Ugrás a kommentre

1x11 - Daughter of Ferrix

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Igazából ezen évad idején vagy vele van még, vagy nem, ugyanis a Tamsye Prime-i küldetés, ahol Saw hátrahagyta Jynt, szintén ebben az évben, 5 évvel a yavini csata előtt volt. Mivel Saw bázisán nem láttuk, így feltehető, hogy már a küldetés után vagyunk, de az sem kizárható, hogy a bázis egy másik pontján volt épp. Bár, amikor Jynt hátrahagyja, akkor épp kopasz, itt meg még elég nagy a haja, ez meg arra utal, hogy még a Tamsye Prime előtt vagyunk (bár a hajviselet azért nem feltétlen perdöntő, pláne, hogy csak egy flashbacket láttunk az RO képregényben).

Szerkesztve: - Dzséjt
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

És milyen igaz! Érdekes, hogy senki nem említette (vagy legalábbis nem találom) ezt a párhuzamot, pedig adja magát. :D Nem mellékesen Kylo is hasonlóan pörgött (be). :P 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
  • 2 évvel később...
Hozzászólás ideje:

- Maarva halála annyira valóságos: hajnal van, a legközelebbi szerettei csöndben beszélik a teendőket, szellőztetnek, takarítanak. B2 gyásza pedig egyenesen szívszorító

- Andor és Melshi szökése ismételten azért lehetséges, mert a Birodalom semmibe vette, kifosztotta a helyi lakosság életterét - ezáltal újabb és újabb ellenséget szerezve magának.

- Syril meglopja az anyját, hogy vissza utazhasson a Ferrixre :D

- Minden paranoiája ellenére nekem itt némi szimpátiát felvillantott Saw, amikor először zsigerből elutasítja még a gondolatát is, hogy Anto Kreegyrt - akit pedig ő nevezett korábban idiótának - beáldozzák a nagyobb jó érdekében. Az ellenkezése és szókimondása szükséges volt ahhoz, hogy Luthen halljon ellenérveket is a végtelenül érzelemmentes és vérprofi Keyla helyeslése mellett.

- Luthen manőverei a vonósugárból való kiszabaduláskor még mindig elképesztőek. Lesz mit megmagyaráznia a jérőrhajó kapitányának.

- A rész végén Andor megtudja, hogy anyja meghalt. Közben a gyönyörű naplemente és a szomorú melódia.. Cassian élete végképp fordulóponthoz ért.

Hozzászólás ideje:

30 ember. Plusz Kreegyr. Luthen szinte tárgyként bánik az emberekkel. Itt öltenek testet a Loninak mondott szavai. Azért kíváncsi lettem volna arra az emberre, aki akkor volt, mielőtt belekezdett ebbe az egész hadjáratba.

2025. 03. 20. - 20:53, Nute Gunray írta:

- Maarva halála annyira valóságos: hajnal van, a legközelebbi szerettei csöndben beszélik a teendőket, szellőztetnek, takarítanak. B2 gyásza pedig egyenesen szívszorító

Csendes jelenet, mégis minden másodpercéből árad a szomorúság. B2MO-nak több érzelme van, mint néhány hús-vér lénynek. 

- Andor és Melshi szökése ismételten azért lehetséges, mert a Birodalom semmibe vette, kifosztotta a helyi lakosság életterét - ezáltal újabb és újabb ellenséget szerezve magának.

Szinte szomjaztam egy ilyen könnyedebb jelenetet a sok dráma közepette. Dewi addig beszélt, míg magát is meggyőzte, hogy nem adják le a Birodalomnak a két szökevényt, hanem segítenek nekik. :D 

- Syril meglopja az anyját, hogy vissza utazhasson a Ferrixre :D

Moskot is jó volt újra látni. Hol máshol dolgozna, mint egy kohóban. :D Mondtam én, alkoholista munkás. Imádom. 

- A rész végén Andor megtudja, hogy anyja meghalt. Közben a gyönyörű naplemente és a szomorú melódia.. Cassian élete végképp fordulóponthoz ért.

Itt nekem mindig a scarifi naplemente jut eszembe....a jelenet hangulata is hasonló.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

30 ember. Plusz Kreegyr. Luthen szinte tárgyként bánik az emberekkel. Itt öltenek testet a Loninak mondott szavai. Azért kíváncsi lettem volna arra az emberre, aki akkor volt, mielőtt belekezdett ebbe az egész hadjáratba

Igazából nem tudjuk mennyi. Lonninak 50-et mondott. Luthen még a saját embereinek is más információkat mond

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Yoda József írta:

Igazából nem tudjuk mennyi. Lonninak 50-et mondott. Luthen még a saját embereinek is más információkat mond

Szerintem az 50 közelebb áll az igazsághoz, mint a 30. Luthennek akkor és ott nem volt oka hazudni Lonie-nak, mert a csávó a BBI jelentésből úgyis megtudja, hányan voltak. Saw ellenben elmebeteg, szóval nem kifejezetten a legmegbízhatóbb forrás és ő mondta be a 30-at, Luthen csak nem cáfolta meg, ami amúgy is felesleges lett volna. Sőt abban a helyzetben jobb is, hogy nem állt le vitázni az épp az üldözési mánia bugyraiba süllyedő Saw-val.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.