hazudni Lonie-nak, mert a csávó a BBI jelentésből úgyis megtudja, hányan voltak. Saw ellenben elmebeteg, szóval nem kifejezetten a legmegbízhatóbb forrás és ő mondta be a 30-at, Luthen csak nem cáfolta meg, ami amúgy is felesleges lett volna. Sőt abban a helyzetben jobb is, hogy nem állt le vitázni az épp az üldözési mánia bugyraiba süllyedő Saw-val. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.