Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Egy kis segítségre volna szükségem. Múltkor megrendeltem a TCW Seasons1-5 gyűjteményes kiadás DVD verzióját az amazon-ról. A termék leírást böngészve viszont észrevettem, hogy Regio1-es kódolású DVD-kről van szó, ami azt jelenti, hogy az USA-n és Kanadán kívül kapható lejátszók többsége, nem tudja olvasni ezeket a lemezeket. Van valakinek valami tapasztalata e téren? Sürgős volna, mert nem akarok húszezer forintot kidobni olyan lemezekre, amiket meg sem tudok nézni. Előre is köszi. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Ody szokott az amerikai amazonról vásárolni úgyhogy ebben ő tud majd igazán eligazitani, mindenesetre a kérdéses kiadvány az angol amazonról is megrendelhető és ott európai régió kóddal árulják. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. (szerkesztve) Úú köszi, ennek akkor utánanézek. Szerkesztve: 2013. Október 9. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Egy kis segítségre volna szükségem. Múltkor megrendeltem a TCW Seasons1-5 gyűjteményes kiadás DVD verzióját az amazon-ról. A termék leírást böngészve viszont észrevettem, hogy Regio1-es kódolású DVD-kről van szó, ami azt jelenti, hogy az USA-n és Kanadán kívül kapható lejátszók többsége, nem tudja olvasni ezeket a lemezeket. Van valakinek valami tapasztalata e téren? Sürgős volna, mert nem akarok húszezer forintot kidobni olyan lemezekre, amiket meg sem tudok nézni. Előre is köszi. Régiófüggetlen, szóval ne aggódj. Ráadásul olcsóbb is mint az angoloknál. Asszem. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Régiófüggetlen, szóval ne aggódj. Ráadásul olcsóbb is mint az angoloknál. Asszem. Biztos? A Blu-ray-re láttam, hogy régiófüggetlen, de a DVD-re régió 1-et írtak. Cs*sszék meg, hogy nem képesek odafigyelni... Egyébként utánanéztem, az angol amazonon 17ezer valamennyi maga a DVDcsomag, az amerikain 18ezer. Kiszállítással együtt 19900 az angolon és 21700 az amerikain. Ráadásul az angoloknál 14-ét írnak kiadási dátumként, és egy-két hét a kiszállítási idő három-öt hét helyett. Onnan úgy tűnik jobban megéri. Mindenesetre köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Ja hogy DVD. Azt nem tudom, én csak BD -t vettem, de az mind régiófüggetlen volt. Amúgy valóban, már egy árban vannak. Nekem valamiért szimpibb az amcsi. Ráadásul már az van meg eddig is, így maradok nála. Nincs semmi régiókódos csúfság a dobozon. Ez is egy szempont. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. USA-ban minden gyakorlatilag minden DVD R1 kódolású, itthon csak független lejátszóval nézhető. Mondjuk függetleníteni nem oyan nagy dolog őket. BD-n már más a helyzet, ott sok a régiófüggetlen cucc, viszont a hazai lejátszókat nem nagyon lehet kikódolni. A Te esetedben az angol megoldás tűnik észerűbbnek, ráadásul - ha nincs szerencséd - a 89 USD árú kiadványra fizethetsz még plusz 5000 ÁFÁ-t is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. A Te esetedben az angol megoldás tűnik észerűbbnek, ráadásul - ha nincs szerencséd - a 89 USD árú kiadványra fizethetsz még plusz 5000 ÁFÁ-t is. Nincs plusz vám. Nekem se volt tavaly. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Nincs plusz vám. Nekem se volt tavaly. Akkor mázlid volt. Az utóbbi időben a pesti központi csomagelosztóban árgus szemekkel nézik a bejövő csomagokat, és amelyik postával együtt átlépi a kb 75 USD értéket, arra tesznek 27% ÁFÁt. Én jártam már így. Szerencse kérdése, átmegy-e vagy sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Ez nem szerencse, ugyanis a TCW évadjai nem érik el ezt az értéket. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Ez nem szerencse, ugyanis a TCW évadjai nem érik el ezt az értéket. Bocs, azt hittem, az 1-5 gyűjtőről beszélünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Bocs, azt hittem, az 1-5 gyűjtőről beszélünk. Általánosságban beszélünk, mert nekem ugyan nem a szerencsén múlott, hogy nem fizettem vámot. Ezek szerint a limit alatt vásároltam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Kinek van meg illetve ki rendelte meg külföldről a sorozatot akár egyben vagy darabokban? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. (szerkesztve) Nahát, akkor duplán jó, hogy átraktam az angol amazon-ra a rendelésem Az aztán végképp nem hiányzott volna, hogy még 5000Ft ÁFÁ-t is fizessek DVD-kre, amiket ha megakarok nézni be kell szereznem egy kínai DVD lejátszót is ... Egy pillanat Az Eu-n belüli vásárlásokat semmi ilyesmi nem terheli, ugye ezt az egyet legalább jól tudom? Szerkesztve: 2013. Október 11. