Jump to content

GROUP 4: Ezra Bridger, Commander Cody, Jannah

Star Wars Winter Madness Group 4  

15 members have voted

1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

• Ezra Bridger
    • Commander Cody
      0
    • Jannah
      0

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/12/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Két másodpercig gondolkodtam, ki az a Jannah. Az EP9 meg lenne nélküle is, bőven. Cody-t mindig is utáltam, bár a helyzetén azért most sokat javított a BB. Ezra, nem kérdés. Pedig nagyon sokáig idegesítő volt számomra.

Ezen én sem gondolkodtam. Jannah a jövőben még lehet érdekes karakter, akár a vén Lando mellett kalandozik, akár átveszi Lando helyét, mint kalandor, akár valamilyen más irányba viszik tovább. Ugyanakkor jelenléte még az ep9-ben sem a legerősebb, látszik, hogy csupán mellékkarakter.

Cody sem combosabb, legalábbis az ep3-ban semmivel sincs nagyobb szerepe, mint Jannah-nak. Mindkettő afféle támogatója a hősnek, bár Cody-nál egy ponton túl már ellenség. A TBB valóban sokat ad hozzá, de úgy érzem, ezt még lehet fejleszteni. Remélhetőleg a TBB harmadik évadában újra szerepet kap.

Szóval marad Ezra Bridger, akit anno úgy hívtak, űr-Aladdin. :) Sokat fejlődött a karakter, és kíváncsian várom, hogyan alakul tovább a sorsa az Ahsokában. Egyáltalán mi történt vele a Rebels befejezése óta.

• Donát unpinned this topic