Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Hozzászólás ideje: 2009. Október 2. Nézd meg, hogy engedélyezve vannak-e a sütik. Vezérlőpult -> internetbeállítás -> biztonság (azt hiszem, most fejből mondtam ). Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Grat Oldie, 5 számjegyes hozzászólásod átlépéséhez Mostmár le se tudod tagadni, hogy szószátyár vagy Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. MUHAHAHA 10000!!!! Meghívhattok egy kör sörre. Mondjuk elég olcsón megússzátok. :P Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. MUHAHAHA 10000!!!! Meghívhattok egy kör sörre. Mondjuk elég olcsón megússzátok. :P Üdv a klubban. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Perszeee Én aki a 100 000. hozzászólást írtam egy egészségemre pohárköszöntőt kaptam, akkor te még ennyit sem kapsz, nem hogy valami folyékony kenyeret Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Perszeee Én aki a 100 000. hozzászólást írtam egy egészségemre pohárköszöntőt kaptam, akkor te még ennyit sem kapsz, nem hogy valami folyékony kenyeret Figy, ez egyéni teljesítmény, míg a tiéd kollektíve :P Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. (szerkesztve) Már se volt meghívva még egy sörre sem, szóval csitt Maradnak a verbális gratuk De ha gondolod, eszem egy szelet pumpkin pie-t az egészségedre Ha sikerül, a sütőben van éppen Szerkesztve: 2009. Október 3. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Kettőt. Elég szép teljesítmény ez tőlem. De most ezek szerint jó nagy pofám van. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. De most ezek szerint jó nagy pofám van. Nem mi mondtuk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Azért van mit behoznom. sw.hu-n 22460 hsz-em van Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Kettőt. Elég szép teljesítmény ez tőlem. De most ezek szerint jó nagy pofám van. Na jó, egye fene, ha finom lesz A többit lásd Phobosnál Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. jó de ott arányaiban több ember van a duma és a kantian valamint az RPG topicoc miatt és még fül tövön is kell csapkodnod ott az embereket. Éppen ezért nem érsz rá ITT lenni és írni (Nekem csak 553 hozzászólásom van ott Bár ott 2004 őszétől kezdve voltam ) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Az átlagom mégis itt verdesi a plafont Oda én 2002-től írok. Ide meg három éve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Ejnye Oldi, megelőztél. Szószátyárabb lettél, mint én? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Látod, hogy az lett Na de neked sem kell sokáig várnod a 10000-es tagságra Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hát nem, még pár ilyen tök fölösleges post, mint ez, és máris meglesz Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hehe! Szószátyárok társasága... Ha jól megnézzük, ti négyen (Odi, Karrde, Oldie és Dzséjt) produkáltátok a hsz-ek felét... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. De mi se tudtunk volna ennyit, ha nincs itt egy rakat másik ember, akikkel kommunikálni lehet, a ti kezetek is benne van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Ezennel meghirdetem az "idézetek space nélkül" mozgalmat. Remélem minél többen csatlakoztok! :D Arról van szó, hogy örülnék annak, ha közvetlen a /quote után kezdenétek írni a szövegeket, mert akkor közvetlen az idézet után fog megjelenni az, és nem hagy ki egy sort a rendszer. Szerintem sokkal szebb úgy. Csatlakozzatok mozgalmamhoz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Ezennel meghirdetem az "idézetek space nélkül" mozgalmat.Én már régóta ezt csinálom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Én már régóta ezt csinálom Akkor Te már törzs tag vagy. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Én meg ennyi összepofázás után javaslom, hogy vezessük be az Öregharcos csoportot Természetesen a szabadalom használatáért komoly juttatást várok ha netalán mégis elpasszolnád a site-ot Ody :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Én meg ennyi összepofázás után javaslom, hogy vezessük be az Öregharcos csoportot Természetesen a szabadalom használatáért komoly juttatást várok ha netalán mégis elpasszolnád a site-ot Ody Kicsit poénosra akartam venni a figurát, hátha így jobban megragad az emberekben egy jó tanács. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Ezt most úgy írtad mintha én követelőztem volna Amúgy szerintem remek ötlet lenne :D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Ezennel meghirdetem az "idézetek space nélkül" mozgalmat. Remélem minél többen csatlakoztok! Arról van szó, hogy örülnék annak, ha közvetlen a /quote után kezdenétek írni a szövegeket, mert akkor közvetlen az idézet után fog megjelenni az, és nem hagy ki egy sort a rendszer. Szerintem sokkal szebb úgy. Csatlakozzatok mozgalmamhoz. Bevallom, én a /quote után mindig entert ütök (illetve fityfenét, alapból úgy jön be, szóval semmit sem nyomok), de eddig fel sem tűnt, hogy itt marad egy lik. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Hozzászólás ideje: 2009. Október 5. Nekem feltűnt, de nagyon nem gondolkoztam rajta, hogy lehetne megszüntetni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. A fórum csinálja a sort, nekem meg eszembe sem jut törölni az üres karaktert, mivel úgy nem teljesen átlátható, mikor begépelem, amit szeretnék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. (szerkesztve) A fórum csinálja a sort, nekem meg eszembe sem jut törölni az üres karaktert, mivel úgy nem teljesen átlátható, mikor begépelem, amit szeretnék.Egy backspace-t kell nyomni. Azt hiszem ennél egyszerűbb dolog a világon nincs. Szerkesztve: 2009. Október 6. - Ody Mandrell Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Kolmilan most már igazán elárulhatnád mit piszkáltál a Firefoxon, hogy olyan doppingos lett a kvíz.... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Hozzászólás ideje: 2009. Október 6. Én nem tudom milyen üres karakterről beszéltek, nálam rögtön a sor elején villog a kurzor. Anno kaptam leba**ást mert entereztem Most már az első sorba írok mindent Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.