Ugrás a kommentre

GROUP 36: Cara Dune, Breha Organa, Nala Se


Donát

Star Wars Winter Madness Group 36  

19 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább a csoportból?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Cara Dune-t bírom, mert sokkal több van benne, mint ami elsőre látszik, és egyáltalán nem csak az a tipikus izomkolosszus női karakter. Kár, hogy az ismert okok miatt parlagon maradt a karaktere.

 

Breha sokáig csak említés szintjén létezett, egy villanásra láthattuk az EP3-ban. Őt igazán az írott kánon bontotta ki (Leia, az Alderaan hercegnője), hogy aztán végre az Obi-Wan-ban is tiszteletét tegye. A szerető, gondoskodó édesanya és az igazságos uralkodó egyvelege ő. 

 

Nala Se-ben akármennyire is mozdulnak meg a későbbiekben anyai (?) érzések, a klónokra sokáig ő is kísérleti alanyként tekint. Ha minden igaz, neki a későbbiekben még bővebb szerepe lesz, a TBB 2. évada eléggé mellőzte őt, a történet ezen a vonalon nem igazán haladt előre. Úgyhogy Nala Se áttörése egy ilyen szavazáson még várat magára nálam.

 

Cara Dune a jelöltem.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát nekem Cara nem hiányzik, számomra nem is mutatott semmi maradandót és nem érzem, hogy több lenne egy erőembernél. Szóval lendületből kiesett, ahogy Nala Se is, aki egy szociopata szenvtelenségével bánt Tuppal és bánt el Fivesszal. Eztán felőlem ő lehet a legcsodásabb anya Omega számára, akkor sem fogom kedvelni. Bár szerintem ez a veszély nem fenyeget, noha egyértelmű, hogy Omegát élőlénynek tekinti, míg a többi klónt csak tömegterméknek. Az okok is érthetőek, de ettől nem lesz szimpatikus.

 

Maradt Breha Organa, aki szerintem ugyanolyan remek fejlődésen ment át, mint a férje vagy éppen Mon Mothma. Sőt még annál is jobban, hiszen a filmek alapján az ep3-ig nem is említették. Ezen az ep3-as pár másodperces cameója sem segített, főleg úgy nem, hogy a TCW-ben az Alderaanon lezavart konferencián Alderaan királynője nem vett részt. Breha sokáig volt egy elfeledett entitás, akinek létezését lábjegyzetekben említették mintegy mellékesen, ha az író nem felejtette el. A térképre először a Leia, Alderaan hercegnője című könyv tette fel, de számomra valós karakterré az Obi-Wan Kenobiban vált. Simone Kessell egy olyan nőt varázsolt a képernyőkre, akiben benne van egy királynő méltósága, egy férjét segítő feleség magabiztossága és egy rakoncátlan leányzó anyjának türelme. Elhiszi róla az ember, hogy uralkodása alatt Alderaan virágozhatott, hogy a férje bármit megoszthat vele és ő segíteni fogja mindenben (ellentétben Mon Mothma házastársával), és hogy vezetői kvalifitásainak egy részét Leia bizony ettől a nőtől tanulta el. És még azt is meg lehet érteni, Bail miért kezdte inkább öt kergetni a purgillek helyett. :) 

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.