MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. A második elírás még nekem is okénak tűnik így elsőre. Zek az a srác, aki az Ifjú Jedi Lovagokban szerepel? Azt hiszem, talán, már nem emlékszem. Na de hogy Valin Hornnal is ezt teszik, az már a jéghegy csúcsa (ezt csak most olvastam, szóval totál ledöbbentem) Igaz, hogy utoljára gyerek volt, amikor olvastam róla, de azért mégis csak sok abból, hogy a jó és igazság oldalán álló szülőknek elfuserált kölkeik legyenek a folytatásokban Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Igen, Zek Jaina és Jacen barátja, aki az Árnyakadémán tanulta a "mesterséget"... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 13. Ez annyira erőltetett! Inkább írok magamnak, illetve folytatom. Nem tzdnak újjat kitalálni? semmi fantázis............... És Amerikában a Legacy of the Force egyes kötetei még bestsellerek is lettek. Én is halottam, hogy az Amerikai rajongóknak is elege van. De az eladási adatok nem ezt tükrözik. Máskülönben nem erőltetnék a Fate of the Jedit. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Timothy Zahn: Az utolsó parancs. A Thrawn trilógia legerősebb, legjobb darabja. Míg az előző részekre csak 3-ast tudtam adni, erre adok egy 4-est. Furcsa volt, hogy Thrawn szinte egészen a trilógia végéig mindenkit kijátszott és majdnem győzelemre vezette a Birodalmi Maradványt, aztán a 3. rész végére szinte mindent elveszített. A halála egy kicsit gyenge volt. Pellaeon miért rendelt visszavonulót? Szerintem Thrawn stratégiáját követve vereséget mérhettek volna az Új Köztársaságra a Bilbringinél. Luke és a klón Luke küzdelme nagyon jó volt. Azért a klón C'baoth kezébe is nyomhatott volna Zahn egy fénykardot, hogy ő is beszálhasson a harcba. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerintem az egyrészt túlzás lett volna, másrészt C'baoth-ra nem is lenne jellemző. Ő két kézzel nem igazán harcolt, jobban szeretett az Erővel irányítani és manipulálni. No meg ha maga is harcol, csak magára tudott volna figyelni, és nem tudta volna irányítani a klón Luke-ot, a környezet machinálásáról már nem is beszélve. Egyszerűen nem lett volna már erre képes. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Van valami abban, amit mondasz. Egyébként a klón C'baoth itt még őrültebb, mint az eredeti a Kirajzásban. Vajon, ha az eredeti életben maradt volna az is ilyen őrültté vált volna? A spaarti hengerekben extra szuper sebességgel fejlődnek a klónok. Remélem az Allegiance-ben már erre is választ kapunk. Fey'lia tanácsos miért erőködött vajon a Tantiss hegy elpusztítása mellett? Nem hinném, hogy csak a Köztársaság miatti szeretetből tette. Szerintem volt a Tantiss hegy mélyén olyan valami, ami árthatott volna neki, vagy a bothanoknak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Igen, volt, de ehhez ajánlom olvasásra a Thrawn Keze duológiát Abból kiderül. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Igen, volt, de ehhez ajánlom olvasásra a Thrawn Keze duológiát Abból kiderül. A Múlt kísértetét már olvastam, de az több, mint tíz éve volt. Azt hiszem már emlékszem valamire halványan. A Jedi Akadémia trilógia olvasása után feltétlenül újra elolvasom. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Elég az első könyv is, no de akkor majd újraolvasod Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Nyílvánosságra hozták Joe Schreiber Star Wars-os horror regényének a borítóját. Nagyon durva!!! http://www.starwars.com/vault/books/news01262009.html Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Ma megjelent Amerikában Micheal Reaves Coruscant Nights trilógiájának 3. utolsó része. A sztori BBY 18,3-ban játszódik. Spoiler: Jax Pavan játszmája lassan a végéhez közeledik. Meg akarja fejteni az apja halálát és a saját múltját övező relytélyt. Mellesleg emellett Palpatine-t is meg akarja ölni. Csak egy apró problémával kell szembesülnie.....Darth Vader-rel. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. (szerkesztve) Joe Schreiber SW horror regényt ír, aminek a címe Deathtroopers lesz és novemberben fogják kiadni és a szerző szerint igen-igen félelmetes lesz. Szerkesztve: 2009. Január 27. - JakeSully Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Nyílvánosságra hozták Joe Schreiber Star Wars-os horror regényének a borítóját. Nagyon durva!!!http://www.starwars.com/vault/books/news01262009.html Már tudom. Az Ewokok lesznek a hamikák és Buja Féreg a Szörnyecske vezér. Mekkora agyatlanságnak nézzünk elébe! :S 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Már tudom. Az Ewokok lesznek a hamikák és Buja Féreg a Szörnyecske vezér. Mekkora agyatlanságnak nézzünk elébe! :S Halloween-re akarják kihozni. Lehet, hogy hagyományt is teremtenek belőle. Ha már egyszer van Alien vs Predator, akkor már ennyi erővel lehetne Alien vs Jedi. Már látom is az alcímet: A halál az Erő ellen. 