MissKarrde Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Nekem elsőre csak egy mondat jutott eszembe, de úgy látszik, az kettő Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 De a negyedik nem biztos, hogy ott volt. Úgyhogy jogosan kapod a pontot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Viszont angolul más a két mondat, mert magyarban három mondatot töpörítettek le kettőre:You stay here. We?ll take care of this. Akarom mondani, négyet kettőre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Sorry, de Donát gyorsabb volt nálam, igaz kiegészítette egy negyedikkel is. Szerkesztette...lehet, hogy épp utánnad. Nem lehet szerkeszteni egyébként, ez a szabály. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Azért szerkesztettem, mert Organát írtam, és eléírtam, hogy Bail. Nem csalok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Szerkesztette...lehet, hogy épp utánnad. Nem lehet szerkeszteni egyébként, ez a szabály. Oks, vettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Dzséjté a pont és egy piros pont is a pluszért. Most jön a nygykérdés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 10, 2008 Author Share Posted January 10, 2008 Azért szerkesztettem, mert Organát írtam, és eléírtam, hogy Bail. Nem csalok. Nem mondtam, hogy csalsz, csak azt, hogy nem lehet szerkeszteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Milyen infókat (hetet) tudunk meg Padmé régi fiújáról? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 De ez egy baromság! Nem fogom újra elküldeni, amikor csak ki akarom kozmetikázni. Az Organa is ugyanúgy jó, csak nekem nem tetszett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts