Hozzászólás ideje: 2009. Június 26.16 éve Szerző Vagy lehet itt van az ország első számú Avatar hájp fóruma, azt beregisztráltak páran már :) Csak Te hypeolod.
Hozzászólás ideje: 2009. Június 26.16 éve Csak Te hypeolod. Pszt...a többiek csendes társak. Az 'alvó sejt". :)
Hozzászólás ideje: 2009. Július 10.16 éve Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást Amire baromi büszke vagyok, szinte 4 évembe került, de végülis megcsináltam
Hozzászólás ideje: 2009. Július 10.16 éve Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást Amire baromi büszke vagyok, szinte 4 évembe került, de végülis megcsináltam Én meg jó 3/4 éve vagyok itt, és 1200 felett járok 1200 hozzászólás az Avatarról, jesszus, jól nyomom Szerkesztve: 2009. Július 10.16 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2009. Július 11.16 éve Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást Amire baromi büszke vagyok, szinte 4 évembe került, de végülis megcsináltam Jah, hát aki 3 évig nem is nagyon ír ide, az így jár Szerinted nekem van esélyen az öt jegyűre a taliig?
Hozzászólás ideje: 2009. Július 11.16 éve Jah, hát aki 3 évig nem is nagyon ír ide, az így jár Ez igaz....Attól, hogy nem írtam, olvasgattam a fórumot, mivel elfelejtettem a jelszavamat és az e-mail címemet (előbbi bejelentkezéshez, utóbbi jelszó kéréshez kellett) de végülis rájöttem mindkettőre és be tudtam lépni Köszi, Krande!
Hozzászólás ideje: 2009. Július 11.16 éve Szerinted nekem van esélyen az öt jegyűre a taliig? Több, mint nekem
Hozzászólás ideje: 2009. Július 11.16 éve Attól, hogy nem írtam, olvasgattam a fórumot, mivel elfelejtettem a jelszavamat és az e-mail címemet (előbbi bejelentkezéshez, utóbbi jelszó kéréshez kellett) de végülis rájöttem mindkettőre és be tudtam lépni Sebaj, a lényeg, hogy végül rájöttél és most írsz is Több, mint nekem Igen, talán
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Ha egy topik NEVÉRE kattintok, akkor miért a 2. oldalt hozza be? Akkor is, ha csak 2-3 új hsz van... (= NEM egy oldalnyi)
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Szerző Ha egy topik NEVÉRE kattintok, akkor miért a 2. oldalt hozza be? Akkor is, ha csak 2-3 új hsz van... (= NEM egy oldalnyi) Szerintem ez valami bug. Nekem nagyon ritkán van ilyen. Évente ha kétszer, így nem zavaró. Használj firefox -ot.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Ez már felvetődött Karrde-ban is, Ody ezt írta: "Elvileg az utolsó olvasott hsz-re ugrik."
Hozzászólás ideje: 2009. Július 15.16 éve Igen, már én is írtam, és Firefoxot használok, az egyáltalán nem megoldás mindig ilyen apró hibák kiküszöbölésére. Nem zavaró, de nálam hetente fordul elő
Hozzászólás ideje: 2009. Július 15.16 éve Nálam is Firefox. És akkor is a 2. oldalra ugrik, ha ott nincs semmi amit nem olvastam volna.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 15.16 éve Nálam szintén így van, nincs olvasatlan, mégis odaugrik, ahol meg van olvasatlan a második oldalon, ott meg nem. Szerintem ne foglalkozz vele, más se teszi. Ugorj át az elsőre, mást nem igazán lehet csinálni.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 15.16 éve A megoldás roppant egyszerű: ne a topic neve előtti kis négyzetre kattints, hanem a szöveges részre (pl: "Vélemények és javaslatok"). Ekkor legalábbis nálam garantáltan az első oldalra ugrik, és a legutolsó beírt hsz-eket mutatja. Persze így neked kell megnézni, melyik hsz-t olvastad és melyiket nem. A jelenség, amit leírtál, az "Ugrás a legrégebbi olvasatlan hozzászólásra" funkció hibája.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 19.16 éve Ody, az hogy lehetek, hogy pár topicban nem tudok csatolni (pl. most a ROTS zopicban), párban meg igen(pl. ez)? Ez fórumjogosultságban állítottad így be? Csakmert most nem akartam manuálisan lekicsinyíteni a képeket, így gondoltam feltöltöm ide. Nézem és sehol sem találok ilyet, hogy csatolás. No, akkor jövök ide kérdezni és látom, hogy itt van ilyen mező.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 19.16 éve Szerző Ha lehetne akkor ne ide töltsétek fel a képet. Ez mind a szerverre megy ami nem végtelen méretű.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 19.16 éve Ha lehetne akkor ne ide töltsétek fel a képet. Ez mind a szerverre megy ami nem végtelen méretű.Ok, persze megértem. Általában nem szoktam ide feltölteni képeket, csak most nem akartam az Arlessel (vagy most a Neroval) meg a Filezillával dolgozgatni.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 19.16 éve Szerző Ok, persze megértem. Általában nem szoktam ide feltölteni képeket, csak most nem akartam az Arlessel (vagy most a Neroval) meg a Filezillával dolgozgatni. Rakd fel az imageshack.us -ra
Hozzászólás ideje: 2009. Július 19.16 éve Rakd fel az imageshack.us -ra Van külső táram, azon megfér. Az imageshack pedig nem igazán jó. De az egész kb. 1 percig tart, míg lekicsinyítem meg feltöltöm, szóval nem nagy dolog, csak most lusta vagyok
Hozzászólás ideje: 2009. Július 19.16 éve Szerző Van külső táram, azon megfér. Az imageshack pedig nem igazán jó. De az egész kb. 1 percig tart, míg lekicsinyítem meg feltöltöm, szóval nem nagy dolog, csak most lusta vagyok Egyébként itt se kicsinyíti le a képet, csak a link kicsi.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 26.16 éve Szerző A lap alján látható számláló szerint megvolt az egy milliomodik klikkentés az oldalra.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 26.16 éve A lap alján látható számláló szerint megvolt az egy milliomodik klikkentés az oldalra. Oh! Gratulálok
Hozzászólás ideje: 2009. Július 26.16 éve A lap alján látható számláló szerint megvolt az egy milliomodik klikkentés az oldalra. Szép!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.