Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A Death Star mellett én is ezt a könyvet várom a legjobban az ebben az évben megjelentek közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Végre újra CW regény. Ideje volt már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Mindenkinek köszönöm, aki eddig szavazott, vagy ezután fog, Darth Revan9-nek pedig külön köszönöm az infókat. Remélem tényleg kijönnek valamikor azok a könyvek amiket esélyesnek mondott. A Scourge-t és a többi ezután érkezőt azért nem raktam fel a listára, mert úgy gondolom (remélem), hogy azok kijönnek, így inkább a régebben kiadottakat akartam megkérdezni. Remek ötlet volt. Így a legnépszerűbbeket tudom ajánlani majd a kiadónak. Jelenlegi kiadási politikájukat ismerve az ilyen regényekre most nagyobb esély van, mint a hosszú sorozatokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Végzetes szövetség Még a Nal Huttán Shigar és Larin nagyon agresszíven hatoltak be a hutt palotába. Szerintem teljesen jogos, hiszen ez egy másik korszak, itt a Jedik sokkal harciasabbak. Csak azért vetettem ezt fel, mert egy másik fórumon valaki emiatt kiakadt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Elég csekély az ismeretem a listában szereplő regényeket illetően, a Halálosztag fényében viszont remélem, a Red Harvestet mindenképp kiadják majd idehaza is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Agresszíven? Szerintem még bőven a Jedik útja volt. De köztudott, hogy belekötni mindenbe bele lehet Ax behatolására már használnám az agresszív jelzőt. Sajnos elég lassan haladok a könyvvel, mert hétköznap nem sok energiám van olvasni, hétvégén pedig azért más elfoglaltságom is akad. Annyira nem is akarok sietni, mert az Árulást csak a Dark Randezvous-al együtt veszem meg, június vége pedig nem mostanában lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Most írok levelet a Del Reynek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Agresszíven? Szerintem még bőven a Jedik útja volt. De köztudott, hogy belekötni mindenbe bele lehet Ax behatolására már használnám az agresszív jelzőt. Sajnos elég lassan haladok a könyvvel, mert hétköznap nem sok energiám van olvasni, hétvégén pedig azért más elfoglaltságom is akad. Annyira nem is akarok sietni, mert az Árulást csak a Dark Randezvous-al együtt veszem meg, június vége pedig nem mostanában lesz. Egyetértek. Most írok levelet a Del Reynek. Ez most komoly? Vagy csak viccelsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ez most komoly? Vagy csak viccelsz? Nem viccelek. A volt angoltanárnőm most nézi át a levelemet. Igaz, csak a Facebookosoknak tudok írni, de azt rendszeresen kezelik és remélhetőleg válaszolnak a rajongók kérdéseire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. (szerkesztve) Na, akkor, hogy mindenki tudja, hogy mi micsoda. Red Harvest: Halálosztag előzménye. Legacy of the Jedi, Secrets of the Jedi: két ifjúsági könyv, mely több történetet tartalmaz Qui-gonról, Obi-vanról, Anakinról, Padméről, Siriről. A Jedi-növendék, Jedi-quest sorozatok mellékága. Tatooine Ghost: Han és Leia Darth Vader múltjának nyomába erednek a Tatuinon, kiválóan összeköti a két trilógiát. Shatterpoint: Klónok háborúja regény Matt Stovertől, főszerepben Mace Windu. Cestus Deception: Obi-van és Kit Fisto közös küldetése a Klónok háborúja idejéből. TCW-ben említést is tettek rá. Jedi Trial: Anakin lovaggá vatása. Medstar: Battle Surgeons és Jedi Healer Micheal Reaves és Steve Perry lét részes regénye, főszerepben Barris Offee, aki szintén szerepelt a TCW-ben. Jedi Twilight, Street of Shadows, Patterns of Force: Micheal Reaves Coruscant Nights sorozata. Nem sokkal az EP3 után egy menekülő Jedi kalandjai a coruscanti alvilágban, Főszerepben Jax Pavan, Darth Vader , Typho kapitány és még sokan mások. Slave Ship, Hard Merchandise: fejvadászos trilógia nem sokkal a Jedi visszatér után. Tales from the Empire, Tales from the New Republic. Két novelláskötet a címben szereplő időkből. Szerkesztve: 2012. Április 24. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Nem viccelek. A volt angoltanárnőm most nézi át a levelemet. Igaz, csak a Facebookosoknak tudok írni, de azt rendszeresen kezelik és remélhetőleg válaszolnak a rajongók kérdéseire. Sok sikert. Remélem lesz belőle valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Sok sikert. Remélem lesz belőle valami. Majd meglátjuk. Egy próbát biztosan megér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. (szerkesztve) Köszi az infókat, a Tatooine Ghost is jól hangzik. Szerk.: Utólag nem lehet szavazni? Szerkesztve: 2012. Április 24. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A köszönetnyilvánításban majd említsd meg a fórumot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ma megjelent a Scourge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Nem lehet, sajnos A Tatooine Ghost-ra én is szavaztam, már korábban ajánlottam a kiadó figyelmébe, de sajnos nem került be az új szerződéscsomagba. Talán a következőben... A Shatterpoint biztos nagyszerű lehet. A szavazás szerintem is jó ötlet, de ez így eléggé duplikátum-szagú... