Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Mandalorian and Grogu spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egyébként ha már egy hét van a filmig, ki mit vár tőle? D Volt ilyen topik régebben, most viszont valamiért nem nyitottunk ilyet, pedig biztos érdekes lett volna.

Jómagam azt várom, hogy haladjon tovább a megkezdett úton: ne féljen jobban ráfeküdni az ÚK témára, a kibontakozó konfliktust pedig helyezze epikus szintre. Lehessen érezni, hogy nagy tétről van szó. Természetesen minden olyan finomságot szeretnék látni ami már az SW sajátja. Grandiózus akciókat, emlékezetes karaktereket és idegen lényeket, szuper bolygókat. Az eddig látott képanyagból ítélve eme utóbbi kívánságom valószínűleg teljesülni fog. D Legyen egy remek ívű, koherens alkotás. Hű a nagy elődökhöz.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Én egy jó filmet várok. Favreau nyilatkozatai alapján nem várok hatalmas előrelépést a főszál kapcsán, ettől függetlenül várom az akciójeleneteket, a karaktereket és hogy milyen élőlények és világok fognak megelevenedni. )

Hozzászólás ideje:

Mint mindig: szórakoztasson. Minden más csak extra. )

Na jó, azért én is szeretnék látni olyanokat, minthogy milyen az élet az új Köztársaságban, akár a Peremvidéken is. Tehát remélhetőleg láthatunk számomra kedves mindennapi élethelyzeteket. A katonai irányvonal legalább érzékeltetés szintjén adjon képet az új Köztársaság politikai oldaláról, mutassanak rá arra, hogy miért olyan tesze-tisza tüskelökik az ST idején. Illetve én azért várok egy combosabb kapcsolatot az Ahsoka második évada irányába. De összességében azt mondom, hogy legyen annyira jó, mint a Solo volt, mert az engem baromira jól szórakoztatott, és szerintem egy nagyon jó kis Star Wars kaland. Ha azt eléri, én már elégedetten jövők ki a moziból.

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Dzséjt írta:

Na jó, azért én is szeretnék látni olyanokat, minthogy milyen az élet az új Köztársaságban, akár a Peremvidéken is.

A premevidéki életről sok példát kaptunk a sorozatból. Persze nem leszek morcos ha jön még. ) Én azonban jobban rá vagyok gerjedve a hutt űrre és Nul Huttara. Plusz az a bolygó is baromira érdekel ahol Grogu van, meg hogy miként kerül oda. Nem biztos, hogy az is Nul Huttán van.

36 perccel korábban, Dzséjt írta:

Illetve én azért várok egy combosabb kapcsolatot az Ahsoka második évada irányába.

Annál is inkább mert Thrawn már a kertek alatt van, és erről az ÚK is tud. Talán ezért iktatják ki Djarinnal a hadurakat, hátha kiugrik a nyúl a bokorból.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
49 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A premevidéki sok példát kaptunk a sorozatból. Persze nem leszek morcos ha jön még. ) Én azonban jobban rá vagyok gerjedve a hutt űrre és Nul Huttara.

A Hutt Űr is a Peremvidéken van, a Külső és a Középső perem határán terül el. P De én is inkább a Shakarira gondolok, egy nagyvárosra. Azért a sorozatokban a legtöbb világ, ami betekintést adott, kisvárosokkal vagy falvakkal voltak felvértezve. Mos Espa és Coruscant volt egy kicsit olyan, ahol bepillanthattunk egy nagyváros mindennapjaiba. Mint az ep2-ben, ahol coruscanti bárokba és gyorskajáldákba ugrottunk be, könytárat látogattunk, vagy az Andorban, ahol ugyanezen a bolygón megnézhettük, milyen egy éjjel-nappali, vagy a Gormanon egy kávézó. A trailerben látott utcai falatozó például ilyen. Remélem, ilyesmikből lesz még több.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Dzséjt írta:

A Hutt Űr is a Peremvidéken van, a Külső és a Középső perem határán terül el. P

glasseslol Nem akartam cifra jelzőket írni. P

5 perccel korábban, Dzséjt írta:

De én is inkább a Shakarira gondolok, egy nagyvárosra. Azért a sorozatokban a legtöbb világ, ami betekintést adott, kisvárosokkal vagy falvakkal voltak felvértezve.

Akadt nagyobb város is, betekintéssel. Ilyen volt pl. Daiyu.

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Akadt nagyobb város is, betekintéssel. Ilyen volt pl. Daiyu.

Daiyut a Birodalom idején, ráadásul annak fénykorában láthattuk, nem az új Köztársaság idején. P

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.