Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A főoldalon is belóg?

Igen, most már csak ott lóg be csak, igaz csupán egy hangyafa..nyánival. :oops: Szóval ha nem sikerül továbbigazítani, az se nagy gond, mert nem annyira zavaró :)
Hozzászólás ideje:

Megtörölheted a homlokod, elég lesz :) Nincs most bennem úgyse annyi alkohol, hogy a maradék másfél pixel miatt kötözködjek :D :D :oops: És ugye szívlapátot se akarok :D

Hozzászólás ideje:

Na remélem így már jobb. :oops:

Így már átláthatóbb.

Ellenben a fórumra feltöltött avatarom nincs meg (Zoli képéből lett kicsinyítve és a fórum avatarkészletébe feltöltve), így kénytelenek vagytok a jelenlegit sasolni addig, míg valahogy valamikor meglesz a régi. Ez most megvolt a gépen.

Hozzászólás ideje:

Tegnap este nem tudtam belépni, kiírta hogy karbantartás. Ma jövök ide, és azt hittem rossz oldalra léptem. :D Nagyon jó lett. Kicsit szokatlan még a nagyobb betü, de így olvashatóbb. Itt már lehet több címzettnek pm-et küldeni?

Hozzászólás ideje:

Igen, van rá lehetőség. Ebben az új verzióban a Gmail-hez hasonló párbeszédként folynak most már a privát üzenetváltások.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Így már átláthatóbb.

Ellenben a fórumra feltöltött avatarom nincs meg (Zoli képéből lett kicsinyítve és a fórum avatarkészletébe feltöltve), így kénytelenek vagytok a jelenlegit sasolni addig, míg valahogy valamikor meglesz a régi. Ez most megvolt a gépen.

Meg van az valahol, megkeresem. :)

Tegnap este nem tudtam belépni, kiírta hogy karbantartás. Ma jövök ide, és azt hittem rossz oldalra léptem. :D Nagyon jó lett. Kicsit szokatlan még a nagyobb betü, de így olvashatóbb. Itt már lehet több címzettnek pm-et küldeni?

Bocsánat, kissé elhúzódott a karbantartás, de a lényeg, hogy már működik. :) De ugye nem zavaróan nagyok a betűk? Szerintem pont jók, és a jobb olvashatóság sose árt. :)
Hozzászólás ideje:

Meg van az valahol, megkeresem. :)

Bocsánat, kissé elhúzódott a karbantartás, de a lényeg, hogy már működik. :) De ugye nem zavaróan nagyok a betűk? Szerintem pont jók, és a jobb olvashatóság sose árt. :)

Semmi baj, ez ezzel jár. A betűk nem zavaróak, így átláthatóbb a szöveg.

Hozzászólás ideje:

Hmm, nagyon tetszik, csak még szokni kell. :D

Egyedül a hsz írás nem jön be, ilyen spoiler/youtube gombok hol találhatóak?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hmm, nagyon tetszik, csak még szokni kell. :D

Egyedül a hsz írás nem jön be, ilyen spoiler/youtube gombok hol találhatóak?

Ugyanúgy a fejlécen van a spoiler gomb, a legördülő ablakban. Az eszköztár legvégén pedig van egy media lejátszó. Alább Legas leírta milyen formátumokat képes megjeleníteni. :)
Hozzászólás ideje:

Ugyanúgy a fejlécen van a spoiler gomb, a legördülő ablakban. Az eszköztár legvégén pedig van egy media lejátszó. Alább Legas leírta milyen formátumokat képes megjeleníteni. :)

Köszi, a média lejátszó megvan. A spoiler gomb nincs de sebaj, annak még tudom a kódját. :D

Huhh nekem még meg kell szokni, de az már biztos hogy sokkal szebb mint volt. :)

Csak egy cirka öt éves hszre válaszoltál :P, bár még mindig áll ami mondtam. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Csak egy cirka öt éves hszre válaszoltál :P, bár még mindig áll ami mondtam. :D

Hehe, tényleg... :D Mindegy, belefér. :) És milyen aktuális! :)

Hozzászólás ideje:

Mobil oldal! (?)

A mobilomon tök szépen megjeleníti az oldalt tartalmát, bár a kinézetnek köze sincs ehhez. Ez az új oldal miatt van, vagy amiatt, mert új böngészővel próbálkozok a mobilomról, ami átalakítja az IPB-t? Hmmm?

Hozzászólás ideje:

Tetszik! :)

Már csak a betűket kéne világosítani, és tökéletes.

Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet látni azt a jelet, ami korábban azokat a témákat jelölte, ahol volt új topik.

Ilyen sárga világítós gömb volt.

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mobil oldal! (?)

A mobilomon tök szépen megjeleníti az oldalt tartalmát, bár a kinézetnek köze sincs ehhez. Ez az új oldal miatt van, vagy amiatt, mert új böngészővel próbálkozok a mobilomról, ami átalakítja az IPB-t? Hmmm?

Nem, ez ennek az új rendszernek a funkciója. Mobilon is első osztályúan jelenik meg. :D

Tetszik! :)

Már csak a betűket kéne világosítani, és tökéletes.

Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet látni azt a jelet, ami korábban azokat a témákat jelölte, ahol volt új topik.

Ilyen sárga világítós gömb volt.

Örülök, hogy tetszik Donát! A többit Oldie megválaszolta. :) Nekem is gondjaim voltak a régi világos betűkkel. Néha szinte beleégtek a retinámba. :(
Hozzászólás ideje:

Azt vettem észre a TCW topicban, hogyha az idézetben van spoiler tag, akkor az utána következő (mármint sorrendben, időben előtte lévő) üzenetek beljebb kezdődnek, így teljesen szét van csúszva az oldal.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Azt vettem észre a TCW topicban, hogyha az idézetben van spoiler tag, akkor az utána következő (mármint sorrendben, időben előtte lévő) üzenetek beljebb kezdődnek, így teljesen szét van csúszva az oldal.

Szóval észrevetted. :) Beszállhatsz a 170 ezer hsz szerkesztésébe ha van kedved. :P
Hozzászólás ideje:

Nem lehet valahogy egyszerűbben megoldani? :D

Egy lezáró tagre gondolok vagy valami ilyesmi. Vagy valami olyanra, ami szétválasztja a hsz-okat.

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.