Jump to content

GROUP 18: Saw Gerrera, Fifth Brother, Gorian Shard


Star Wars Winter Madness Group 18  

16 members have voted

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 05/20/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Kövezzetek meg, de nekem mind Shard mind pedig az ötödik fivér nagyon bejött. Saw persze sokkal mélyebb karakter, mint az előbb említett kettő. Ő a lázadás pszichopatája és árnyoldala. Mindazt kifejezi, ami a jók árnyalásához szükség van.

Link to comment
Share on other sites

Egy karakter akkor jó, ha képes érzelmeket kiváltani az emberből. Saw Garrera belőlem képes nagyon komoly érzelmeket kiváltani. Ez az az ember, akit Mon Mothmának nem kirúgnia kellett volna a Szövetségből, hanem háborús bűnök miatt kivégeztetni, de legalábbis bebörtönözni, nagyjából örökre, mert ez az ember annyira eltorzult, annyira megbomlott az elméje, hogy később az új Köztársasággal is harcba szállt volna a képzelt démonai és amiatt, mert számára mindenki áruló és ellenség. Mondhatnánk, hogy az esze csak az élete vége felé ment el, de a The Bad Batch most rávilágított arra, hogy ez az ember mindig is csak a pusztításnak élő, rövidlátó, semmi mással nem törődő ember volt. Bár ő dögölt volna meg a háborúban, és nem a húga, akivel sokkal többre ment volna a Lázadás. Mert Saw Garrera minden egyes nap, amikor felkelt, csak ártott a Szövetségnek mind presztízs, mind katonai szinten. És hány ártatlan életet oltott ki. Nincs vita, ez egy fékevesztett terrorista. Gyűlölöm, és halála számomra a Star Wars egyik legkielégítőbb pillanata. Végre megszabadult a Galaxis egy ragálytól.

 

Shard meg egy érdekes fickó volt megjelenésében, kicsit engem a Pirates of the Caribbean Davy Jonesára emlékeztetett. Ugyanakkor Saw-hoz képest kispályás, bár nálam még így is veri az Ötödik Fivért, aki nem több, mint egy láncáról leakasztott véreb. Ennyi volt a Rebelsben és ennyi volt az Obi-Wan Kenobiban is. Szóval, mivel Saw képes belőlem komoly gyűlölethullámot kiváltani, rá szavazok. :) 

Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information