Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Vagy lehet itt van az ország első számú Avatar hájp fóruma, azt beregisztráltak páran már :) Csak Te hypeolod. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Csak Te hypeolod. Pszt...a többiek csendes társak. Az 'alvó sejt". :) Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Hozzászólás ideje: 2009. Július 1. Ody ment egy PM Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást Amire baromi büszke vagyok, szinte 4 évembe került, de végülis megcsináltam Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. (szerkesztve) Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást Amire baromi büszke vagyok, szinte 4 évembe került, de végülis megcsináltam Én meg jó 3/4 éve vagyok itt, és 1200 felett járok 1200 hozzászólás az Avatarról, jesszus, jól nyomom Szerkesztve: 2009. Július 10. - JakeSully Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást Amire baromi büszke vagyok, szinte 4 évembe került, de végülis megcsináltam Jah, hát aki 3 évig nem is nagyon ír ide, az így jár Szerinted nekem van esélyen az öt jegyűre a taliig? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást Gratula Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Jah, hát aki 3 évig nem is nagyon ír ide, az így jár Ez igaz....Attól, hogy nem írtam, olvasgattam a fórumot, mivel elfelejtettem a jelszavamat és az e-mail címemet (előbbi bejelentkezéshez, utóbbi jelszó kéréshez kellett) de végülis rájöttem mindkettőre és be tudtam lépni Köszi, Krande! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Szerinted nekem van esélyen az öt jegyűre a taliig? Több, mint nekem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Attól, hogy nem írtam, olvasgattam a fórumot, mivel elfelejtettem a jelszavamat és az e-mail címemet (előbbi bejelentkezéshez, utóbbi jelszó kéréshez kellett) de végülis rájöttem mindkettőre és be tudtam lépni Sebaj, a lényeg, hogy végül rájöttél és most írsz is Több, mint nekem Igen, talán Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Ha egy topik NEVÉRE kattintok, akkor miért a 2. oldalt hozza be? Akkor is, ha csak 2-3 új hsz van... (= NEM egy oldalnyi) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Ilyen nálam is előfordult párszor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Ha egy topik NEVÉRE kattintok, akkor miért a 2. oldalt hozza be? Akkor is, ha csak 2-3 új hsz van... (= NEM egy oldalnyi) Szerintem ez valami bug. Nekem nagyon ritkán van ilyen. Évente ha kétszer, így nem zavaró. Használj firefox -ot. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Hozzászólás ideje: 2009. Július 14. Ez már felvetődött Karrde-ban is, Ody ezt írta: "Elvileg az utolsó olvasott hsz-re ugrik." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Igen, már én is írtam, és Firefoxot használok, az egyáltalán nem megoldás mindig ilyen apró hibák kiküszöbölésére. Nem zavaró, de nálam hetente fordul elő Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Nálam is Firefox. És akkor is a 2. oldalra ugrik, ha ott nincs semmi amit nem olvastam volna. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Nálam szintén így van, nincs olvasatlan, mégis odaugrik, ahol meg van olvasatlan a második oldalon, ott meg nem. Szerintem ne foglalkozz vele, más se teszi. Ugorj át az elsőre, mást nem igazán lehet csinálni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Vagy na a topic nevére, hanem az 1. számra kattints Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. A megoldás roppant egyszerű: ne a topic neve előtti kis négyzetre kattints, hanem a szöveges részre (pl: "Vélemények és javaslatok"). Ekkor legalábbis nálam garantáltan az első oldalra ugrik, és a legutolsó beírt hsz-eket mutatja. Persze így neked kell megnézni, melyik hsz-t olvastad és melyiket nem. A jelenség, amit leírtál, az "Ugrás a legrégebbi olvasatlan hozzászólásra" funkció hibája. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Hozzászólás ideje: 2009. Július 15. Nem kattintok a négyzetre, hanem a szövegre, mégis Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Ody, az hogy lehetek, hogy pár topicban nem tudok csatolni (pl. most a ROTS zopicban), párban meg igen(pl. ez)? Ez fórumjogosultságban állítottad így be? Csakmert most nem akartam manuálisan lekicsinyíteni a képeket, így gondoltam feltöltöm ide. Nézem és sehol sem találok ilyet, hogy csatolás. No, akkor jövök ide kérdezni és látom, hogy itt van ilyen mező. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Ha lehetne akkor ne ide töltsétek fel a képet. Ez mind a szerverre megy ami nem végtelen méretű. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Ha lehetne akkor ne ide töltsétek fel a képet. Ez mind a szerverre megy ami nem végtelen méretű.Ok, persze megértem. Általában nem szoktam ide feltölteni képeket, csak most nem akartam az Arlessel (vagy most a Neroval) meg a Filezillával dolgozgatni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Ok, persze megértem. Általában nem szoktam ide feltölteni képeket, csak most nem akartam az Arlessel (vagy most a Neroval) meg a Filezillával dolgozgatni. Rakd fel az imageshack.us -ra Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Rakd fel az imageshack.us -ra Van külső táram, azon megfér. Az imageshack pedig nem igazán jó. De az egész kb. 1 percig tart, míg lekicsinyítem meg feltöltöm, szóval nem nagy dolog, csak most lusta vagyok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 19. Van külső táram, azon megfér. Az imageshack pedig nem igazán jó. De az egész kb. 1 percig tart, míg lekicsinyítem meg feltöltöm, szóval nem nagy dolog, csak most lusta vagyok Egyébként itt se kicsinyíti le a képet, csak a link kicsi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. A lap alján látható számláló szerint megvolt az egy milliomodik klikkentés az oldalra. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. A lap alján látható számláló szerint megvolt az egy milliomodik klikkentés az oldalra. Oh! Gratulálok Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. Hozzászólás ideje: 2009. Július 26. A lap alján látható számláló szerint megvolt az egy milliomodik klikkentés az oldalra. Szép! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.