Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hajnal négyig frissítetted egyfolytában? Nem fél kettőig voltam fent. Beugrókat néztem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Nem fél kettőig voltam fent. Beugrókat néztem.Csak vicceltem. Örülök, hogy hiányzott. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Csak vicceltem. Örülök, hogy hiányzott. Szerintem én már függő vagyok az oldal iránt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Frankók ezek a könyvelésiek. Off És milyen nagy arcuk is van néha, mert tévedhetetlennek hiszik magukat Néhányra ráborogatnám az asztalt. És mondom mindezt én, aki ugyanezt a fajta melót csinálom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 4. OffÉs milyen nagy arcuk is van néha, mert tévedhetetlennek hiszik magukat Néhányra ráborogatnám az asztalt. És mondom mindezt én, aki ugyanezt a fajta melót csinálom Te biztos nem tévedsz soha. Válasz
Ugraum Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Na éljen hogy újra működik az oldal. Tegnap már rángatóztam. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Tegnap én is tíz percenként néztem fel ide, de hiába. Először azt hittem, csak nálam van a gond, de később felvilágosítottak, hogy a szolgáltatónál volt a gixer. A lényeg, hogy hiányzott a fórum és örülök, hogy újra működik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Tegnap én is tíz percenként néztem fel ide, de hiába. Először azt hittem, csak nálam van a gond, de később felvilágosítottak, hogy a szolgáltatónál volt a gixer. A lényeg, hogy hiányzott a fórum és örülök, hogy újra működik. Ki világosított fel? Még mindig nem láttad az Assassint? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Hozzászólás ideje: 2010. November 4. Ki világosított fel? Még mindig nem láttad az Assassint? Kolmilan-tól érdeklődtem msn-en, ő mondta. Ami az Assassin-t illeti, tegnap már megnéztem, írni is fogok róla mihamarabb. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Ody most olvasom hogy cw blogon hogy van egy értelmesebbnek tűnő (nem az Ariza-fajta) kölök aki szeretne (vagy szeretett volna) regisztrálni ide is csak nem ismer senkit se aki ide beajánlhatná és...hát...megszívta. Szerintem a "A fórum pillanatnyilag nem fogad új regisztrációkat." mellé odaírhatnád hogyha valaki jelentkezni szeretne küldjön neked egy mailt vagy valami. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 7. Ody most olvasom hogy cw blogon hogy van egy értelmesebbnek tűnő (nem az Ariza-fajta) kölök aki szeretne (vagy szeretett volna) regisztrálni ide is csak nem ismer senkit se aki ide beajánlhatná és...hát...megszívta. Szerintem a "A fórum pillanatnyilag nem fogad új regisztrációkat." mellé odaírhatnád hogyha valaki jelentkezni szeretne küldjön neked egy mailt vagy valami. Feloldom a regelési tilalmat, mondd neki, hogy regisztráljon! Köszi a figyelemfelhívást!! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Ody, az mitől van, hogy nálam eltűntek az olyan opciók a hozzászólások készítésénél, hogy Spoiler, Youtube meg a társai a bal oldalról? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) Ody, az mitől van, hogy nálam eltűntek az olyan opciók a hozzászólások készítésénél, hogy Spoiler, Youtube meg a társai a bal oldalról?Fogalmam sincs. Minden rendben működik. Esetleg rányomtál az "oldal panel" gombra és elrejtetted? Szerkesztve: 2010. November 21. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) Ody, az mitől van, hogy nálam eltűntek az olyan opciók a hozzászólások készítésénél, hogy Spoiler, Youtube meg a társai a bal oldalról?Kattints a hozzászólás alatt lévő Oldal panelre Szerkesztve: 2010. November 21. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Oks, rájöttem. Be volt zárva az oldalpanel gomb. Valszeg egy véletlen kattintás miatt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Érdekes dolog történt az előbb. Rányomtam az egyéb fontos topicra, erre beindult a flashget, kérdés nélkül letöltött valamit és azonnal üvöltözni kezdett a vírusírtóm. Természetesen egy vírust emelt le innen. Még egyszer rányomtam tesztelés alapon egy másik topicra, újra megtörtént. Leállítottam a firefoxot, majd újra feljöttem, most már nem csinálja. Másnál nem jelentkezett? Nehogy egy vírus ráüljön a fórumra. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Érdekes dolog történt az előbb. Rányomtam az egyéb fontos topicra, erre beindult a flashget, kérdés nélkül letöltött valamit és azonnal üvöltözni kezdett a vírusírtóm. Természetesen egy vírust emelt le innen. Még egyszer rányomtam tesztelés alapon egy másik topicra, újra megtörtént. Leállítottam a firefoxot, majd újra feljöttem, most már nem csinálja. Másnál nem jelentkezett? Nehogy egy vírus ráüljön a fórumra.Én nem tapasztaltam ilyet. Megfertőzheti egy vírus a fórumot? Hogyan? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Bizony meg. Én az sw.hu-n jártam így többször is. Blokkolta az írtóm az volt a szerencse. