Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Szerző Folyamatosan nézem (frissítem) Ody. Még két milliméter és rendben lesz A főoldalon is belóg?
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve A főoldalon is belóg? Igen, most már csak ott lóg be csak, igaz csupán egy hangyafa..nyánival. Szóval ha nem sikerül továbbigazítani, az se nagy gond, mert nem annyira zavaró
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Ody, igazítsd a fórumkeretrendszert most akkor kicsit jobbra. Ha jól látom van ott szabad négy milliméter. :D
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Szerző Ody, igazítsd a fórumkeretrendszert most akkor kicsit jobbra. Ha jól látom van ott szabad négy milliméter. :D Még mindig nem jó? Ne idegesíts fel.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Megtörölheted a homlokod, elég lesz Nincs most bennem úgyse annyi alkohol, hogy a maradék másfél pixel miatt kötözködjek :D És ugye szívlapátot se akarok
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Szerző Megtörölheted a homlokod, elég lesz Nincs most bennem úgyse annyi alkohol, hogy a maradék másfél pixel miatt kötözködjek :D És ugye szívlapátot se akarok Na most már biztos jó.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Szerző Tökéletes Látod Ody, tudsz te ha akarsz :D Egy láda sör lesz.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Na remélem így már jobb. Így már átláthatóbb. Ellenben a fórumra feltöltött avatarom nincs meg (Zoli képéből lett kicsinyítve és a fórum avatarkészletébe feltöltve), így kénytelenek vagytok a jelenlegit sasolni addig, míg valahogy valamikor meglesz a régi. Ez most megvolt a gépen.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Tegnap este nem tudtam belépni, kiírta hogy karbantartás. Ma jövök ide, és azt hittem rossz oldalra léptem. Nagyon jó lett. Kicsit szokatlan még a nagyobb betü, de így olvashatóbb. Itt már lehet több címzettnek pm-et küldeni?
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Igen, van rá lehetőség. Ebben az új verzióban a Gmail-hez hasonló párbeszédként folynak most már a privát üzenetváltások.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Szerző Így már átláthatóbb. Ellenben a fórumra feltöltött avatarom nincs meg (Zoli képéből lett kicsinyítve és a fórum avatarkészletébe feltöltve), így kénytelenek vagytok a jelenlegit sasolni addig, míg valahogy valamikor meglesz a régi. Ez most megvolt a gépen. Meg van az valahol, megkeresem. Tegnap este nem tudtam belépni, kiírta hogy karbantartás. Ma jövök ide, és azt hittem rossz oldalra léptem. Nagyon jó lett. Kicsit szokatlan még a nagyobb betü, de így olvashatóbb. Itt már lehet több címzettnek pm-et küldeni? Bocsánat, kissé elhúzódott a karbantartás, de a lényeg, hogy már működik. De ugye nem zavaróan nagyok a betűk? Szerintem pont jók, és a jobb olvashatóság sose árt.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Meg van az valahol, megkeresem. Bocsánat, kissé elhúzódott a karbantartás, de a lényeg, hogy már működik. De ugye nem zavaróan nagyok a betűk? Szerintem pont jók, és a jobb olvashatóság sose árt. Semmi baj, ez ezzel jár. A betűk nem zavaróak, így átláthatóbb a szöveg.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Hmm, nagyon tetszik, csak még szokni kell. Egyedül a hsz írás nem jön be, ilyen spoiler/youtube gombok hol találhatóak?
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Szerző Hmm, nagyon tetszik, csak még szokni kell. Egyedül a hsz írás nem jön be, ilyen spoiler/youtube gombok hol találhatóak? Ugyanúgy a fejlécen van a spoiler gomb, a legördülő ablakban. Az eszköztár legvégén pedig van egy media lejátszó. Alább Legas leírta milyen formátumokat képes megjeleníteni.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Ugyanúgy a fejlécen van a spoiler gomb, a legördülő ablakban. Az eszköztár legvégén pedig van egy media lejátszó. Alább Legas leírta milyen formátumokat képes megjeleníteni. Köszi, a média lejátszó megvan. A spoiler gomb nincs de sebaj, annak még tudom a kódját. Huhh nekem még meg kell szokni, de az már biztos hogy sokkal szebb mint volt. Csak egy cirka öt éves hszre válaszoltál , bár még mindig áll ami mondtam. Szerkesztve: 2010. December 12.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Csak egy cirka öt éves hszre válaszoltál , bár még mindig áll ami mondtam. Hehe, tényleg... Mindegy, belefér. És milyen aktuális!
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Mobil oldal! (?) A mobilomon tök szépen megjeleníti az oldalt tartalmát, bár a kinézetnek köze sincs ehhez. Ez az új oldal miatt van, vagy amiatt, mert új böngészővel próbálkozok a mobilomról, ami átalakítja az IPB-t? Hmmm?
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Tetszik! Már csak a betűket kéne világosítani, és tökéletes. Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet látni azt a jelet, ami korábban azokat a témákat jelölte, ahol volt új topik. Ilyen sárga világítós gömb volt. Szerkesztve: 2010. December 12.14 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Nekem nagyon tetszik, hogy nem vakítóak a betűk hanem halványszürkék. Gömbök helyett meg kis téglalapok vannak a topic nevei mellett.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Szerző Mobil oldal! (?) A mobilomon tök szépen megjeleníti az oldalt tartalmát, bár a kinézetnek köze sincs ehhez. Ez az új oldal miatt van, vagy amiatt, mert új böngészővel próbálkozok a mobilomról, ami átalakítja az IPB-t? Hmmm? Nem, ez ennek az új rendszernek a funkciója. Mobilon is első osztályúan jelenik meg. Tetszik! Már csak a betűket kéne világosítani, és tökéletes. Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet látni azt a jelet, ami korábban azokat a témákat jelölte, ahol volt új topik. Ilyen sárga világítós gömb volt. Örülök, hogy tetszik Donát! A többit Oldie megválaszolta. Nekem is gondjaim voltak a régi világos betűkkel. Néha szinte beleégtek a retinámba.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Azt vettem észre a TCW topicban, hogyha az idézetben van spoiler tag, akkor az utána következő (mármint sorrendben, időben előtte lévő) üzenetek beljebb kezdődnek, így teljesen szét van csúszva az oldal.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Szerző Azt vettem észre a TCW topicban, hogyha az idézetben van spoiler tag, akkor az utána következő (mármint sorrendben, időben előtte lévő) üzenetek beljebb kezdődnek, így teljesen szét van csúszva az oldal. Szóval észrevetted. Beszállhatsz a 170 ezer hsz szerkesztésébe ha van kedved.
Hozzászólás ideje: 2010. December 12.14 éve Nem lehet valahogy egyszerűbben megoldani? Egy lezáró tagre gondolok vagy valami ilyesmi. Vagy valami olyanra, ami szétválasztja a hsz-okat. Szerkesztve: 2010. December 12.14 éve - Darth_Phobos
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.