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ma megjelent a Scourge. Kiváncsi vagyok a kritikákra. Új író, viszonylag újfajta történet... remélem sikeres lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A Shatterpointra szavaztam, engem a Klónháború jobban érdekelt mindig is, mint a Birodalmi idők. Meg ez a Darth Vader után való nyomozgatás annyira nem kötne le. Amúgy milyen arányban vannak olyan könyvek amik a filmek utáni időszakot mutatják be? Mert erről semmit sem tudok és azért maradt ott jó pár raklap klón katona és Halálcsillagok, ők csak úgy megadták magukat és nyugállományba vonultak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A legtöbb könyv az EP6 utáni cselekményekről szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Még csak a felénél járok a Végzetes szövetségnek, de eddig a legjobb SW regények közt van. A három SWTOR Cinematic trailer után különösen kedvelem ezt a kort, s bár kicsit furcsa, hogy ez annak a végén játszódik, de így is zseniális. Az 50 oldalas harc a sith a jedi meg a mandalori közt, megspékelve a hatszögekkel - fenomenális. Órákig el tudnék ilyet nézni mozgóképen is. Satele Shan meg már a trailerek óta az egyik kedvenc Jedi-m.. :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ami vár ránk jövő évtől regényekben: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ha egy kicsit kitisztíttatom a gépet, amikor jönnek ezek a regények, biztosan újra felkerül a Republic Commando a gépre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Ha ilyen ütemben haladnak akkor augusztusra jöhet a Luke Skywalker and the shadows of Mindor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Na, akkor, hogy mindenki tudja, hogy mi micsoda. Red Harvest: Halálosztag előzménye. Legacy of the Jedi, Secrets of the Jedi: két ifjúsági könyv, mely több történetet tartalmaz Qui-gonról, Obi-vanról, Anakinról, Padméről, Siriről. A Jedi-növendék, Jedi-quest sorozatok mellékága. Tatooine Ghost: Han és Leia Darth Vader múltjának nyomába erednek a Tatuinon, kiválóan összeköti a két trilógiát. Shatterpoint: Klónok háborúja regény Matt Stovertől, főszerepben Mace Windu. Cestus Deception: Obi-van és Kit Fisto közös küldetése a Klónok háborúja idejéből. TCW-ben említést is tettek rá. Jedi Trial: Anakin lovaggá vatása. Medstar: Battle Surgeons és Jedi Healer Micheal Reaves és Steve Perry lét részes regénye, főszerepben Barris Offee, aki szintén szerepelt a TCW-ben. Jedi Twilight, Street of Shadows, Patterns of Force: Micheal Reaves Coruscant Nights sorozata. Nem sokkal az EP3 után egy menekülő Jedi kalandjai a coruscanti alvilágban, Főszerepben Jax Pavan, Darth Vader , Typho kapitány és még sokan mások. Slave Ship, Hard Merchandise: fejvadászos trilógia nem sokkal a Jedi visszatér után. Tales from the Empire, Tales from the New Republic. Két novelláskötet a címben szereplő időkből. Tatooine Ghost jöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Friss hír: a Yoda júliusra tolódik. Máris változás következett be a kiadó életében. A havi 4 megjelenést lecsökkentik havi 2 könyvre (képregényeket leszámítva). A Star Wars, Warhammer40000 és a Warhammer kiadások intenzitását ez nem érinti. Tehát SW-ből és 40k-ból is évente 6-7 megjelenés, Warhammerből évente 4 várható. A Star Trek, a Best of válogatás kötetek nem folytatódnak. Befejezik még a Farnkensteint, az Asimov összest, lesz új Dűne is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Május 11-én 1 éves lesz a Szukits webáruház, aznap leadott rendelésekre ingyen kiszállítás lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. lesz új Dűne is. Már majdnem frász jött rám, legalább a Dűne maradjon. Persze mindenkinek a maga sorozata kell, tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Jobb lett volna, ha május 11-én mondjuk egy ingyen könyvvel ünnepelték volna az évfordulót. De az is jó ötlet lenne, ha bizonyos mennyiségű vásárlás után lennének kisebb-nagyobb meglepetések a törzsvásárlóknak. Valamennyire talán ösztönzőn is hatna. Így sajnos nem érint a dolog, hogy párosával veszem a könyveket, pont a postaköltség nullázása miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. (szerkesztve) Választ kaptam a Del Reytől, elég diplomatikus semmi volt, de legalább visszaírtak. És úgy tűnik, hogy már eszükbe jutott a dolog. Hi Christian, We've got a lot of ideas in works. A Western is not out of the realm of possibilities. Thanks for reading the books and we hope you find more translated in the future. -Team Del Rey Szerkesztve: 2012. Április 26. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. A kész művet küldd el nekik legközelebb angol fordításban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.