Hozzászólás ideje: Hétfő 18:114 napja Az Ikrek már a Boba Fett soriban is büntettek. Na de majd most!
Hozzászólás ideje: Hétfő 18:174 napja Otthon vannak és ez nagyot dob rajtuk. Az átalakított régi szeparatista droidokról nem is beszélve. Szerkesztve: Hétfő 18:184 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szerda 15:202 napja Pénteken reggel nyolctól jönnek majd a közösségi mádiás reakciók.
Hozzászólás ideje: Szerda 15:472 napja Egyébként ha már egy hét van a filmig, ki mit vár tőle? Volt ilyen topik régebben, most viszont valamiért nem nyitottunk ilyet, pedig biztos érdekes lett volna.Jómagam azt várom, hogy haladjon tovább a megkezdett úton: ne féljen jobban ráfeküdni az ÚK témára, a kibontakozó konfliktust pedig helyezze epikus szintre. Lehessen érezni, hogy nagy tétről van szó. Természetesen minden olyan finomságot szeretnék látni ami már az SW sajátja. Grandiózus akciókat, emlékezetes karaktereket és idegen lényeket, szuper bolygókat. Az eddig látott képanyagból ítélve eme utóbbi kívánságom valószínűleg teljesülni fog. Legyen egy remek ívű, koherens alkotás. Hű a nagy elődökhöz. Szerkesztve: Szerda 15:482 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szerda 17:432 napja Én egy jó filmet várok. Favreau nyilatkozatai alapján nem várok hatalmas előrelépést a főszál kapcsán, ettől függetlenül várom az akciójeleneteket, a karaktereket és hogy milyen élőlények és világok fognak megelevenedni.
Hozzászólás ideje: Szerda 17:542 napja Én azért egy combosabb előrelépésre azért számítok, főleg Grogu részéről.
Hozzászólás ideje: Szerda 18:182 napja Mint mindig: szórakoztasson. Minden más csak extra. Na jó, azért én is szeretnék látni olyanokat, minthogy milyen az élet az új Köztársaságban, akár a Peremvidéken is. Tehát remélhetőleg láthatunk számomra kedves mindennapi élethelyzeteket. A katonai irányvonal legalább érzékeltetés szintjén adjon képet az új Köztársaság politikai oldaláról, mutassanak rá arra, hogy miért olyan tesze-tisza tüskelökik az ST idején. Illetve én azért várok egy combosabb kapcsolatot az Ahsoka második évada irányába. De összességében azt mondom, hogy legyen annyira jó, mint a Solo volt, mert az engem baromira jól szórakoztatott, és szerintem egy nagyon jó kis Star Wars kaland. Ha azt eléri, én már elégedetten jövők ki a moziból.
Hozzászólás ideje: Szerda 18:212 napja 1 perccel korábban, Dzséjt írta:Na jó, azért én is szeretnék látni olyanokat, minthogy milyen az élet az új Köztársaságban, akár a Peremvidéken is.A premevidéki életről sok példát kaptunk a sorozatból. Persze nem leszek morcos ha jön még. Én azonban jobban rá vagyok gerjedve a hutt űrre és Nul Huttara. Plusz az a bolygó is baromira érdekel ahol Grogu van, meg hogy miként kerül oda. Nem biztos, hogy az is Nul Huttán van. 36 perccel korábban, Dzséjt írta:Illetve én azért várok egy combosabb kapcsolatot az Ahsoka második évada irányába.Annál is inkább mert Thrawn már a kertek alatt van, és erről az ÚK is tud. Talán ezért iktatják ki Djarinnal a hadurakat, hátha kiugrik a nyúl a bokorból. Szerkesztve: Szerda 18:542 napja - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Szerda 19:161 napja 49 perccel korábban, Ody Mandrell írta:A premevidéki sok példát kaptunk a sorozatból. Persze nem leszek morcos ha jön még. Én azonban jobban rá vagyok gerjedve a hutt űrre és Nul Huttara.A Hutt Űr is a Peremvidéken van, a Külső és a Középső perem határán terül el. De én is inkább a Shakarira gondolok, egy nagyvárosra. Azért a sorozatokban a legtöbb világ, ami betekintést adott, kisvárosokkal vagy falvakkal voltak felvértezve. Mos Espa és Coruscant volt egy kicsit olyan, ahol bepillanthattunk egy nagyváros mindennapjaiba. Mint az ep2-ben, ahol coruscanti bárokba és gyorskajáldákba ugrottunk be, könytárat látogattunk, vagy az Andorban, ahol ugyanezen a bolygón megnézhettük, milyen egy éjjel-nappali, vagy a Gormanon egy kávézó. A trailerben látott utcai falatozó például ilyen. Remélem, ilyesmikből lesz még több.
