IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. Kinek hogy sikerültek a panelfoglalások? Nekünk most minden sikerült, Celebration Stage-re. Két telefonnal, két laptoppal próbálkoztunk, 1-1accounttal (amikhez 1-1 jegy tartozott). Mivel unokaöcsém 16, ezért neki nem is kellene panel jeggyel rendelkeznie, kísérővel bemehet, így tudtam az én jegyemmel foglalni az Andorra, az övével az Ahsokára, így be tudunk jutni mind a ketten mindegyik panelre, Celebration Stage-re. Az art show-n a Daimyo of Mos Espa artot vettem meg, van eddig foglalva közös kép Diego Lunával, Temuera Morrisonnal, Anthony Danielsszel, és egy autogram Sam Witwerrel, de lehet, hogy azt átcserélem Alan Tudyk-ra. Pinekből vettünk eddig 1-1 Ahsoka Badge art pint, és az Ahsokás road to celebration pin csomagot (Thrawn, Ahsoka, Sabine, Huyang). Most idén sokkal simábban ment nekünk eddig minden, a jegyfoglalás is anno, a Lightspeed Lane is legutóbb, mint az SWCE-n 2 éve. A Lightspeed Lane foglalásunkat viszont dobhatjuk, mert másnap bejelentették, hogy akkor lesz a Lucasfilm Animation panel, ami nagynak ígérkezik, és szeretnénk rá elmenni. Valaki esetleg, aki megy, nem akar cserélni? Elég bénácska, h nincs Sith-ek bosszúja 20th panel. Akár csak Hayden-nel lehetett volna egy beszélgetés... De nem baj! A heroic sidekicks, az Oscar Isaac és a Fett-es panel is nagyon jónak ígérkezik! Az Ahsokán meg tuti ott lesz Hayden és Rosario. Úgy néz ki, ez csak egy look back lesz, nem season 2, de ki tudja, lehet, hogy elhintenek infókat. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. @IndianaAndrisSolo tök jó hogy ott lesztek, és ennyire jól sikerült a foglalás! Remélem bővebben beszámolsz majd az élményekről! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. Nekem annyi bajom volt a panelekkel, hogy mivel színházban voltam tegnap, így a vonaton kellett mobilról megoldani, és nem vagyok mobilvirtuóz ilyen szempontból. Ráadásul a vonalon több helyen nincs térerő Emiatt majdnem nem tudtam véglegesíteni azt, ami sikerült, mert közben ledobott a net. Andor és Vision Galaxy Stage-re sikerült. A véglegesítésnél esett le, hogy nem nyitottam meg a Twin Suns szekciót, de már sajnos nem tudtam visszajutni a sorba még egyszer, mert 10 percig nem volt elérhető a net a fenti probléma miatt. Utána pedig már kiírta a rendszer, hogy a Mando-ra már nincs hely egyik helyszínen sem. Kicsit morci vagyok arra, hogy a helyszíneket kellett szétnyitogatni, és nem úgy ment a rendszer, hogy mindenféle menüs megoldás nélkül szerepelt volna egymás alatt a 12 opció. Hirtelen nem jut eszembe, hogy a Lucasfilm Animation panel mikor lesz. Mikorra szól a Lightspeed Lane foglalásotok? 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.