Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Egy kis segítségre volna szükségem. Múltkor megrendeltem a TCW Seasons1-5 gyűjteményes kiadás DVD verzióját az amazon-ról. A termék leírást böngészve viszont észrevettem, hogy Regio1-es kódolású DVD-kről van szó, ami azt jelenti, hogy az USA-n és Kanadán kívül kapható lejátszók többsége, nem tudja olvasni ezeket a lemezeket. Van valakinek valami tapasztalata e téren? Sürgős volna, mert nem akarok húszezer forintot kidobni olyan lemezekre, amiket meg sem tudok nézni. Előre is köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Ody szokott az amerikai amazonról vásárolni úgyhogy ebben ő tud majd igazán eligazitani, mindenesetre a kérdéses kiadvány az angol amazonról is megrendelhető és ott európai régió kóddal árulják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. (szerkesztve) Úú köszi, ennek akkor utánanézek. Szerkesztve: 2013. Október 9. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Egy kis segítségre volna szükségem. Múltkor megrendeltem a TCW Seasons1-5 gyűjteményes kiadás DVD verzióját az amazon-ról. A termék leírást böngészve viszont észrevettem, hogy Regio1-es kódolású DVD-kről van szó, ami azt jelenti, hogy az USA-n és Kanadán kívül kapható lejátszók többsége, nem tudja olvasni ezeket a lemezeket. Van valakinek valami tapasztalata e téren? Sürgős volna, mert nem akarok húszezer forintot kidobni olyan lemezekre, amiket meg sem tudok nézni. Előre is köszi. Régiófüggetlen, szóval ne aggódj. Ráadásul olcsóbb is mint az angoloknál. Asszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Régiófüggetlen, szóval ne aggódj. Ráadásul olcsóbb is mint az angoloknál. Asszem. Biztos? A Blu-ray-re láttam, hogy régiófüggetlen, de a DVD-re régió 1-et írtak. Cs*sszék meg, hogy nem képesek odafigyelni... Egyébként utánanéztem, az angol amazonon 17ezer valamennyi maga a DVDcsomag, az amerikain 18ezer. Kiszállítással együtt 19900 az angolon és 21700 az amerikain. Ráadásul az angoloknál 14-ét írnak kiadási dátumként, és egy-két hét a kiszállítási idő három-öt hét helyett. Onnan úgy tűnik jobban megéri. Mindenesetre köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 9. Ja hogy DVD. Azt nem tudom, én csak BD -t vettem, de az mind régiófüggetlen volt. Amúgy valóban, már egy árban vannak. Nekem valamiért szimpibb az amcsi. Ráadásul már az van meg eddig is, így maradok nála. Nincs semmi régiókódos csúfság a dobozon. Ez is egy szempont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. USA-ban minden gyakorlatilag minden DVD R1 kódolású, itthon csak független lejátszóval nézhető. Mondjuk függetleníteni nem oyan nagy dolog őket. BD-n már más a helyzet, ott sok a régiófüggetlen cucc, viszont a hazai lejátszókat nem nagyon lehet kikódolni. A Te esetedben az angol megoldás tűnik észerűbbnek, ráadásul - ha nincs szerencséd - a 89 USD árú kiadványra fizethetsz még plusz 5000 ÁFÁ-t is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. A Te esetedben az angol megoldás tűnik észerűbbnek, ráadásul - ha nincs szerencséd - a 89 USD árú kiadványra fizethetsz még plusz 5000 ÁFÁ-t is. Nincs plusz vám. Nekem se volt tavaly. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Nincs plusz vám. Nekem se volt tavaly. Akkor mázlid volt. Az utóbbi időben a pesti központi csomagelosztóban árgus szemekkel nézik a bejövő csomagokat, és amelyik postával együtt átlépi a kb 75 USD értéket, arra tesznek 27% ÁFÁt. Én jártam már így. Szerencse kérdése, átmegy-e vagy sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Ez nem szerencse, ugyanis a TCW évadjai nem érik el ezt az értéket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Ez nem szerencse, ugyanis a TCW évadjai nem érik el ezt az értéket. Bocs, azt hittem, az 1-5 gyűjtőről beszélünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 10. Bocs, azt hittem, az 1-5 gyűjtőről beszélünk. Általánosságban beszélünk, mert nekem ugyan nem a szerencsén múlott, hogy nem fizettem vámot. Ezek szerint a limit alatt vásároltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Kinek van meg illetve ki rendelte meg külföldről a sorozatot akár egyben vagy darabokban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. (szerkesztve) Nahát, akkor duplán jó, hogy átraktam az angol amazon-ra a rendelésem Az aztán végképp nem hiányzott volna, hogy még 5000Ft ÁFÁ-t is fizessek DVD-kre, amiket ha megakarok nézni be kell szereznem egy kínai DVD lejátszót is ... Egy pillanat Az Eu-n belüli vásárlásokat semmi ilyesmi nem terheli, ugye ezt az egyet legalább jól tudom? Szerkesztve: 2013. Október 11. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Jól tudod, csak az EU kívüli vásárlásoknál van vám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Köszi, egy pillanatra majdnem megijedtem Ez az első alkalom, hogy külföldről rendelek, szóval elég bizonytalan vagyok a témában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Az első két évadot miért nem magyarul vetted meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 11. Az első két évadot miért nem magyarul vetted meg? Pont hogy magyarul vettem meg őket. Egyébként elég érdekes sztori. Két éve születésnapomra megvettem a Might and Magic Heroes 6-ot, ami akkor jelent meg. Csak sajnos kiderült, hogy a laptomom videókártyája nem bírja, úgyhogy visszavittem az üzletbe, ahol azt mondták, hogy levásárolhatom az árát. Ahogy elkezdtem alaposabban körülnézni, ráakadtam a TCW első évad négy "kötetes" (lemezenkénti) kiadására, amik ha jól emlékszem pontosan egyeztek a játék árával, szóval lecsaptam rájuk. Sajnos az egy dobozos verziót akkor sehol nem találtam. Pár hónapra rá megjelent a második évad is, gondoltam ha már az első évadot beszereztem azt sem hagyom ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 15. Úton a BD rendelés. Egyébként állítólag minden Warner BD regionfree. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 16. (szerkesztve) Az én csomagomat is útnak indították az angolok. Jövő csütörtökre ígérik, hogy ideér. Szerkesztve: 2013. Október 16. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Jé meg is jött a csomag, három nappal korábban a vártnál Egy picit azért csalódtam, az angol verzió sem az epizód guide-ot, sem az art book-ot nem tartalmazza. Sebaj, ezeket legalább megnézhetem. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Ez jó gyors volt. Kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá. Az eredetinél nincs jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Azzal kezdtem, hogy nekiültem az extráknak. Az 5-ik évados doboz elég fapados verzió, ahhoz azért pofa kell, hogy a doboz hátuljára rányomják, hogy "minden epizódhoz kommentár", és erre simán az sw.com-os kommentár van rajta egy kicsit jobb képmínőségben. Azért kíváncsi vagyok, hogy ezzel vajon csak a tengeren-inneni rajongókat "tisztelték meg" vagy mindenkit aki olyan pofátlan, hogy DVD-t mer vásárolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Csak az első évadnál van minden epizód mellett kommentár. Egyébként kisfilmek szoktak lenni egy-egy történetszálról. De nem ugyanazok amik az sw.com -on is hanem bővítettek vagy teljesen újak. Mondjuk azt simán el tudom képzelni hogy a DVD fapadosabb kiadás. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) A többi évadnál ehhez a kiadáshoz is meg vannak a kisfilmek, és az első évad bővített kommentárjai is, csak az ötödik évad ilyen fapados. Azért még az Eminence és a Shades of Reason rendezői vágásában bizakodok. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Remélem BD -n több lesz. Állítólag azok a részek sokkal hosszabbak. Meg tudod ezt erősíteni? Egyébként a kommentárok valószínűleg csak a kék lemezen vannak rajta. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 21. (szerkesztve) Nem igazán. Maratont tervezek, szóval most még egyik epizódot sem néztem végig. Szerkesztve: 2013. Október 21. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Ma megérkezett az ötödik évad BD Amerikából. Hatalmas rekordot futottak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. (szerkesztve) Első belepillantás szerint, valóban az sw.com -os kommentárok vannak rajta ami szerintem nem baj. Legalább megvannak egy helyen. Érdekesség, hogy a Revivalt eltolták, és a második lemezen van ott, ahol kronológiailag lennie kell. Lesz mit csinálnom az ünnepen. Ja és ez most csak két lemezes kiadvány, gondolom a 20 rész miatt. Érdekes, hogy 10 részt rá tudtak préselni egy lemezre. Első blikkre a kép és a hang hozza megszokott prémium kategóriást színvonalat. Szerkesztve: 2013. Október 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 28. Ez tényleg gyors volt. Jó szórakozást hozzá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.