Jump to content

The Clone Wars mozifilm

Ody Mandrell

Recommended Posts

Itt az ideje, hogy megnyíljon ez a topik.

Meg nem erősített hírek szerint a fenti dátumok valamelyikén fogják nálunk is bemutatni a Clone Wars 3D-t a mozikban!! Lehet örülni. :D Eme topik a magyar premierrel, és az ahhoz kapcsolódó hírekkel, közös filmnézéssel foglalkozik. Lehet lassan szervezkedni majd a bemutatóra. :D

Persze az amerikai vetítés visszhangjairól és a kritikákról is lehet majd írni, kivéve a Box Office eredményeket, mert annak külön topik lesz.

Edited by Ody Mandrell

Itt az ideje, hogy megnyíljon ez a topik.

Meg nem erősített hírek szerint a fenti dátumok valamelyikén fogják nálunk is bemutatni a Clone Wars 3D-t a mozikban!! Lehet örülni. :D Eme topik a magyar premierrel, és az ahhoz kapcsolódó hírekkel, közös filmnézéssel foglalkozik. Lehet lassan szervezkedni majd a bemutatóra. :D

Persze az amerikai vetítés visszahngajairól és a kritikákról is lehet majd írni, kivéve a Box Office eredményeket, mert annak külön topik lesz.

Én örülök :D Viszont Ody, szerintem lemaradtak a dátumok...

• 3 weeks later...

A szabadság drága kincs, mivel kevés van belőle, és a nyár végére jócskán meg is fogyatkozik. Ez még nem teszi kizárttá a dolgot, mert esetleg azon a pénteken intézhetek más ügyeket is, de erről most nem tudok nyilatkozni. Viszont az biztos, hogy a szombat egyéb okból is jobb volna, mint pl. hogy kipihentebb az ember. :)

Meg gyerekenként plusz kettő évente :)

De Pildinek igaza van abban, hogy drága kincs a szabi. Én is háromszor meggondolom, hogy mire használom el az évi 22-őt. Pl nekem ebből kell orvoshoz is járnom :)

És szerintem ebből nem lesz éjféli vetítés, szóval marad szimplán a szombat nézésre. Én úgyis csak akkor nézném, éjfélin nem.

Drága kincs? szerintem neked van vagy 30 nap szabid. Az meg barátok közt is hat hét...

Egészen pontosan 34 nap éves szabim van, ha már így számon van kérve. Elhiszed nekem, hogy éppen csak kitart egy évre (ebből a +7 napot a három gyerekre nem véletlenül adják, mert amit ebből rájuk fordítok, az sokkal több), vagy tételesen be kell számolnom róla, hogy mire használom, ahhoz, hogy hitelt adjál ama kijelentésemnek, hogy a szabadságot drága kincsnek tartom? :)

• 1 month later...

A DP nem jó, mert nem elég kényelmesek az ülések. A MOM-ban még nem voltam, de állítólag a digitális terme a legjobb Budapesten. Valószínűleg ott a legjobb a film minősége mind a képet, mind a hangot tekintve. :D

Ez sajnos igaz, többszöri átszállás nektek a Nyugatitól. Valószínűleg nincs akkora különbség a Westend és a MOM között (főleg, hogy már az előbbiben is van digitális vetítési lehetőség), hogy megérje a többlet időt és költséget.

A Westendben is van már digitális kamera :D

Hát, ha beviszed, akkor tuti lesz, bár lehet, hogy a mozisok csúnyán fognak nézni :)

Hát, ha van digitális vetítő a Westendben, akkor maradhatunk ott, mert az nekem is kényelmesebb utazás szempontjából.