Jump to content

Group 20: General Hux, Rose Tico, Captain Vanis Tigo


Star Wars Winter Madness Group 20  

17 members have voted

 1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?

  • General Hux
  • Rose Tico
  • Captain Vanis Tigo
   0

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 05/21/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Hugs tábornok megérdemli, hogy tovább jusson. Még egy ennyire kétszínű genyót nehéz lenne találni a Star Warsban. Ennek a fickónak az elméleti dolgokon (beszéd, csapdák kieszelése) kívül máshoz nincs tehetsége, nagyon nem kéne terepen dolgoznia, vagy részt venni egy terv kivitelezésében. De akkora egója van, hogy azzal le lehetne verni a Halálcsillagot az égről. Képes lenne az eszméletlen Kylo Rent agyonlőni, és pusztán sértettségből elárulja az egész Első Rendet. Sok rosszat lehet mondani a Birodalomra, de azért ilyen alakok még ott sem nagyon mászkáltak. Ha el is árulták Palpatine-t, azt a nagyobb jóért tették, meg azért, hogy vezekeljenek az elkövetett rémtettekért. Armatige Huxot ilyen csekélységek nem motiválják, pusztán megsértődött, mert Kylo Ren lett a főnök és nem ő. Elvették a játék helikopterét az udvaron, szóval durciból felgyújtja az óvodát.

 

Vanis Tigo százados akár az ellenpéldája is lehetne, aki hű a Birodalomhoz, bár ő sem éppen egy nagy tehetség. Türelmetlen és erőszakos, de pont ezért, meg saját érdekei miatt nem fog sosem a Birodalom ellen fordulni. Ám emiatt nem szimpatikus karakter, és Hux-szal ellentétben még csak nem is érdekes, hiszen ilyen birodalmiból még az Andorban is akad épp elég.

 

Rose Tico ellenben nagyon szimpatikus karakter, és az ep8-ban egyértelműen ő Finn morális kompaszának pozitív oldala. És a készítők igazából remek érzékkel nyúltak hozzá az ep9-ben is. Mivel feladatát betöltötte az előző részben, nem erőltették tovább a karaktert, nem szerepeltették indokolatlanul sokszor, ugyanakkor így sem tűnt el a süllyesztőben, hanem új szerepet kapott, mint az Ellenállás technikai főszakija. És végül ő az, aki rájön, hogyan lehet elpusztítani a Xystonokat. Emellett végig ott van Finn mellett, mint a barátja, tehát ez sem merült feledésbe. Én így nem is mondanám azt, hogy félretették, egyszerűen csak a szerepéhez elégséges játékidőt kapott. És, ha nem lenne itt Hux, akkor rá szavaznék ezek miatt.

Link to comment
Share on other sites

Hivatalos végeredmény: 

General Hux - 11
Rose Tico - 6
Captain Vanis Tigo - 0

 

Hux eddig 45 szavazatot gyűjtött és ez volt az második győzelme.

Rose 11 szavazatot gyűjtött eddig, nyernie még nem sikerült.

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information