Donát Posted April 28, 2023 Share Posted April 28, 2023 Az alábbi jelöltek közül csak 1 juthat tovább a csoportból: Nute Gunray Admiral Piett L3-37 Watto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 2, 2023 Author Share Posted May 2, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 Ez a szavazás is elindult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Sokat töprengtem, azt hiszem. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 1 órával korábban, Nute Gunray írta: Sokat töprengtem, azt hiszem. Nekem viszont tényleg el kellett gondolkodnom. Első sorban azért, mert Piett és Watto is szimpatikus (L3-t nem igazán csípem, túl erőszakos és abszurd néha). Végül az döntött, hogy Nute-nak több különböző arcát is megismerhettük. Mikor be van tojva, mikor hazudik, mikor kéjesen örül a győzelemnek, mikor magának is beismeri kicsit, hogy hiba volt lepaktálni a Sithekkel, mikor már elege van a háborúból és csak békét akar. Így végül ő kapta a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 Korábbi években begyűjtött pontok: Nute Gunray: 4 szavazat Admiral Piett: 1 szavazat L3-37: 1 szavazat Watto: 19 szavazat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 4 órával ezelőtt, Donát írta: Nekem viszont tényleg el kellett gondolkodnom. Első sorban azért, mert Piett és Watto is szimpatikus (L3-t nem igazán csípem, túl erőszakos és abszurd néha). Végül az döntött, hogy Nute-nak több különböző arcát is megismerhettük. Mikor be van tojva, mikor hazudik, mikor kéjesen örül a győzelemnek, mikor magának is beismeri kicsit, hogy hiba volt lepaktálni a Sithekkel, mikor már elege van a háborúból és csak békét akar. Így végül ő kapta a szavazatom. L3-re akartam szavazni (Piett és Watto nekem kicsit egydimenziós, bár kedvelem őket, de ebben a mezőnyben a másik kettőt jobban csípem). Aztán elolvastam ezt, és ja, Gunray kapta a voksomat. Hihetetlen nagy tetű, de azt nagyon jól hozza. L3-t is bírom, de néha ő tényleg kicsit sok, bár halála és egyedi jelleme miatt (a droidjogok vonal szerintem hatalmas ötlet) így is az egyik kedvenc droidom. De most Nute Gunray helytartóé a voksom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 Micsoda izgalmak vannak itt. Esküdni mernék, hogy Watto állt már 4 szavazaton is. A bizonytalanok fognak dönteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Csak hogy izgalmasabb legyen, Watto-ra szavaztam. Nagyon jól eltalált karakter, az ep1-ben drukkoltam, hogy veszítsen, az ep2-ben meg lehetett sajnálni, hogy lecsúszott. S ami még kiváló, az a hangja. S azt se feledjük, hogy neki köszönhetjük a kiváló Katuunko királyt a TCW-ben, akivel minden bizonnyal azt is tisztázni akarták a készítők, hogy nem a Toydari nép sajátossága a kapzsiság, hanem Watto volt ilyen. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 Még sohasem volt hármas holtverseny. Most megeshet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 L3 nekem nem jött be, a dizájnja mondjuk tetszik, de ez csak a külső. Piettet sose tartottam sokra. Gunray egy gyáva alak, míg Watto inkább ellenszenves volt nekem. De a négyük közül inkább őrá szavazok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 6, 2023 Author Share Posted May 6, 2023 Micsoda fordulatok lettek itt a végén. Hivatalos végeredmény: Nute Gunray - 5 Admiral Piett - 2 L3-37 - 5 Watto - 6 Egy hajszállal ugyan, de Watto jutott tovább és néz szembe a D csoport győztesével. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts