Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Ody mester ezzel átvette a vezetést, gratulálok! Valóban, Juggernaut Five volt a tank jelzése Ám hátradőlni még tud, szó szerint mindenki esélyes. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. A 4-es felrobbant.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Jup, ugyanazt történt nálam, mint a Darktrooperes kérdésnél.
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Ilyeneket hogy tudtok megjegyezni? Nekem ehhez bele kellett néznem a részbe
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A 4-es felrobbant. 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mentségemre legyen mondva, hogy ez egy olyan kérdés volt, ahol a nethez nyúltam, aztán rosszat tippeltem. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 1 perccel korábban, Pildi írta: Ilyeneket hogy tudtok megjegyezni? Nekem ehhez bele kellett néznem a részbe Én gyorsan letöltöttem a feliratot és abból néztem ki. 1 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Azt mondom, egyelőre ne bonyolítsuk a dolgokat, így egy újabb egyszerű, 1 pontos kérdés áll előtettek 1 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Az első találkozásukkor honnan tudta Din Djarin név szerint, hogy Gideon moffal áll szemben?
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Ott volt a Tisztogatás idején. 1
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mert ő volt aki lebombázta a Mandaloret és ismerte Din nevét, amit csak onnan tudhatott. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Volt ISB-s tiszt és ismerte a nevét. 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mert a neve csak a Mandalore nyilvámntartásban szerepelt, és Gideon volt ott a főparancsnok, amikor a Birodalom megszerezte az adatokat 2
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Egy teljesebb válasz: ISB ügynök volt, aki részt vett a Mandalori tisztogatásban, innen ismerte Din Gideont.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Most kissé bajban vagyok, mert Ody válasza is jó, Pildié viszont pontosabb
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Csak adatbázisból ismerhette Dint.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Darth Sky írta: Most kissé bajban vagyok, mert Ody válasza is jó, Pildié viszont pontosabb Teljesebb válasz érjen pontot. 1 1
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Teljesebb válasz érjen pontot. Korrekt! Akkor a pontossága miatt Pildinek adom a pontot. Din onnan tudta, mert Gideon tudta a nevét, amit Djarin gyerekkora óta nem hallott, és csak a mandalori feljegyzésekben van nyoma. A Tisztogatás idején Gideon BBI-s volt. Ezzel az állás: Pildi - 5 pont Ody - 5 pont Bence - 4 pont 3
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Összetett kérdés jön, ergo két választ várok - viszont a pont is kettőt ér, úgyhogy hajrá!
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Carson Teva és Trapper Wolf miért akarták letartóztatni Din Djarint a Maldo Kreisen, és végül miért nem tettek így?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mert azonosították a Razort a börtönhajó elleni támadásból, aztán csak kikérdezték és mert Din megalkarta menteni a tisztet, elengedték. 1
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mert ott volt a razor crest a börtönhajónál a fogolyszöktetésnél, de a biztonsági kamerás felvételekből látták, hogy Din megpróbálta megmenteni a security csávót. 1
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Azért akarták letartóztatni, mert ismerős volt a jelzése a börtönhajó szöktetésből, de az is kiderült, hogy ő mentette meg az ottani tiszt életét. 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Mert részt vett egy Új Köztársasági börtönhajón való szöktetésben, de végül nem tartóztatták le, mert Din elkapta a bandát és megakarta menteni a hajón lévő tisztet, akit Matt Lanter játszott. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Pildi írta: Azért akarták letartóztatni, mert ismerős volt a jelzése a börtönhajó szöktetésből, de az is kiderült, hogy ő mentette meg az ottani tiszt életét. Sajnos Davon meghalt.
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Hozzászólás ideje: 2023. Március 4. Éppen most , Ody Mandrell írta: Sajnos Davon meghalt. Ja igen, csak meg akarta menteni.
Ajánlott hozzászólás