LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Az én avatarom szereplő egyénről nincs egy ugyanilyen kép nagyobb méretben? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Coce: ki mondta hogy holnapra várható? Csak azt mondtam hogy később, szal semmi sem lehetetlen. Sorry, én úgy vettem ki. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Köszi, Lokatelli. LeGaS-nak pedig köszönöm, hogy a felső bannerek már annál az epizódnál jönnek be, amelyikhez tartoznak. Most 1280*1024-es felbontásban nézem az oldalt, így majdnem végig látszik a bannerek jobb oldala is. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Hozzászólás ideje: 2005. Június 29. Köszi, Lokatelli.LeGaS-nak pedig köszönöm, hogy a felső bannerek már annál az epizódnál jönnek be, amelyikhez tartoznak. Most 1280*1024-es felbontásban nézem az oldalt, így majdnem végig látszik a bannerek jobb oldala is. Lehet kipróbálom én is úgy. Na kipróbáltam, így Lando bal szemöldöke csücskéig látszódik a banner, sajnos Sidious apánk így se fér bele. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Váááá, tegnap kitöröltem a mappát, amiben 1-2 oldalnak voltak az anyagai. Bár nem vészes, mert a nagy részét vissza tudtam szerezni, csak zavar, hogy nem tudom hol tartottam a banner ügyben. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. A felső bannerekkel már rendben voltál. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Igen, az meg is maradt, csak a gépemről véletlen töröltem egy mappát... Amint látható, most semmi sincs a bal oldalon, pedig kéne hogy legyen, de nincs. Áááh... (aláírás képet be lehet rakni vagy van esetleg szabályzat?) Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. 240x90 pixel mérethez azért tartsuk magunkat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. C'mon LeGaS! Lássuk azokat a bennereket Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Nagyon tetszik az oldal, gratulálok a készítőknek!!!! Köszönöm, hogy itt lehetek Veletek! Amint tudom, átnézek majd mindent, és remélem, aktívan közreműködök ezen a kívül belül gyönyörő fórumon. A profilnál volt gondom, és nem csak itt volt ez problémám. A beállításoknál rákérdez a BBCode-ra és a HTML-re. Nem voltam benne biztos, hogy mit "ixeljek" be, mivel kezdő netesként nem igazán ismerem a kifejezéseket. Megmondaná valaki, hogy mit érdemes választani? Igent vagy nemet? Előre is köszönöm. Aláíráson még filóznom kell. Amint eszembe jut valami jó, megváltoztatom a profilom. May the Force be with you! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Nagyon tetszik az oldal, gratulálok a készítőknek!!!!Köszönöm, hogy itt lehetek Veletek! Amint tudom, átnézek majd mindent, és remélem, aktívan közreműködök ezen a kívül belül gyönyörő fórumon. A profilnál volt gondom, és nem csak itt volt ez problémám. A beállításoknál rákérdez a BBCode-ra és a HTML-re. Nem voltam benne biztos, hogy mit "ixeljek" be, mivel kezdő netesként nem igazán ismerem a kifejezéseket. Megmondaná valaki, hogy mit érdemes választani? Igent vagy nemet? Előre is köszönöm. Aláíráson még filóznom kell. Amint eszembe jut valami jó, megváltoztatom a profilom. May the Force be with you! Köszönjük az elismerést! Csak jókat ixelhettél be, ha itt vagy. :wink: Nálam a BBCode engedélyezve van, a HTml-el meg nincs, és szerintem ez az alapbeállítás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Köszönöm !! Meghagytam azt, ami be volt állítva alapnak (mármint ennél a kettőnél), tehát nem csináltam rosszat. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. C'mon LeGaS! Lássuk azokat a bennereket Dolgozgatok rajta, de egyszerűen nemtom, hogy miért nem akarja odarakni azt a ki....ott bannert. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Nagyon tetszik az oldal, gratulálok a készítőknek!!!! Köszönjük! Érezd jól magad itt, és írjál sokat (lassan ez már a jelmondatom is lehetne ). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. LeGaS: Tegnap még bejött a banner Nem lehet, hogy a képpel vannak a bajok? Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Most direkt nincs ott. Amúgy fogalmam sincs mivel van baja és ez aggaszt a leginkább. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Most direkt nincs ott. Amúgy fogalmam sincs mivel van baja és ez aggaszt a leginkább. Bízom benne, hogy megtudod csinálni Ha már a felső banner sikerült Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Ody: már majdnem kész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. (szerkesztve) Ody: már majdnem kész. Már alig várom, hogy láthassam. Szerkesztve: 2007. November 23. - Ody Mandrell Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Bocsi, holnap lesz befejezve, mert most fáradt vok hozzá. Addig is csorgassátok a nyálatokat. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Én a kis feketecsík bugon csorgaztatom a nyálam. :shock: Ha ez összejön Legas, akkor a jövőd érdekében szerintem nyugodtan mutogathatod a fórumot referenciamunkádként, ha az számít neked valamit. Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Coce: bal alsó sarok javítva. Jó 5let, csak az a gond, hogy egy phpBB fórummal már nem érek sokat mint referencia, a logocserét meg észre sem veszik. :twisted: De majd megoldom. Amúgy még csomó fórumot rakhatnék be referenciának. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Június 30. Akinek esetleg eltorzult volna a fórum, ne ijedjen meg. Átmeneti állapot...de hisz tudjátok. Fejlesztés alatt állunk Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Na Priest apánk azt mondta, hogy amint lesz ideje, benéz. Csak most iszonyú sok a meló. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Na Priest apánk azt mondta, hogy amint lesz ideje, benéz. Ez igen jó hír, nagyon örülök neki Egyébként a hétvégére elutazom, remélem mire visszajövök jól megtömitek hozzászólásokkal a fórumot Jó hétvégét mindenkinek! Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Gondolkodtam a dolgokon, és tudjátok mi jutott eszembe? Hogy a történelem megismétli önmagát. Amikor a vezető rajongói oldal, a theforce.net egyszerűen túl nagy lett, és szükségszerűen megjelentek a pojácák is, akik rombolták a hangulatot, a "kemény mag", akik az ep2 idején vitték a Star Wars életét, egyszerűen otthagyták az egészet, és megalapítottak egy (akkor még titkos helyen levő) kis fórumot, ahol nem az volt a cél, hogy minél több hozzászólás szülessen, hanem hogy értelmes témákról lehessen beszélgetni. Darth Psychotic, Ternian (Motee), Fatboy Roberts, Darth Friday (Ewok Pudu) - ezeket a neveket gondolom senkinek sem kell bemutatni - aki nem ismerné őket, elég annyit tudni róluk, hogy szinte minden jobb ep2-es és ep3-as kiszivárgott anyagot, kémjelentést, videjót nekik köszönhetünk, és aki akár 1x is eltévedt a millenniumfalcon.com-ra, láthatta, hogy öröm bármelyik topic hozzászólásait olvasni. Bizony, ezek a fentiak valaha (kb. az ep2 bemutatójáig) mind egy szálig tfn-esek voltak, csak elegük lett, besokalltak az ott egyre inkább teret nyerő káosztól, negatív hullámtól. Már nem a filmek voltak a téma, hanem - akárcsak a starwars.hu fórumaiban jóideje - az, hogy ki tudja jobban kritizálni az új részeket. Aztán az idő előrehaladtával egyre többen felfedezték az mf.com-ot, a hely már nem volt titkos, eldugott, de a közösség megmaradt, és titokzatos módon meg tudta őrizni ugyanazt a színvonalat, mint amit kezdetkor kialakított. Továbbra sem voltak offtopic hozzászólások, továbbra sem a filmek sárba tiprásáról szóltak a beszélgetések - köszönhetően a remek moderátoroknak. Ha valaki sokat beszélt félre, vagy közösségbomlasztóan csak negatívan állt a dolgokhoz (ugye ismerősek Quarron, perseus, loder fantársak:), egyszerűen törölték a hozzászólásaikat, vagy se szó, se beszéd bannolták az oldlaról. Nem volt senki szívbajos, mindenki tudta, hogy az a hely egyszerűen nem fórum, hanem egy rajongói találkozóhely, ahol nem azt akarják olvasni az ott lévők, hogy miért béna Hayden játéka, hanem hogy pl. milyen jó, hogy Ian McDiarmid-ot rakták bele a dvd-s ep5-be. A bannolással talán kicsit el is szaladt velük a ló, számos magyar emberkét is kiszórtak, pedig nem is csináltak semmi rosszat (az "inkább tiltsunk ki többet, mint kevesebbet" elvet követték:). Ugyanez van nálunk is. A starwars.hu megmarad fórumnak, a szó klasszikus értelmében (mint a tfn a világnak), ez a hely meg lesz a mi kis mf.com-unk, "dinnyék" nélkül, sok-sok szuper linkkel, értelmes témákkal, és egy rajongó örömmel jön ide, mert tudja, hogy a moderátorok igen is éberek, akik mindig figyelnek és őrködnek. Ezúton üzenem nekik, hogy ne tartsák vissza magukat, nyugodtan nyúljanak a "delete" és a "ban" gombokhoz, ha szükségét érzik. Én támogatom. Ne feledjétek, hamarosan jön a dvd, a tv-sorozat, és még megannyi más dolog, ami hosszú-hosszú időre a nethez köt mindenkit... (én meg ma elkezdem a "Tibur55 oldala" témát a fanfiction topikba, ha érdekelnek új 18-as képek, nézz be, 3-4 naponta cserélem az anyagot - és mint mondtam, ezek exkluzív dolgok lesznek, KIZÁRÓLAG az itteni közösségnek) Válasz
LeGaS Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Tibur55: ez esetben had ejtsek meg egy ötletet. A phpBB-hez ugye marha sok MOD van és létezik egy 'Invitation Only' nevű is, ami arra jó, hogy regisztráláskor a felhasználó meg kell hogy adjon egy meghívó kódot, amit az adminoknak osztanak ki. Ha gondoljátok, megpróbálhatom majd megcsinálni és akkor garantáltan csak jó témák és csak jó felhasználók maradnak! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Tibi bácsi! Öröm olvasni amit írtál, és az mf.com-os hasonlat külön hízelgő Attól nem kell tartani, hogy szívbajosak leszünk moderálás ügyben! Egyenlőre erre nincs is sok esély, mert csupa jó arc írogat ide A megnyitandó topicodat pedig, külön üdvözlöm Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Július 1. Ha gondoljátok, megpróbálhatom majd megcsinálni és akkor garantáltan csak jó témák és csak jó felhasználók maradnak! Ez egy figyelemre méltó ötlet! Mérlegelem majd ezt a lehetőséget Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.