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Jól tudod, csak az EU kívüli vásárlásoknál van vám. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Köszi, egy pillanatra majdnem megijedtem Ez az első alkalom, hogy külföldről rendelek, szóval elég bizonytalan vagyok a témában. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Az első két évadot miért nem magyarul vetted meg? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Az első két évadot miért nem magyarul vetted meg? Pont hogy magyarul vettem meg őket. Egyébként elég érdekes sztori. Két éve születésnapomra megvettem a Might and Magic Heroes 6-ot, ami akkor jelent meg. Csak sajnos kiderült, hogy a laptomom videókártyája nem bírja, úgyhogy visszavittem az üzletbe, ahol azt mondták, hogy levásárolhatom az árát. Ahogy elkezdtem alaposabban körülnézni, ráakadtam a TCW első évad négy "kötetes" (lemezenkénti) kiadására, amik ha jól emlékszem pontosan egyeztek a játék árával, szóval lecsaptam rájuk. Sajnos az egy dobozos verziót akkor sehol nem találtam. Pár hónapra rá megjelent a második évad is, gondoltam ha már az első évadot beszereztem azt sem hagyom ott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 15. Úton a BD rendelés. Egyébként állítólag minden Warner BD regionfree. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 16. Hozzászólás ideje: 2013. Október 16. (szerkesztve) Az én csomagomat is útnak indították az angolok. Jövő csütörtökre ígérik, hogy ideér. Szerkesztve: 2013. Október 16. - Werebazs Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Jé meg is jött a csomag, három nappal korábban a vártnál Egy picit azért csalódtam, az angol verzió sem az epizód guide-ot, sem az art book-ot nem tartalmazza. Sebaj, ezeket legalább megnézhetem. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Ez jó gyors volt. Kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá. Az eredetinél nincs jobb. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Azzal kezdtem, hogy nekiültem az extráknak. Az 5-ik évados doboz elég fapados verzió, ahhoz azért pofa kell, hogy a doboz hátuljára rányomják, hogy "minden epizódhoz kommentár", és erre simán az sw.com-os kommentár van rajta egy kicsit jobb képmínőségben. Azért kíváncsi vagyok, hogy ezzel vajon csak a tengeren-inneni rajongókat "tisztelték meg" vagy mindenkit aki olyan pofátlan, hogy DVD-t mer vásárolni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Csak az első évadnál van minden epizód mellett kommentár. Egyébként kisfilmek szoktak lenni egy-egy történetszálról. De nem ugyanazok amik az sw.com -on is hanem bővítettek vagy teljesen újak. Mondjuk azt simán el tudom képzelni hogy a DVD fapadosabb kiadás. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Ody Mandrell Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) A többi évadnál ehhez a kiadáshoz is meg vannak a kisfilmek, és az első évad bővített kommentárjai is, csak az ötödik évad ilyen fapados. Azért még az Eminence és a Shades of Reason rendezői vágásában bizakodok. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Remélem BD -n több lesz. Állítólag azok a részek sokkal hosszabbak. Meg tudod ezt erősíteni? Egyébként a kommentárok valószínűleg csak a kék lemezen vannak rajta. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Ody Mandrell Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Nem igazán. Maratont tervezek, szóval most még egyik epizódot sem néztem végig. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Werebazs Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Ma megérkezett az ötödik évad BD Amerikából. Hatalmas rekordot futottak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. (szerkesztve) Első belepillantás szerint, valóban az sw.com -os kommentárok vannak rajta ami szerintem nem baj. Legalább megvannak egy helyen. Érdekesség, hogy a Revivalt eltolták, és a második lemezen van ott, ahol kronológiailag lennie kell. Lesz mit csinálnom az ünnepen. Ja és ez most csak két lemezes kiadvány, gondolom a 20 rész miatt. Érdekes, hogy 10 részt rá tudtak préselni egy lemezre. Első blikkre a kép és a hang hozza megszokott prémium kategóriást színvonalat. Szerkesztve: 2013. Október 28. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Ez tényleg gyors volt. Jó szórakozást hozzá! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.