Ugrás a kommentre

GROUP 18: Saw Gerrera, Fifth Brother, Gorian Shard


Donát

Star Wars Winter Madness Group 18  

16 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Kövezzetek meg, de nekem mind Shard mind pedig az ötödik fivér nagyon bejött. Saw persze sokkal mélyebb karakter, mint az előbb említett kettő. Ő a lázadás pszichopatája és árnyoldala. Mindazt kifejezi, ami a jók árnyalásához szükség van.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egy karakter akkor jó, ha képes érzelmeket kiváltani az emberből. Saw Garrera belőlem képes nagyon komoly érzelmeket kiváltani. Ez az az ember, akit Mon Mothmának nem kirúgnia kellett volna a Szövetségből, hanem háborús bűnök miatt kivégeztetni, de legalábbis bebörtönözni, nagyjából örökre, mert ez az ember annyira eltorzult, annyira megbomlott az elméje, hogy később az új Köztársasággal is harcba szállt volna a képzelt démonai és amiatt, mert számára mindenki áruló és ellenség. Mondhatnánk, hogy az esze csak az élete vége felé ment el, de a The Bad Batch most rávilágított arra, hogy ez az ember mindig is csak a pusztításnak élő, rövidlátó, semmi mással nem törődő ember volt. Bár ő dögölt volna meg a háborúban, és nem a húga, akivel sokkal többre ment volna a Lázadás. Mert Saw Garrera minden egyes nap, amikor felkelt, csak ártott a Szövetségnek mind presztízs, mind katonai szinten. És hány ártatlan életet oltott ki. Nincs vita, ez egy fékevesztett terrorista. Gyűlölöm, és halála számomra a Star Wars egyik legkielégítőbb pillanata. Végre megszabadult a Galaxis egy ragálytól.

 

Shard meg egy érdekes fickó volt megjelenésében, kicsit engem a Pirates of the Caribbean Davy Jonesára emlékeztetett. Ugyanakkor Saw-hoz képest kispályás, bár nálam még így is veri az Ötödik Fivért, aki nem több, mint egy láncáról leakasztott véreb. Ennyi volt a Rebelsben és ennyi volt az Obi-Wan Kenobiban is. Szóval, mivel Saw képes belőlem komoly gyűlölethullámot kiváltani, rá szavazok. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.