Hozzászólás ideje: 2009. Október 2.15 éve Nézd meg, hogy engedélyezve vannak-e a sütik. Vezérlőpult -> internetbeállítás -> biztonság (azt hiszem, most fejből mondtam ).
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Grat Oldie, 5 számjegyes hozzászólásod átlépéséhez Mostmár le se tudod tagadni, hogy szószátyár vagy
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve MUHAHAHA 10000!!!! Meghívhattok egy kör sörre. Mondjuk elég olcsón megússzátok. :P
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Szerző MUHAHAHA 10000!!!! Meghívhattok egy kör sörre. Mondjuk elég olcsón megússzátok. :P Üdv a klubban.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Perszeee Én aki a 100 000. hozzászólást írtam egy egészségemre pohárköszöntőt kaptam, akkor te még ennyit sem kapsz, nem hogy valami folyékony kenyeret
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Perszeee Én aki a 100 000. hozzászólást írtam egy egészségemre pohárköszöntőt kaptam, akkor te még ennyit sem kapsz, nem hogy valami folyékony kenyeret Figy, ez egyéni teljesítmény, míg a tiéd kollektíve :P
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Már se volt meghívva még egy sörre sem, szóval csitt Maradnak a verbális gratuk De ha gondolod, eszem egy szelet pumpkin pie-t az egészségedre Ha sikerül, a sütőben van éppen Szerkesztve: 2009. Október 3.15 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Kettőt. Elég szép teljesítmény ez tőlem. De most ezek szerint jó nagy pofám van.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Kettőt. Elég szép teljesítmény ez tőlem. De most ezek szerint jó nagy pofám van. Na jó, egye fene, ha finom lesz A többit lásd Phobosnál
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve jó de ott arányaiban több ember van a duma és a kantian valamint az RPG topicoc miatt és még fül tövön is kell csapkodnod ott az embereket. Éppen ezért nem érsz rá ITT lenni és írni (Nekem csak 553 hozzászólásom van ott Bár ott 2004 őszétől kezdve voltam )
Hozzászólás ideje: 2009. Október 3.15 éve Az átlagom mégis itt verdesi a plafont Oda én 2002-től írok. Ide meg három éve.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 4.15 éve Látod, hogy az lett Na de neked sem kell sokáig várnod a 10000-es tagságra
Hozzászólás ideje: 2009. Október 4.15 éve Hát nem, még pár ilyen tök fölösleges post, mint ez, és máris meglesz
Hozzászólás ideje: 2009. Október 4.15 éve Hehe! Szószátyárok társasága... Ha jól megnézzük, ti négyen (Odi, Karrde, Oldie és Dzséjt) produkáltátok a hsz-ek felét...
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve De mi se tudtunk volna ennyit, ha nincs itt egy rakat másik ember, akikkel kommunikálni lehet, a ti kezetek is benne van
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Szerző Ezennel meghirdetem az "idézetek space nélkül" mozgalmat. Remélem minél többen csatlakoztok! :D Arról van szó, hogy örülnék annak, ha közvetlen a /quote után kezdenétek írni a szövegeket, mert akkor közvetlen az idézet után fog megjelenni az, és nem hagy ki egy sort a rendszer. Szerintem sokkal szebb úgy. Csatlakozzatok mozgalmamhoz.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Ezennel meghirdetem az "idézetek space nélkül" mozgalmat.Én már régóta ezt csinálom
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Szerző Én már régóta ezt csinálom Akkor Te már törzs tag vagy.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Én meg ennyi összepofázás után javaslom, hogy vezessük be az Öregharcos csoportot Természetesen a szabadalom használatáért komoly juttatást várok ha netalán mégis elpasszolnád a site-ot Ody :D
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Szerző Én meg ennyi összepofázás után javaslom, hogy vezessük be az Öregharcos csoportot Természetesen a szabadalom használatáért komoly juttatást várok ha netalán mégis elpasszolnád a site-ot Ody Kicsit poénosra akartam venni a figurát, hátha így jobban megragad az emberekben egy jó tanács.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Ezt most úgy írtad mintha én követelőztem volna Amúgy szerintem remek ötlet lenne :D
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Ezennel meghirdetem az "idézetek space nélkül" mozgalmat. Remélem minél többen csatlakoztok! Arról van szó, hogy örülnék annak, ha közvetlen a /quote után kezdenétek írni a szövegeket, mert akkor közvetlen az idézet után fog megjelenni az, és nem hagy ki egy sort a rendszer. Szerintem sokkal szebb úgy. Csatlakozzatok mozgalmamhoz. Bevallom, én a /quote után mindig entert ütök (illetve fityfenét, alapból úgy jön be, szóval semmit sem nyomok), de eddig fel sem tűnt, hogy itt marad egy lik.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 5.15 éve Nekem feltűnt, de nagyon nem gondolkoztam rajta, hogy lehetne megszüntetni
Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve A fórum csinálja a sort, nekem meg eszembe sem jut törölni az üres karaktert, mivel úgy nem teljesen átlátható, mikor begépelem, amit szeretnék.
Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve Szerző A fórum csinálja a sort, nekem meg eszembe sem jut törölni az üres karaktert, mivel úgy nem teljesen átlátható, mikor begépelem, amit szeretnék.Egy backspace-t kell nyomni. Azt hiszem ennél egyszerűbb dolog a világon nincs. Szerkesztve: 2009. Október 6.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve Kolmilan most már igazán elárulhatnád mit piszkáltál a Firefoxon, hogy olyan doppingos lett a kvíz....
Hozzászólás ideje: 2009. Október 6.15 éve Én nem tudom milyen üres karakterről beszéltek, nálam rögtön a sor elején villog a kurzor. Anno kaptam leba**ást mert entereztem Most már az első sorba írok mindent
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.