Jump to content

Zene

Ody Mandrell

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 2 weeks later...

A Collider legutóbbi infói szerint a sorozat zenéjét Michael Abels fogja szolgáltatni, aki olyan filmeknek szerezte a zenéjét Jordan Peele-el karöltve, mint a 2017-es Get Out (Tűnj el!), a 2019-es Us (Mi), vagy a két évvel ezelőtti Nope (Nem) című alkotás.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Remélem a zene is ütős lesz. És vonós.. Meg minden. Viccet félre téve, remélem, hogy szeretni fogjuk és klassz és egyedi lesz. Le kellene cserélnem már a csengőhangom, mert az 4-5 éve a mandalori téma, de eddig nem volt rá érdemes semmi.

• 3 weeks later...

Nem a zsánerem

Elég fura, hogy ez jelenik meg elsőként a "sorozatból", és nem a soundtrackről valami.

A zene egyelőre nekem amúgy olyan átlagos a sorozatban, mintha nem lenne egy egységes témára felhúzva az egész. Nincsen egy főtéma, ami azonnal beugrik, ha a sorozatra gondol az ember, eddig az összes sorozatnak volt ilyen

28 perccel korábban, Bence1997 írta:

Nofene, ezt benéztem, már hallgatható. :lol:

Csak egy részlet belőle. Legalábbis nekem nem játszotta le végig.

20 perccel korábban, Yoda József írta:

Nem a zsánerem

A részlet alapján nekem se. Nagyon nem. Semmi SW-s nincs benne, sőt. Borzasztó SW idegen. Meglátjuk milyen lesz teljes valójában.

Háááát ez tényleg nem SW. Nekem az olyan zenék ugrottak be róla, mint az Avatarhoz írt I See You, a Titanichoz írt My Heart Will Go On és a többi hasonló zene, ami a filmben maximum a stáblistánál szerepelt, de nem része a tényleges filmzenének. Ezt is legfeljebb úgy tudom elképzelni, hogy az utolsó rész stáblistája alatt hallhatjuk majd. De nagyon SW idegen.

Na közben utánanéztem: a zene majd egy későbbi epizód stáblistájában fog feltűnni. :hmm:

BURBANK, Calif.--()--Three-time Grammy® Award-winning singer-songwriter Victoria Monét performs an original end-credit song, “Power of Two,” for the Star Wars series "The Acolyte" from Lucasfilm.

Nos, nem rossz zene, van egy kellemes hangulata. Tetszetősnek is mondanám. DE!!!! Ennek semmi köze nincs az SW hangulathoz! Volt már sok különféle zene, gondoljunk csak a Mando vagy néhol a Boba Fett zenéjére. Viszont azok amellett, hogy újak számomra belesimultak a nagy egészbe. Ez viszont már kívül esik azon, amit én el tudok fogadni SW zenének. Ezt hallgatva minden beugrik, csak a Star Wars nem. Egyelőre elképzelni se tudom hol fog ez felcsendülni, de csak bízni tudok benne, hogy csupán a vége főcím alatt. 

6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A logó alatt felcsendülő szösszenetet nehezen lehetne főtémának nevezni, szóval szerintem nincs. Ha csak nem az a táncdal, amit kiadtak a héten.

Hát az ne legyen :D

Fura egyébként, az eddigi sorozatoknak mind volt egy jól felismerhető, visszatérő motívuma, ennek nem igazán van ilyen.