Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Hozzászólás ideje: 2022. December 9. Kíváncsi vagyok ennek a sorozatnak milyen zenéje lesz, és legfőképp ki szerzi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 8. Szerző Hozzászólás ideje: Február 8. Még mindig nincs hír a zeneszerzőről, vagy csak én nem figyeltem eléggé? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 8. Hozzászólás ideje: Február 8. Nincsenek információk, hogy ki szerezte a zenét. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Február 21. Hozzászólás ideje: Február 21. A Collider legutóbbi infói szerint a sorozat zenéjét Michael Abels fogja szolgáltatni, aki olyan filmeknek szerezte a zenéjét Jordan Peele-el karöltve, mint a 2017-es Get Out (Tűnj el!), a 2019-es Us (Mi), vagy a két évvel ezelőtti Nope (Nem) című alkotás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: Február 21. Ezekről most hallok először, persze ettől még lehet jó. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: Március 19. 2024. 02. 21. - 21:26, Bence1997 írta: A Collider legutóbbi infói szerint a sorozat zenéjét Michael Abels fogja szolgáltatni, Megerősítést nyert, ő lesz a zeneszerző. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 29. Hozzászólás ideje: Május 29. Remélem a zene is ütős lesz. És vonós.. Meg minden. Viccet félre téve, remélem, hogy szeretni fogjuk és klassz és egyedi lesz. Le kellene cserélnem már a csengőhangom, mert az 4-5 éve a mandalori téma, de eddig nem volt rá érdemes semmi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 29. Szerző Hozzászólás ideje: Május 29. Amit eddig hallottunk kifejezetten biztató. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. A 3. epizód egyik zenéje (Power of Two) itt hallgatható majd meg hajnali 3-tól. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: Június 13. Ez diszkó zene! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. Nofene, ezt benéztem, már hallgatható. Érdekes! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. Nem a zsánerem Elég fura, hogy ez jelenik meg elsőként a "sorozatból", és nem a soundtrackről valami. A zene egyelőre nekem amúgy olyan átlagos a sorozatban, mintha nem lenne egy egységes témára felhúzva az egész. Nincsen egy főtéma, ami azonnal beugrik, ha a sorozatra gondol az ember, eddig az összes sorozatnak volt ilyen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: Június 13. 28 perccel korábban, Bence1997 írta: Nofene, ezt benéztem, már hallgatható. Csak egy részlet belőle. Legalábbis nekem nem játszotta le végig. 20 perccel korábban, Yoda József írta: Nem a zsánerem A részlet alapján nekem se. Nagyon nem. Semmi SW-s nincs benne, sőt. Borzasztó SW idegen. Meglátjuk milyen lesz teljes valójában. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. Nekem lejátszotta a 3 percet. Most hallgattam meg. Hát nem is tudom. Nekem nem úgy tűnik, hogy ezt felhasználják a sorozatban. Talán a végén lévő stáblistára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: Június 13. A stáblistában se volt ilyen zene. Sőt, sehol. Fura. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. Háááát ez tényleg nem SW. Nekem az olyan zenék ugrottak be róla, mint az Avatarhoz írt I See You, a Titanichoz írt My Heart Will Go On és a többi hasonló zene, ami a filmben maximum a stáblistánál szerepelt, de nem része a tényleges filmzenének. Ezt is legfeljebb úgy tudom elképzelni, hogy az utolsó rész stáblistája alatt hallhatjuk majd. De nagyon SW idegen. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 14. Hozzászólás ideje: Június 14. Na közben utánanéztem: a zene majd egy későbbi epizód stáblistájában fog feltűnni. BURBANK, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Three-time Grammy® Award-winning singer-songwriter Victoria Monét performs an original end-credit song, “Power of Two,” for the Star Wars series "The Acolyte" from Lucasfilm. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: Június 14. Nos, nem rossz zene, van egy kellemes hangulata. Tetszetősnek is mondanám. DE!!!! Ennek semmi köze nincs az SW hangulathoz! Volt már sok különféle zene, gondoljunk csak a Mando vagy néhol a Boba Fett zenéjére. Viszont azok amellett, hogy újak számomra belesimultak a nagy egészbe. Ez viszont már kívül esik azon, amit én el tudok fogadni SW zenének. Ezt hallgatva minden beugrik, csak a Star Wars nem. Egyelőre elképzelni se tudom hol fog ez felcsendülni, de csak bízni tudok benne, hogy csupán a vége főcím alatt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Holnap elérhető lesz majd a Vol. 1 ami az évad első felét tartalmazza majd. https://www.qobuz.com/nz-en/album/star-wars-the-acolyte-vol-1-episodes-1-4-michael-abels/z6wps1gf90dmb 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: Június 20. Remélem youtube-on is fent lesz. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Tulajdonképpen ennek a sorozatnak nincs főtémája? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: Június 20. A logó alatt felcsendülő szösszenetet nehezen lehetne főtémának nevezni, szóval szerintem nincs. Ha csak nem az a táncdal, amit kiadtak a héten. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. Spotify-on már elérhető. Youtube-ot még nem találtam. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 21. Hozzászólás ideje: Június 21. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A logó alatt felcsendülő szösszenetet nehezen lehetne főtémának nevezni, szóval szerintem nincs. Ha csak nem az a táncdal, amit kiadtak a héten. Hát az ne legyen Fura egyébként, az eddigi sorozatoknak mind volt egy jól felismerhető, visszatérő motívuma, ennek nem igazán van ilyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 21. Szerző Hozzászólás ideje: Június 21. A Disney music youtube-on fent van az egész csak egyenként. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: Június 22. Megérkezett összefűzve is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 28. Szerző Hozzászólás ideje: Június 28. Klipet is kapott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 29. Szerző Hozzászólás ideje: Június 29. Annyi haszna volt, hogy az Acolyte-ból az O betű effektje az ikrekre utal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.