Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Folyamatosan nézem (frissítem) Ody. Még két milliméter és rendben lesz A főoldalon is belóg? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. A főoldalon is belóg? Igen, most már csak ott lóg be csak, igaz csupán egy hangyafa..nyánival. Szóval ha nem sikerül továbbigazítani, az se nagy gond, mert nem annyira zavaró Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. A főoldalon is belóg? Hámá lehúzom a térképrű. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Ody, igazítsd a fórumkeretrendszert most akkor kicsit jobbra. Ha jól látom van ott szabad négy milliméter. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Ody, igazítsd a fórumkeretrendszert most akkor kicsit jobbra. Ha jól látom van ott szabad négy milliméter. :D Még mindig nem jó? Ne idegesíts fel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megtörölheted a homlokod, elég lesz Nincs most bennem úgyse annyi alkohol, hogy a maradék másfél pixel miatt kötözködjek :D És ugye szívlapátot se akarok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Megtörölheted a homlokod, elég lesz Nincs most bennem úgyse annyi alkohol, hogy a maradék másfél pixel miatt kötözködjek :D És ugye szívlapátot se akarok Na most már biztos jó. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Tökéletes Látod Ody, tudsz te ha akarsz :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Tökéletes Látod Ody, tudsz te ha akarsz :D Egy láda sör lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Máris úton van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Máris úton van Jó is lenne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Na remélem így már jobb. Így már átláthatóbb. Ellenben a fórumra feltöltött avatarom nincs meg (Zoli képéből lett kicsinyítve és a fórum avatarkészletébe feltöltve), így kénytelenek vagytok a jelenlegit sasolni addig, míg valahogy valamikor meglesz a régi. Ez most megvolt a gépen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Tegnap este nem tudtam belépni, kiírta hogy karbantartás. Ma jövök ide, és azt hittem rossz oldalra léptem. Nagyon jó lett. Kicsit szokatlan még a nagyobb betü, de így olvashatóbb. Itt már lehet több címzettnek pm-et küldeni? Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Igen, van rá lehetőség. Ebben az új verzióban a Gmail-hez hasonló párbeszédként folynak most már a privát üzenetváltások. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Így már átláthatóbb. Ellenben a fórumra feltöltött avatarom nincs meg (Zoli képéből lett kicsinyítve és a fórum avatarkészletébe feltöltve), így kénytelenek vagytok a jelenlegit sasolni addig, míg valahogy valamikor meglesz a régi. Ez most megvolt a gépen. Meg van az valahol, megkeresem. Tegnap este nem tudtam belépni, kiírta hogy karbantartás. Ma jövök ide, és azt hittem rossz oldalra léptem. Nagyon jó lett. Kicsit szokatlan még a nagyobb betü, de így olvashatóbb. Itt már lehet több címzettnek pm-et küldeni? Bocsánat, kissé elhúzódott a karbantartás, de a lényeg, hogy már működik. De ugye nem zavaróan nagyok a betűk? Szerintem pont jók, és a jobb olvashatóság sose árt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Meg van az valahol, megkeresem. Bocsánat, kissé elhúzódott a karbantartás, de a lényeg, hogy már működik. De ugye nem zavaróan nagyok a betűk? Szerintem pont jók, és a jobb olvashatóság sose árt. Semmi baj, ez ezzel jár. A betűk nem zavaróak, így átláthatóbb a szöveg. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hmm, nagyon tetszik, csak még szokni kell. Egyedül a hsz írás nem jön be, ilyen spoiler/youtube gombok hol találhatóak? Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Visszakerültek az avatarok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hmm, nagyon tetszik, csak még szokni kell. Egyedül a hsz írás nem jön be, ilyen spoiler/youtube gombok hol találhatóak? Ugyanúgy a fejlécen van a spoiler gomb, a legördülő ablakban. Az eszköztár legvégén pedig van egy media lejátszó. Alább Legas leírta milyen formátumokat képes megjeleníteni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. (szerkesztve) Ugyanúgy a fejlécen van a spoiler gomb, a legördülő ablakban. Az eszköztár legvégén pedig van egy media lejátszó. Alább Legas leírta milyen formátumokat képes megjeleníteni. Köszi, a média lejátszó megvan. A spoiler gomb nincs de sebaj, annak még tudom a kódját. Huhh nekem még meg kell szokni, de az már biztos hogy sokkal szebb mint volt. Csak egy cirka öt éves hszre válaszoltál , bár még mindig áll ami mondtam. Szerkesztve: 2010. December 12. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Csak egy cirka öt éves hszre válaszoltál , bár még mindig áll ami mondtam. Hehe, tényleg... Mindegy, belefér. És milyen aktuális! Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Mobil oldal! (?) A mobilomon tök szépen megjeleníti az oldalt tartalmát, bár a kinézetnek köze sincs ehhez. Ez az új oldal miatt van, vagy amiatt, mert új böngészővel próbálkozok a mobilomról, ami átalakítja az IPB-t? Hmmm? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. (szerkesztve) Tetszik! Már csak a betűket kéne világosítani, és tökéletes. Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet látni azt a jelet, ami korábban azokat a témákat jelölte, ahol volt új topik. Ilyen sárga világítós gömb volt. Szerkesztve: 2010. December 12. - Donát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Nekem nagyon tetszik, hogy nem vakítóak a betűk hanem halványszürkék. Gömbök helyett meg kis téglalapok vannak a topic nevei mellett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Mobil oldal! (?) A mobilomon tök szépen megjeleníti az oldalt tartalmát, bár a kinézetnek köze sincs ehhez. Ez az új oldal miatt van, vagy amiatt, mert új böngészővel próbálkozok a mobilomról, ami átalakítja az IPB-t? Hmmm? Nem, ez ennek az új rendszernek a funkciója. Mobilon is első osztályúan jelenik meg. Tetszik! Már csak a betűket kéne világosítani, és tökéletes. Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet látni azt a jelet, ami korábban azokat a témákat jelölte, ahol volt új topik. Ilyen sárga világítós gömb volt. Örülök, hogy tetszik Donát! A többit Oldie megválaszolta. Nekem is gondjaim voltak a régi világos betűkkel. Néha szinte beleégtek a retinámba. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Meg van az valahol, megkeresem. Köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Köszi Nincs mit. És hát ez sokkal jobb. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Azt vettem észre a TCW topicban, hogyha az idézetben van spoiler tag, akkor az utána következő (mármint sorrendben, időben előtte lévő) üzenetek beljebb kezdődnek, így teljesen szét van csúszva az oldal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Azt vettem észre a TCW topicban, hogyha az idézetben van spoiler tag, akkor az utána következő (mármint sorrendben, időben előtte lévő) üzenetek beljebb kezdődnek, így teljesen szét van csúszva az oldal. Szóval észrevetted. Beszállhatsz a 170 ezer hsz szerkesztésébe ha van kedved. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 12. Hozzászólás ideje: 2010. December 12. (szerkesztve) Nem lehet valahogy egyszerűbben megoldani? Egy lezáró tagre gondolok vagy valami ilyesmi. Vagy valami olyanra, ami szétválasztja a hsz-okat. Szerkesztve: 2010. December 12. - Darth_Phobos Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.