Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Na most az egy dolog, hogy a héten nincs új rész, node hogy felirat se....! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Hozzászólás ideje: 2009. Október 24. Készíts filmet, és lesz hozzá felirat Válasz
tygriss Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. (szerkesztve) ... Szerkesztve: 2009. Október 25. - tygriss Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Ez nem a "feliratok közkívánatra" topic, még csak nem is általános feliratos fórum. Ne itt kérjél feliratokat! Vannak erre szakosodott honlapok, kérj ott, vagy legalább az OFF Topicjaink valamelyikébe írj! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Ez nem a "feliratok közkívánatra" topic, még csak nem is általános feliratos fórum. Ne itt kérjél feliratokat! Vannak erre szakosodott honlapok, kérj ott, vagy legalább az OFF Topicjaink valamelyikébe írj! Kösz, Dzséjt. Válasz
tygriss Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. (szerkesztve) I understand my Masters. I'm Sorry! Szerkesztve: 2009. Október 25. - tygriss Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Találtam még egy hibát a Senate Spy feliratban. Amikor Clovis mondja Dod-nak, hogy bocsásson meg, az többesszámba van fordítva. Persze lehetne az is, csak hogy Poggle elbújt és Padmé őt nem láthatta. így Clovis csak Dodtól búcsúzott el. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Találtam még egy hibát a Senate Spy feliratban. Amikor Clovis mondja Dod-nak, hogy bocsásson meg, az többesszámba van fordítva. Persze lehetne az is, csak hogy Poggle elbújt és Padmé őt nem láthatta. így Clovis csak Dodtól búcsúzott el. Szóval akkor Poggle-nak nem tanácsos találkoznia Padméval? (Végül is, Geonosis után...) Kösz a jelzést, kiszedtem a duplamostot is. Majd évadpakkban kikerül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 25. Szóval akkor Poggle-nak nem tanácsos találkoznia Padméval? (Végül is, Geonosis után...) Kösz a jelzést, kiszedtem a duplamostot is. Majd évadpakkban kikerül. Az EPII után? Nem lenne jó összefutniuk. Nem véletlen bújt el a főherceg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 4. kolmilan! Lehet már tudni valami menetrendet? Mire számíthatunk felirat ügyben? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. kolmilan! Lehet már tudni valami menetrendet? Mire számíthatunk felirat ügyben? Talán sikerül holnap délután, talán nem. Péntekre biztos, hogy kész lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Talán sikerül holnap délután, talán nem. Péntekre biztos, hogy kész lesz.Köszi! Nekem mindegy egyébként, mert valószínűleg csak szombaton nézem meg, de a többiek biztos előbb szeretnék látni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Nekem ráér. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Találtam még egy hibát a Senate Spy feliratban. Amikor Clovis mondja Dod-nak, hogy bocsásson meg, az többesszámba van fordítva. Persze lehetne az is, csak hogy Poggle elbújt és Padmé őt nem láthatta. így Clovis csak Dodtól búcsúzott el. Az eredetiben ezzel semmi probléma sincs, mert az angol nem tesz különbséget a "te" és a "ti" között. Magyarban azonban már kicsit furcsa... Szerkesztve: 2009. November 5. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Az eredetiben ezzel semmi probléma sincs, mert az angol nem tesz különbséget a "te" és a "ti" között. Magyarban azonban már kicsit furcsa... Tudom, hogy eredetiben nincs különbség de magyarul akkor se helyes hisz nálunk nem egyforma ez a két személyes névmás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Kb. mikor várható felirat? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. A felirat holnapra marad. Sajnálom, fiúk-lányok. Még 126 sorom van vissza. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Jó, hát még min. másfél órát kibírunk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 7. (szerkesztve) A felirat holnapra marad. Sajnálom, fiúk-lányok. Még 126 sorom van vissza.Nem baj. Ma már nem néztem volna meg úgy se. Az új változatokhoz is jó lesz a felirat? Szerkesztve: 2009. November 7. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Jó az a felirat később is, nyugi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Mi újság kolmilan? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Későn feküdt, biztos alszik még Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Későn feküdt, biztos alszik még Egy órája fent van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Egy órája fent van. Cöcö, reggeli, stb. az már nem is kell? Én is fenn vagyok egy órája, aztán most ültem géphez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Egy órája fent van. Remélem kellemesen aludtál és a reggeli is kedves egészségedre vált, de hol a FELIRAATTT VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Na végre kész lettem... swtcw.205.zip Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. (szerkesztve) 17 perce írta be, hogy kész van, tehát már csak időzítenie kell. Szerintem nemsokára már feldobja Szerk: mire megírtam, felrakta Köszi kolmilan! Szerkesztve: 2009. November 8. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Nagyon köszönöm Milán! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Mester, kösz a feliratot Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Köszi a feliratot! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.