Donát Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Az alábbi jelöltek közül csak 1 juthat tovább a csoportból: Kit Fisto Ki-Adi Mundi Finis Valorum Chopper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 2, 2023 Author Share Posted May 2, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 4, 2023 Author Share Posted May 4, 2023 Elindult a szavazás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Hát ez nem nehéz kérdés. Ki-Adi-Mundira akkor sem szavaznék, ha ő lenne az egyetlen jelölt. Valorum legjobb pillanata, amikor magába roskad a bizalmatlansági indítvány benyújtásakor. A csápos biodíszletnek csak a TCW-ben vannak jó pillanatai, ám még azok sem érnek fel a Herán kívül mindenkire veszélyes, pöppet pszichopata droidhoz. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 4, 2023 Author Share Posted May 4, 2023 Kit Fistora szavaztam. Valahogy mindig olyan pozitív kisugárzása volt (a haláláig) a filmekben, a TCW-ben pedig tovább emelkedett nálam az ázsiója. Ki-Adi Mundi soha sem volt szimpatikus számomra, Valorum egy erőtlen karakter volt, aki nem volt ellenfél Palpatine-nak. Choppert pedig a genya stílusa miatt sosem kedveltem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 4, 2023 Author Share Posted May 4, 2023 Korábbi években begyűjtött pontok: Kit Fisto: 1 szavazat Ki-Adi Mundi: 0 szavazat Finis Valorum: 1 szavazat Chopper: 0 szavazat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Kit Fistoval nekem az a bajom, hogy benne van abban a körben, akiket Sidious 2 perc alatt erőfeszítés nélkül levágott, miközben nem nagyon csináltak semmit. Sith Lord ide vagy oda, képzett Jedi Mesterektől, a Tanács tagjaitól többet vártam volna, különösen, mivel akkor már tudtàk, kivel állnak szemben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 Én is Chopper-re choptam... vagyis csaptam le. Négyőjük közül benne fedeztem fel a legtöbb potenciált. Plusz jókat mulattam rajta. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Szeretem a SW politikát, úgyhogy Valorum. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 Az utolsó 1 órába léptünk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 Hivatalos végeredmény: Kit Fisto - 5 Ki-Adi Mundi - 2 Finis Valorum -1 Chopper - 8 Chopper jutott tovább és néz szembe a B csoport győztesével. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts