Jump to content

Last Chance - C csoport

Star Wars Winter Madness Last Chance C csoport  

18 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább a Last Chance C csoportból?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/06/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

• Donát unlocked this topic
1 órával korábban, Nute Gunray írta:

Sokat töprengtem, azt hiszem. :D

:D 

Nekem viszont tényleg el kellett gondolkodnom. Első sorban azért, mert Piett és Watto is szimpatikus (L3-t nem igazán csípem, túl erőszakos és abszurd néha). Végül az döntött, hogy Nute-nak több különböző arcát is megismerhettük. Mikor be van tojva, mikor hazudik, mikor kéjesen örül a győzelemnek, mikor magának is beismeri kicsit, hogy hiba volt lepaktálni a Sithekkel, mikor már elege van a háborúból és csak békét akar. Így végül ő kapta a szavazatom.

4 órával ezelőtt, Donát írta:

:D 

Nekem viszont tényleg el kellett gondolkodnom. Első sorban azért, mert Piett és Watto is szimpatikus (L3-t nem igazán csípem, túl erőszakos és abszurd néha). Végül az döntött, hogy Nute-nak több különböző arcát is megismerhettük. Mikor be van tojva, mikor hazudik, mikor kéjesen örül a győzelemnek, mikor magának is beismeri kicsit, hogy hiba volt lepaktálni a Sithekkel, mikor már elege van a háborúból és csak békét akar. Így végül ő kapta a szavazatom.

L3-re akartam szavazni (Piett és Watto nekem kicsit egydimenziós, bár kedvelem őket, de ebben a mezőnyben a másik kettőt jobban csípem). Aztán elolvastam ezt, és ja, Gunray kapta a voksomat. Hihetetlen nagy tetű, de azt nagyon jól hozza. L3-t is bírom, de néha ő tényleg kicsit sok, bár halála és egyedi jelleme miatt (a droidjogok vonal szerintem hatalmas ötlet) így is az egyik kedvenc droidom. De most Nute Gunray helytartóé a voksom.

Csak hogy izgalmasabb legyen, Watto-ra szavaztam. Nagyon jól eltalált karakter, az ep1-ben drukkoltam, hogy veszítsen, az ep2-ben meg lehetett sajnálni, hogy lecsúszott. S ami még kiváló, az a hangja. :D

S azt se feledjük, hogy neki köszönhetjük a kiváló Katuunko királyt a TCW-ben, akivel minden bizonnyal azt is tisztázni akarták a készítők, hogy nem a Toydari nép sajátossága a kapzsiság, hanem Watto volt ilyen.

Micsoda fordulatok lettek itt a végén. :o 

Hivatalos végeredmény:

Nute Gunray - 5

Admiral Piett - 2
L3-37 - 5

Watto - 6

Egy hajszállal ugyan, de Watto jutott tovább és néz szembe a D csoport győztesével.