Hozzászólás ideje: Szerda 19:231 napja 3 perccel korábban, Dzséjt írta:A Hutt Űr is a Peremvidéken van, a Külső és a Középső perem határán terül el. Nem akartam cifra jelzőket írni. 5 perccel korábban, Dzséjt írta:De én is inkább a Shakarira gondolok, egy nagyvárosra. Azért a sorozatokban a legtöbb világ, ami betekintést adott, kisvárosokkal vagy falvakkal voltak felvértezve.Akadt nagyobb város is, betekintéssel. Ilyen volt pl. Daiyu.
Hozzászólás ideje: Szerda 19:351 napja 10 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Akadt nagyobb város is, betekintéssel. Ilyen volt pl. Daiyu.Daiyut a Birodalom idején, ráadásul annak fénykorában láthattuk, nem az új Köztársaság idején. Szerkesztve: Szerda 19:361 napja - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája Megjöttek az első vélemények. Tömören: sokak pozitívak, kiemelték a zenét, Rottát, a címszereplők közti dinamikát, valaki a vizuális effekteket is. Szórakoztató filmnek gondolják. Illetve vannak olyanok, akiket kevésbé varázsolt el.rész: Szerkesztve: 13 órával korábban13 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 13 órával korábban13 órája rész: Szerkesztve: 12 órával korábban12 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája Az éjszaka lezajlott a Los Angelesi vörös szőnyeges premier:
Hozzászólás ideje: 12 órával korábban12 órája A véleményekből kirajzolódik, hogy itt bizony nem nagyon fogunk galaxis léptékű eseményeket látni. Mondjuk Favreau nem is igért ilyet, sőt. Egyébként nagyon úgy tűnik rendben lesz ez így is, és külön tetszik, hogy Rottát szinte mindenki imádta.
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája Volt aki azért méltatlankodott, mert Andor szintű történetvezetést várt.
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája Azért a ló...izéjének is van vége. (amúgy sejtettem, hogy azt a sorozatot sokszor felfogják hozni a jövőben )
Hozzászólás ideje: 11 órával korábban11 órája Jó kis Mando kaland lesz, sokkal többet nem is várhatunk tőle. Ezt viszont hozni fogja.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája https://variety.com/2026/film/news/mandalorian-and-grogu-first-reactions-star-wars-pedro-pascal-1236748352/Vannak azért kritikusabb hangok is a pozitívak mellett.Star Wars Explained is azért inkább visszafogott: Szerkesztve: 7 órával korábban7 órája - Yoda József
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája 16 perccel korábban, Yoda József írta:Vannak azért kritikusabb hangok is a pozitívak mellett.Mikor nem voélt így? Ja igen, a TLJ előtt.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Láttam még egy véleményt (egy Roxy névre hallgató hölgyemény, aki átlagos SW rajongónak gondolja magát) és azt mondta, hogy ha szerettük a sorozatot, ezt is fogjuk, ha nem, akkor nem fogjuk. Nincs Post-Credit jelenet, olyan volt a film, mint a sorozat, csak a moziban és IMAXben. Neki tetszett, Grogu volt számára a sztár (úgy mondta, hogy mindenki tudja, ki az igazi húzóerő a Mandó sorozatnak, itt ugyanez a helyzet).
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Én örülök, hogy nem lép ki a keret közül csak azért, hogy a kívülállóknak jobban érthető legyen. Mi tudjuk milyen utat járt be a két főhős és most hova tartanak. Egy más médiumban zajló történet folyam egy szeletét látjuk. Ez nyilván a laikusoknál az élvezhetőség rovására megy, de nekünk biztos bejön majd. Kérdés ez mennyire mutatkozik meg majd a pénztáraknál.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.