MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Nem számít, hogy nem olvastad az előtte lévő négyet, teljesen különálló történet más szereplőkkel, csak utalások vannak az előzőekre, stb (ami nem azt jelenti, hogy ne próbáld beszerezni őket, mert megérik). Igen, itt Kel tűnik ki a többiek közül, de a folytatásban mások kerülnek előtérbe, ennél a sztorinál senki nincs olyan dominánsan kiemelve, mint pl. Corran Horn az első négy könyvből. A harmadikra viszont várhatunk akár életünk végéig is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Ha rajtam múlna akkor biztos nem. Ha megütöm egyszer a lottó főnyereményt, akkor megveszem a Szukits Kiadót. És ez egyet jelent majd az évi 5-6 SW könyvvel, és persze az X-szárnyúak újranyomásával és befejezésével is. Jaj, de jó lenne... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Szerintem akkor már alapíthatnál egy saját kiadót is erre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 16. Ez is igaz. Viszont, akkor egy kicsit hosszabb időbe telne átvenni a jogokat tőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. (szerkesztve) Óriási Hír! Április 27-én a ProBook kiadó gondozásában meg fog jelenni: A klónok háborúja: Külső Űr című könyv Karen Millar tollából. Az ára várhatólag 2990 Ft lesz. Bővebb infó itt: http://bookline.hu/product/home!execut...s_&id=79904 Szerkesztve: 2009. Április 23. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. (szerkesztve) Április 27-én a ProBook kiadó gondozásában meg fog jelenni: A klónok háborúja: Külső Űr című könyv Karen Millar tollából. Külső űr? Te magasságos atyaúristen. Eredetileg Wild Space, ugye...? Szerkesztve: 2009. Április 23. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Külső űr? Te magasságos atyaúristen. Eredetileg Wild Space, ugye...? Úgy biza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Úgy biza. Erre már nem tudok mit mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Még jó hogy peremvidék és nem szélső kerületek. Amúgy remekül elírták Ahsoka nevét. Igaz, jó párszor én is, de ők profik. Vagyis annak kéne lenniük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Miért nem lehet Vad űr? Ezerszer jobban hangzik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Magyar sajátosság mindent megváltoztatni. Nem tudtad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 23. Eléggé titokban tartották eddig A Külső Űr nekem se tetszik, dehát ez van. A fordító dönt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Még szimplán lefordítva sem jó, hát még ha ismernék is esetleg az SW világát Azért ennyinek utánajárni nem lehet túl nehéz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Miért nem lehet Vad űr? Ezerszer jobban hangzik... Teljesen igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Eléggé titokban tartották eddig A Külső Űr nekem se tetszik, dehát ez van. A fordító dönt. Úgy tudom Nemes István a fordító, szóval felkészülhetünk, hogy nála a fénykard fényszablya lesz, a Kereskedelmi Szövetség, meg Kereskedelmi Föderáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Úgy tudom Nemes István a fordító, szóval felkészülhetünk, hogy nála a fénykard fényszablya lesz, a Kereskedelmi Szövetség, meg Kereskedelmi Föderáció. Ő azért elég jó fordít. Élvezetesebb az ő nyelvezete. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Ő azért elég jó fordít. Élvezetesebb az ő nyelvezete. Igen. De a két legjobb Galamb Zoltán meg Szente Mihály(az ő egyetlen hibája a Szith). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Milán, neked egyik fordító sem tökéletes? No majd meglátjuk, mit alkotsz, ha Te pl. erre a pályára kerülsz esetleg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Milán, neked egyik fordító sem tökéletes? No majd meglátjuk, mit alkotsz, ha Te pl. erre a pályára kerülsz esetleg Már láthattátok... :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Már láthattátok... :P Azért te sem vagy tökéletes... :P Én az egészben azt nem értem, hogy miért nem kérdezik egyszerűen meg? Itt vagyunk mi is, meg az sw.hu csapata is. Mindkét csapatban vannak bőven, akik szinte minden kérdésre tudnának válaszolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. (szerkesztve) Azért te sem vagy tökéletes... :P Magam számára az vagyok. :P (Komolyra fordítva a szót, nekem is vannak hiányosságaim... ) Én az egészben azt nem értem, hogy miért nem kérdezik egyszerűen meg? Itt vagyunk mi is, meg az sw.hu csapata is. Mindkét csapatban vannak bőven, akik szinte minden kérdésre tudnának válaszolni. Mert sz*rnak az egészre. Ez a nagy igazság. Szerkesztve: 2009. Április 24. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Ő azért elég jó fordít. Élvezetesebb az ő nyelvezete. Igen, tényleg jól fordít, de azért ügyelhetne ezekre a dolgokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 24. Már láthattátok... :D A kezdet ígéretes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Azt lehet tudni h mik a Szukits tervei a jövőre nézve SW ügyben? Mert honlapjukat nem nagyon frissítik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Azt lehet tudni h mik a Szukits tervei a jövőre nézve SW ügyben? Mert honlapjukat nem nagyon frissítik... Ez sajnos csak jövő február végén derül ki. Jelen állás szerint idén biztos nem lesz semmi, de sajna még a jövő éven is rezeg a léc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Jó hír: már kapható állítólag a Külső Űr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Majd nézelődöm a könyveseknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megvan a Külső Űr. A sztori nagyon ígéretesnek tűnik. Ha minden igaz az 1. évad környékén játszódik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Majd írj róla, hogy miről szólt. Akár PÜ-ben is, mert elolvasva a sztoriját, elég gagyinak érzem és a Zahn könyvekkel eddig mindig megjártam e tekintetben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Még befejezem gyorsan a Brisingr-t, aztán hozzálátok. Én bizakodok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.