Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. No, én megrendeltem négy főnek a jegyet. Páromnak, Orkinak, nekem és még valakinek biztosítva van a szék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Akkor kollektíve a 12:15 -öst nézzük meg. Szerintem Pildi Oldiék mellé rendel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) Na de végül is miben maradunk? A 12:15-ös előadásban? Ja most láttam a választ Szerkesztve: 2008. Szeptember 16. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Frenkie, estig jó nekünk is, éjfélig járnak vonatok A korán kelés gázosabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Oldie, és melyik a ti rendelésetek? Van egy E sor széle és egy D sor közepe, mindkettő 4 hely. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Oldie, és melyik a ti rendelésetek? Van egy E sor széle és egy D sor közepe, mindkettő 4 hely. D sor közepe vagyunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Wittinger Gyuri nagy SW fan, nem meglepő ez az írás. Máskülönben igen lelkesítő írás, öröm ilyet olvasni! Volt már 2005 tavaszán is egy remek cikksorozata az Ep3 felvezetéseként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) Nagyszerű, 4 jegy foglalva Oldie-ék mellett, Ody-nak és nekem, valamint két önként jelentkezőnek. Azt lehet tudni, kié lehet az E sor szélén lévő 4 hely? És mi lesz a többiekkel? Szerkesztve: 2008. Szeptember 16. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Nagyszerű, 4 jegy foglalva Oldie-ék mellett, Ody-nak és nekem, valamint két önként jelentkezőnek. Azt lehet tudni, kié lehet az E sor szélén lévő 4 hely? Függetlenek tőlünk az biztos. Már reggel le volt csekkolva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. No, én is lefoglaltam a D sorba négy jegyet. A D sor kibérelve az SWSAGA FÓRUM tagjainak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szóval "nálam" van egy szabad jegy, D sor közepe......ugye a jegy 1350- be kerülnek én odaadom akciós üzéráron ötezerért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. De még egy jelentkező biztosan volt, én 13-at számoltam, ha D. Phobost és Plok-ot nem számoljuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Most akkor 12 jegy van rendelve, és 14 -en vagyunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Az E sor közepére még lehet akkor rendelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) És akkor most mi legyen? Én rendelek még egy kört, de akkor hányat? Én azt mondom, Plok bizonytalan, így neki ne rendeljünk, marad tehát +1 jegy, az E sor közepére - tőlünk sajnos külön, de előttünk. Ha valaki magányra vágyik. Szerkesztve: 2008. Szeptember 16. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. És akkor most mi legyen? Én rendelek még egy kört, de akkor hányat? Plokkal együtt jön ki a 14 fő ( már ha Atlas meggyőzi), ergó még két hely kéne akkor. Phobos meg mondta, hogy ő még nem tudja hogy tud jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) Na jó, legyen akkor +2, és majd legfeljebb egyet nem veszünk át. Akkor ez a végleges: Ploknak is lesz jegy, ha jön. Megtörtént. Szerkesztve: 2008. Szeptember 16. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) Két bizonytalan van, ugye? Plok és Phobos. Szerintem le lehet foglalni nyugodtan, egyrészt úgyse hiszem, hogy túl nagy tolongás lesz így akár még ott helyben is lehet a közelünkbe jegyet kérni, másrészt, ki szokták adni akkor is, ha az egyik ember nem megy el (én többszőr jártam már így, hogy x jegy le volt foglalva, de csak y mennyiségű ember jött, és zokszó nélkül adják). Szerk.: mire ezt begépeltem, Pildi már el is döntött mindent Szerkesztve: 2008. Szeptember 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Dzséjt, Phobos nincs benne a 14-ben, ő a 15. lett volna. Egyébként ő maga kérte, hogy neki ne rendeljünk, mert még nem tudja, jön-e. Ha kiderül rendel magának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) Nos rendeltem én is jegyet (E13). (ha megyek lesz jegyem, ha nem megyek, akkor majd kiadják másnak, vagy ha nem üres lesz a szék ) Ody: köszi, hogy szóltál. Szerkesztve: 2008. Szeptember 16. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szóval akkor most, hogy a jegyek már megvannak és fél órával a kezdés előtt át köll venni őket, javaslom, hogy fél tizenkettő körül azért kezdjünk szépen csordává fejlődni. Én kábé így érkezem a vonattal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szóval akkor most, hogy a jegyek már megvannak és fél órával a kezdés előtt át köll venni őket, javaslom, hogy fél tizenkettő körül azért kezdjünk szépen csordává fejlődni. Én kábé így érkezem a vonattal. Én meg az asszonyoddal érkezem. Írok is neki melyik vonattal menjünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Most egy kicsit off a dolog, de a Corvin oldalán kint van a magyar nyelvű előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. (szerkesztve) Lesz éjféli vetítés. Szerkesztve: 2008. Szeptember 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Én meg az asszonyoddal érkezem. Írok is neki melyik vonattal menjünk. Eh, te vén kujon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Eh, te vén kujon Éééééén? Dehogy.... Egyébként nem megyünk inkább az éjféli vetítésre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Éééééén? Dehogy.... Egyébként nem megyünk inkább az éjféli vetítésre? Mehetünk. De én csak aludni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Lesz éjféli vetítés. Naná, hogy lesz Egy ekkora nagy névnél, mint a Star Wars ez alap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Ezen már egyszer majdnem összevesztünk itt, szóval részemről kizárt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 16. Egy ekkora nagy névnél, mint a Star Wars ez alap. Úgy tudom még Amerikában is nagyon kevés helyen volt éjféli bemutató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.