Donát Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ki jusson tovább? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 13, 2023 Author Share Posted May 13, 2023 Lehet szavazni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Peli Motto néha sok nekem, de azért összességében rendben van. Sajnos Wrecker is már inkább csak humorforrás a TBB-ben, mindenképp a legkidolgozatlanabb karakter a csapat tagjai közül. Kino Loy-nak számomra három rész is elég volt, hogy ebben a listában mindenképp ő végezzen az első helyen. Serkis már nagyon megérdemelte ezt a jutalomjátékot. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Egyértelműen Wreckerre szavazok, hiszen tudjátok, mennyire odavagyok érte. Na jó, viccet félretéve, Wrecker akkor sem jöhetne szóba, ha a másik két jelölt is ő lenne. Kidolgozatlan, céltalan és az erőszakot élvező figura. Nope! Peli más közegben, mondjuk direkt humorforrás karakterek esetén szóba jöhetne, bár nekem is néha kicsit sok a csaj, de azért bírom. Ám egy olyan mezőnyben, amiben ott van Kino Loy, nos, ez a szavazás csak egy úton történhet meg számomra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Itt semmi kérdés nem merül fel.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 14, 2023 Author Share Posted May 14, 2023 Hát itt minden eldőlt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Én Pelire tettem. Csípem a banyát! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 14, 2023 Author Share Posted May 14, 2023 Hivatalos végeredmény: Kino Loy - 13 Peli Motto - 2 Wrecker - 1 Kino Loynak ez volt az első győzelme és 13 pontja van eddig. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts