Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást :lol:

Amire baromi büszke vagyok, szinte 4 évembe került, de végülis megcsináltam :D

Én meg jó 3/4 éve vagyok itt, és 1200 felett járok :lol:

1200 hozzászólás az Avatarról, jesszus, jól nyomom :lol:

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:
Na gyerekek, átléptem az 1000. hozzászólást :lol:

Amire baromi büszke vagyok, szinte 4 évembe került, de végülis megcsináltam :lol:

Jah, hát aki 3 évig nem is nagyon ír ide, az így jár :D

Szerinted nekem van esélyen az öt jegyűre a taliig? :lol:

Hozzászólás ideje:
Jah, hát aki 3 évig nem is nagyon ír ide, az így jár :D
:lol: Ez igaz....

Attól, hogy nem írtam, olvasgattam a fórumot, mivel elfelejtettem a jelszavamat és az e-mail címemet (előbbi bejelentkezéshez, utóbbi jelszó kéréshez kellett) de végülis rájöttem mindkettőre és be tudtam lépni :D

Köszi, Krande!

Hozzászólás ideje:
Attól, hogy nem írtam, olvasgattam a fórumot, mivel elfelejtettem a jelszavamat és az e-mail címemet (előbbi bejelentkezéshez, utóbbi jelszó kéréshez kellett) de végülis rájöttem mindkettőre és be tudtam lépni :D

Sebaj, a lényeg, hogy végül rájöttél és most írsz is :lol:

Több, mint nekem :D

Igen, talán :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ha egy topik NEVÉRE kattintok, akkor miért a 2. oldalt hozza be? Akkor is, ha csak 2-3 új hsz van... (= NEM egy oldalnyi)

Szerintem ez valami bug. Nekem nagyon ritkán van ilyen. Évente ha kétszer, így nem zavaró. Használj firefox -ot.

Hozzászólás ideje:

Igen, már én is írtam, és Firefoxot használok, az egyáltalán nem megoldás mindig ilyen apró hibák kiküszöbölésére. Nem zavaró, de nálam hetente fordul elő :)

Hozzászólás ideje:

Nálam szintén így van, nincs olvasatlan, mégis odaugrik, ahol meg van olvasatlan a második oldalon, ott meg nem. Szerintem ne foglalkozz vele, más se teszi. Ugorj át az elsőre, mást nem igazán lehet csinálni.

Hozzászólás ideje:

A megoldás roppant egyszerű: ne a topic neve előtti kis négyzetre kattints, hanem a szöveges részre (pl: "Vélemények és javaslatok"). Ekkor legalábbis nálam garantáltan az első oldalra ugrik, és a legutolsó beírt hsz-eket mutatja. Persze így neked kell megnézni, melyik hsz-t olvastad és melyiket nem.

A jelenség, amit leírtál, az "Ugrás a legrégebbi olvasatlan hozzászólásra" funkció hibája.

Hozzászólás ideje:

Ody, az hogy lehetek, hogy pár topicban nem tudok csatolni (pl. most a ROTS zopicban), párban meg igen(pl. ez)?

Ez fórumjogosultságban állítottad így be? Csakmert most nem akartam manuálisan lekicsinyíteni a képeket, így gondoltam feltöltöm ide. Nézem és sehol sem találok ilyet, hogy csatolás. No, akkor jövök ide kérdezni és látom, hogy itt van ilyen mező.

Hozzászólás ideje:
Ha lehetne akkor ne ide töltsétek fel a képet. Ez mind a szerverre megy ami nem végtelen méretű.
Ok, persze megértem. Általában nem szoktam ide feltölteni képeket, csak most nem akartam az Arlessel (vagy most a Neroval) meg a Filezillával dolgozgatni. :)
Hozzászólás ideje:
Rakd fel az imageshack.us -ra :)
Van külső táram, azon megfér. Az imageshack pedig nem igazán jó. De az egész kb. 1 percig tart, míg lekicsinyítem meg feltöltöm, szóval nem nagy dolog, csak most lusta vagyok :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Van külső táram, azon megfér. Az imageshack pedig nem igazán jó. De az egész kb. 1 percig tart, míg lekicsinyítem meg feltöltöm, szóval nem nagy dolog, csak most lusta vagyok :)

Egyébként itt se kicsinyíti le a képet, csak a link kicsi.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.