1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az utolsó Jedi: A Halál Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Nekem nem jön be alapból a horror, szóval biztos nem fogom olvasni ezt a könyvet. Ellenben ez a Coruscant Nights nem is hangzik rosszul. 1 Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Egyet értek anyámmal. Sztem ez a horror borító átlagos, egy véres jedi köpeny vagy hasonló jobb lett volna.....................hamár horror. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az utolsó Jedi: A Halál Ez is nagyon jó. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Nekem nem jön be alapból a horror, szóval biztos nem fogom olvasni ezt a könyvet.Ellenben ez a Coruscant Nights nem is hangzik rosszul. Egyetértek. Remélem a Szukits kiadja majd. Én már ajánlottam nekik. Nem is egyszer. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Hozzászólás ideje: 2009. Január 27. Az utolsó Jedi: A Halál Akkor inkább már A Jedi neve: Halál Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Az amerikai Peguin kiadó sem áll le a The Clone Wars könyvekkel. Bár ezek inkább már a kisebb korosztálynak szólnak. Kíváncsi vagyok, vajon az Egmont kiadja-e ezeket is? http://www.starwars.com/kids/read/20090128news.html Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Azért marha érdekes, hogy egy sztorit hányféle korosztálynak már szétbontanak. ( Megjegyzem pénz szaga van ennek elég erősen) Kicsit a lentebb lévő horror dologra gondolva, el se tudnám képzelni, hogy pl az Aliensből is külön írnának az öt éveseknek egy regényt. Mondjuk ha jobban belegondolunk a Piroska és a Farkas is kész horror, ahol ugye a farkas megeszi a nagymamát. Ehhez képest egy kukac kirobbanása egy emberi mellkasból nem is annyira húzós dolog. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Kicsit a lentebb lévő horror dologra gondolva, el se tudnám képzelni, hogy pl az Aliensből is külön írnának az öt éveseknek egy regényt. Lemaradtál az Alien vs Predator filmről? Jó, nem öt éveseknek készült, de a tinédzser korosztály volt megcélozva. És pusztán anyagi megfontolásból döntött így a mélyen tisztelt Twenthy Century Fox fejesbrigádja. Szóval, én már meg sem lepődök egy horror Star Warson. Hamarosan meg majd jön a krimi Star Wars, a vígjáték Star Wars, szóval, azért ja, bőven szaglik itt a pénz. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Krimi Star Wars: CSI: Coruscant ,Coruscanti Helyszínelők Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Én vagy két éve véletlenül elolvastam egy "Secrets of the Jedi" című könyvet Jude Watson-tól, ami szintén ifjúsági regény kategória, bonyolult kifejezések és körmondatok nélkül, és elég érdekes témája volt: párhuzamot vont Anakin és Padmé, valamint Obi-Wan és egy másik Jedi lány kapcsolata között, utalva arra, hogy Obi-wan is volt már szerelmes. Hát, érdekes volt, de amolyan bulvár kategória. Nem is vagyok kíváncsi másik hasonló tartalmú könyvre. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Hozzászólás ideje: 2009. Január 30. Én vagy két éve véletlenül elolvastam egy "Secrets of the Jedi" című könyvet Jude Watson-tól, ami szintén ifjúsági regény kategória, bonyolult kifejezések és körmondatok nélkül, és elég érdekes témája volt: párhuzamot vont Anakin és Padmé, valamint Obi-Wan és egy másik Jedi lány kapcsolata között, utalva arra, hogy Obi-wan is volt már szerelmes. Hát, érdekes volt, de amolyan bulvár kategória. Nem is vagyok kíváncsi másik hasonló tartalmú könyvre. Ja, Siri Tachi lenne az a Jedi hölgy, de vele az EU-ban Obi-Wannak elég tartós a kapcsolata (együtt voltak padawanok). Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hamarosan meg majd jön a krimi Star Wars, a vígjáték Star Wars, szóval, azért ja, bőven szaglik itt a pénz. Nem csak jön, már van is pár éve... Krimi Star Wars: Jude Watson - Az ostromlott Templom, A leszámolás napja, Harc az igazságért (mindegyikben jelentős mennyiségű krimielem van.) Vígjáték Star Warsnak pedig tekinthetjük az Űrgolyhókat is, bár az paródia. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Nem csak jön, már van is pár éve... Krimi Star Wars: Jude Watson - Az ostromlott Templom, A leszámolás napja, Harc az igazságért (mindegyikben jelentős mennyiségű krimielem van.) Vígjáték Star Warsnak pedig tekinthetjük az Űrgolyhókat is, bár az paródia. Hajaj a Jedi-növendék sorozat. Imádtam. Szerintem ahhoz képest, jogy elsősorban 10 év körüli gyerekeknek írták nagyon jó lett. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Csak pár részt olvastam belőlük pár éve, de a másik kölköknek anno készült DV kesztyűje és a hozzá kapcsolódó sorozatnál messze jobb Az egy katasztrófa volt, és egy sztorinál tovább képtelen voltam jutni vele 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 31. Ez igaz. A Jedi herceg sorozat nekem se tetszett. Csak 2 részt olvastam belőle. 7-8 éves korosztálynak ajálott csak. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.