Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Csak emlékeztető gyanánt, ma este nem marad el az eredményhirdetés, szóval gyertek nyolctól.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Ennyire friss szavazás még sose volt a fórum történetében, ehhez ha hozzá vesszük, hogy ekkora volumenben se zajlott még voksolás, igazán pikáns a dolog. Hamarosan kezdünk, a legjobb űrjármű kategóriával. A jelöltek: Havoc Marauder Venator osztályú csillagromboló 4-es osztályú szállítóhajó V-szárnyú Nu-osztályú sikló Rho-osztályú szállító Star Commuter 2000 Birodalmi kutató hajó Gozanti cirkáló CSS-1 Corellian Star Shuttle
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Na megérkeztem. Sajnos nem találom a letöltött doksit, amiben az eredményeim voltak, bár vannak sejtéseim, hogy mire szavaztam. Itt pl. nálam a V-szárnyúra ment a voks.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Itt elvileg a Venator szokott nyerni. Bár legutóbb a BB hajója vitte el a pálmát, mint ahogy most is. Szerkesztve: 2023. Április 22.2 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Oh, én a Venatorosra értettem. Amikor írtam és posztoltam a kommentet, még nem láttam az eredményt. De örülök a Havoc győzelmének is. Szerkesztve: 2023. Április 22.2 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Következik a legjobb felszíni jármű! A jelöltek: AAT-tank LAAT/i szállítóhajó BARC suhanó 12-es sorozatú versenygép Skara Nal Városi suhanó
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Itt nekem általában mindig hasraütésszerűen alakul a dolog. Talán a LAAT/i nyer?
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Ez számomra is egy kevésbé izgalmas kérdés, és nem találom a szavazólapomat, pedig letöltöttem.. Szerk: megvan! A városi suhanóra szavaztam. Szerkesztve: 2023. Április 22.2 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző A LAAT/i nyert! Méghozzá elég nagy fölénnyel. Pedig a Skara Nal egyedi volt, szerintem itt protest szavazatok mentek. Szerkesztve: 2023. Április 22.2 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Most ugrik be, hogy arra a böszöm nagy monstrumra szavaztam. No sebaj, a LAAT/i is megérdemli.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Következik a legjobb droid, mely kategóriában igen csak szép felhozatal volt.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Keveset szerepelt, de az annyira emlékezetes volt, hogy a jó öreg AZI behúzta a győzelmet. TAY-0 harmadik helyének örülök.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Én itt vagy AZI-re, vagy TAY-0-ra. Előbbit sajnálom, hogy háttérbe szorították, remélem az utolsó évadban már fontosabb szerepet kap. Ezt vártam amúgy a 2. évadtól is, de csak cameo szerepben tűnt fel, meg a végén volt újra előhozva. Szép volt AZI-től azért.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Egye fene, AZI is megérdemelte. Szerkesztve: 2023. Április 22.2 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Szerző Következzen a legjobb bolygó kategória! Ord Mantell Coruscant Serenno Desix Safa Toma Kashyyyk Ipsidon Weyland Barton-4 Pabu Skara Nal
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A LAAT/i nyert! Méghozzá elég nagy fölénnyel. Pedig a Skara Nal egyedi volt, szerintem itt protest szavazatok mentek. Én az AT-AC-ra szavaztam. De a LAAT/i se rossz.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Coruscant megkísértett, de végül Pabut választottam. Ott mégis jobb lenne élni.
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve Éppen most , Ody Mandrell írta: Következzen a legjobb bolygó kategória! Ord Mantell Coruscant Serenno Desix Safa Toma Kashyyyk Ipsidon Weyland Barton-4 Pabu Skara Nal Hajrá Weyland!
Hozzászólás ideje: 2023. Április 22.2 éve 24 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Itt elvileg a Venator szokott nyerni. Bár legutóbb a BB hajója vitte el a pálmát, mint ahogy most is. Nem is lehetett kérdéses.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.