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Én nem tapasztaltam ilyet. Megfertőzheti egy vírus a fórumot? Hogyan? Sok módja van. Ráül egy linkre és mikor rákattint valaki, a link címe helyett magát tölti le (ez történhetett itt is). Nagyjából úgy működik, mint egy automatikus címátirányítás. Van olyan, amelyik az adatbázisba eszi be magát (ilyenek részben a spamok is). Ezek végfelhasználókra kisebb veszélyt jelentenek, viszont nagyobbat a fórumra magára, mert szétb*zerálhatja az adatbázist (rosszabb esetben, megszerezheti a felhasználóneveket és jelszavakat, ami már a végfelhasználóknak is kár, hát még mikor valaki az admin azonosítójára teszi rá a mancsát). Elvben a fórumok forráskódjában, adatbázisába van ezekre védelem, de sajnos, a vírusok mindig eggyel előrébb járnak, mint a védelem ellenük Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 22. De hogy tud bemenni az adatbázisba? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. De hogy tud bemenni az adatbázisba? Így van megírva a program. Legjobb hasonlattal úgy tudnám leírni, mint egy embert támadó vírust. Keres egy rést a védelmen és átmegy rajta. Aztán az adatbázisba már nem nehéz beleírni. A különböző részek keresőkkel megtalálhatók, aki pedig ért hozzá, meg tudja úgy írni a programot, hogy az megkeresse, amit meg kell. Aztán beírja oda a saját kódját, és máris van egy háttérben futó program. Igazság szerint, én is elég felületesen értem, mert ez már masszívan programozás. Arra pedig születni kell. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Így van megírva a program. Legjobb hasonlattal úgy tudnám leírni, mint egy embert támadó vírust. Keres egy rést a védelmen és átmegy rajta. Aztán az adatbázisba már nem nehéz beleírni. A különböző részek keresőkkel megtalálhatók, aki pedig ért hozzá, meg tudja úgy írni a programot, hogy az megkeresse, amit meg kell. Aztán beírja oda a saját kódját, és máris van egy háttérben futó program. Igazság szerint, én is elég felületesen értem, mert ez már masszívan programozás. Arra pedig születni kell. És erre van valami irtó vagy diagnosztikai program? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. És erre van valami irtó vagy diagnosztikai program? Elvben a tárhelyszolgáltató biztosítja a vírusmentességet, de egy-egy vírus átcsúszhat. De fertőzés esetén már nem tudok olyanról, hogy lenne valami ellenőrző program. Általában akkor visszaállítják a fórumokat egy korábbi biztonsági mentéssel. De remélhetőleg itt csak egyszeri esetről van szó, és még inkább reméljük, hogy csak az én gépem kapott valami félrevezetőt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Elvben a tárhelyszolgáltató biztosítja a vírusmentességet, de egy-egy vírus átcsúszhat. De fertőzés esetén már nem tudok olyanról, hogy lenne valami ellenőrző program. Általában akkor visszaállítják a fórumokat egy korábbi biztonsági mentéssel.De remélhetőleg itt csak egyszeri esetről van szó, és még inkább reméljük, hogy csak az én gépem kapott valami félrevezetőt. Reméljük. Főleg, hogy azóta nem volt ilyen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Ez engem is meglep, hogy adatbázisba vírus kerülhet. Ott csak adatok vannak. Amikor programoztam adatbázisokat, akkoriban csak adatot lehetett beléjük írni, és csak azt a típust amit előre megadtunk(szöveg, kép, dátum stb). Úgy látszik ez is fejlődött. A linkes példa ok, ott akár az is lehet szerintem hogy a link egy másik szerveren lévő vírusra mutat. Mondjuk nekem ilyen még nem volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Így van megírva a program. Legjobb hasonlattal úgy tudnám leírni, mint egy embert támadó vírust. Keres egy rést a védelmen és átmegy rajta. Aztán az adatbázisba már nem nehéz beleírni. A különböző részek keresőkkel megtalálhatók, aki pedig ért hozzá, meg tudja úgy írni a programot, hogy az megkeresse, amit meg kell. Aztán beírja oda a saját kódját, és máris van egy háttérben futó program. Igazság szerint, én is elég felületesen értem, mert ez már masszívan programozás. Arra pedig születni kell. Nem kell születni hozzá. Megtanulható.Nem olyan bonyolult. Ha érdekel, akkor kezd el Angszter Erzsébet: A programozás alapjai címü könyvét olvasni. Ebebn laikusok számára is(te pedig nem vagy az), leírja a programozás lényegét. Ezután jöhet a Pascal majd a C. Az adatbázisok programozása, kezelése meg pofonegyszerű az SQL segítségével. Bocs az off-ért. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Hozzászólás ideje: 2010. November 30. ((Miért nincs a hírekben Irvin Kershner halála? Szerintem igencsak címlapra illene....)) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. November 30. ((Miért nincs a hírekben Irvin Kershner halála? Szerintem igencsak címlapra illene....))Írd meg és lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 3. És még mindig él! sagaforum.uw.hu Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Vao... Mintha valami megváltozott volna az éjszaka folyamán, míg aludtam. De nem jövök rá, hogy mi. Más lett a háttér? Pofás! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.