Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A Death Star mellett én is ezt a könyvet várom a legjobban az ebben az évben megjelentek közül. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Végre újra CW regény. Ideje volt már. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Mindenkinek köszönöm, aki eddig szavazott, vagy ezután fog, Darth Revan9-nek pedig külön köszönöm az infókat. Remélem tényleg kijönnek valamikor azok a könyvek amiket esélyesnek mondott. A Scourge-t és a többi ezután érkezőt azért nem raktam fel a listára, mert úgy gondolom (remélem), hogy azok kijönnek, így inkább a régebben kiadottakat akartam megkérdezni. Remek ötlet volt. Így a legnépszerűbbeket tudom ajánlani majd a kiadónak. Jelenlegi kiadási politikájukat ismerve az ilyen regényekre most nagyobb esély van, mint a hosszú sorozatokra. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Végzetes szövetség Még a Nal Huttán Shigar és Larin nagyon agresszíven hatoltak be a hutt palotába. Szerintem teljesen jogos, hiszen ez egy másik korszak, itt a Jedik sokkal harciasabbak. Csak azért vetettem ezt fel, mert egy másik fórumon valaki emiatt kiakadt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Elég csekély az ismeretem a listában szereplő regényeket illetően, a Halálosztag fényében viszont remélem, a Red Harvestet mindenképp kiadják majd idehaza is. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Agresszíven? Szerintem még bőven a Jedik útja volt. De köztudott, hogy belekötni mindenbe bele lehet Ax behatolására már használnám az agresszív jelzőt. Sajnos elég lassan haladok a könyvvel, mert hétköznap nem sok energiám van olvasni, hétvégén pedig azért más elfoglaltságom is akad. Annyira nem is akarok sietni, mert az Árulást csak a Dark Randezvous-al együtt veszem meg, június vége pedig nem mostanában lesz. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Most írok levelet a Del Reynek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Agresszíven? Szerintem még bőven a Jedik útja volt. De köztudott, hogy belekötni mindenbe bele lehet Ax behatolására már használnám az agresszív jelzőt. Sajnos elég lassan haladok a könyvvel, mert hétköznap nem sok energiám van olvasni, hétvégén pedig azért más elfoglaltságom is akad. Annyira nem is akarok sietni, mert az Árulást csak a Dark Randezvous-al együtt veszem meg, június vége pedig nem mostanában lesz. Egyetértek. Most írok levelet a Del Reynek. Ez most komoly? Vagy csak viccelsz? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ez most komoly? Vagy csak viccelsz? Nem viccelek. A volt angoltanárnőm most nézi át a levelemet. Igaz, csak a Facebookosoknak tudok írni, de azt rendszeresen kezelik és remélhetőleg válaszolnak a rajongók kérdéseire. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. (szerkesztve) Na, akkor, hogy mindenki tudja, hogy mi micsoda. Red Harvest: Halálosztag előzménye. Legacy of the Jedi, Secrets of the Jedi: két ifjúsági könyv, mely több történetet tartalmaz Qui-gonról, Obi-vanról, Anakinról, Padméről, Siriről. A Jedi-növendék, Jedi-quest sorozatok mellékága. Tatooine Ghost: Han és Leia Darth Vader múltjának nyomába erednek a Tatuinon, kiválóan összeköti a két trilógiát. Shatterpoint: Klónok háborúja regény Matt Stovertől, főszerepben Mace Windu. Cestus Deception: Obi-van és Kit Fisto közös küldetése a Klónok háborúja idejéből. TCW-ben említést is tettek rá. Jedi Trial: Anakin lovaggá vatása. Medstar: Battle Surgeons és Jedi Healer Micheal Reaves és Steve Perry lét részes regénye, főszerepben Barris Offee, aki szintén szerepelt a TCW-ben. Jedi Twilight, Street of Shadows, Patterns of Force: Micheal Reaves Coruscant Nights sorozata. Nem sokkal az EP3 után egy menekülő Jedi kalandjai a coruscanti alvilágban, Főszerepben Jax Pavan, Darth Vader , Typho kapitány és még sokan mások. Slave Ship, Hard Merchandise: fejvadászos trilógia nem sokkal a Jedi visszatér után. Tales from the Empire, Tales from the New Republic. Két novelláskötet a címben szereplő időkből. Szerkesztve: 2012. Április 24. - Darth Revan9 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Nem viccelek. A volt angoltanárnőm most nézi át a levelemet. Igaz, csak a Facebookosoknak tudok írni, de azt rendszeresen kezelik és remélhetőleg válaszolnak a rajongók kérdéseire. Sok sikert. Remélem lesz belőle valami. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Sok sikert. Remélem lesz belőle valami. Majd meglátjuk. Egy próbát biztosan megér. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. (szerkesztve) Köszi az infókat, a Tatooine Ghost is jól hangzik. Szerk.: Utólag nem lehet szavazni? Szerkesztve: 2012. Április 24. - Darth Sky Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A köszönetnyilvánításban majd említsd meg a fórumot Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ma megjelent a Scourge. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Nem lehet, sajnos A Tatooine Ghost-ra én is szavaztam, már korábban ajánlottam a kiadó figyelmébe, de sajnos nem került be az új szerződéscsomagba. Talán a következőben... A Shatterpoint biztos nagyszerű lehet. A szavazás szerintem is jó ötlet, de ez így eléggé duplikátum-szagú... Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ma megjelent a Scourge. Kiváncsi vagyok a kritikákra. Új író, viszonylag újfajta történet... remélem sikeres lesz. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A Shatterpointra szavaztam, engem a Klónháború jobban érdekelt mindig is, mint a Birodalmi idők. Meg ez a Darth Vader után való nyomozgatás annyira nem kötne le. Amúgy milyen arányban vannak olyan könyvek amik a filmek utáni időszakot mutatják be? Mert erről semmit sem tudok és azért maradt ott jó pár raklap klón katona és Halálcsillagok, ők csak úgy megadták magukat és nyugállományba vonultak? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. A legtöbb könyv az EP6 utáni cselekményekről szól. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Még csak a felénél járok a Végzetes szövetségnek, de eddig a legjobb SW regények közt van. A három SWTOR Cinematic trailer után különösen kedvelem ezt a kort, s bár kicsit furcsa, hogy ez annak a végén játszódik, de így is zseniális. Az 50 oldalas harc a sith a jedi meg a mandalori közt, megspékelve a hatszögekkel - fenomenális. Órákig el tudnék ilyet nézni mozgóképen is. Satele Shan meg már a trailerek óta az egyik kedvenc Jedi-m.. :-) Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ami vár ránk jövő évtől regényekben: Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Ha egy kicsit kitisztíttatom a gépet, amikor jönnek ezek a regények, biztosan újra felkerül a Republic Commando a gépre. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Ha ilyen ütemben haladnak akkor augusztusra jöhet a Luke Skywalker and the shadows of Mindor. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Hozzászólás ideje: 2012. Április 25. Na, akkor, hogy mindenki tudja, hogy mi micsoda. Red Harvest: Halálosztag előzménye. Legacy of the Jedi, Secrets of the Jedi: két ifjúsági könyv, mely több történetet tartalmaz Qui-gonról, Obi-vanról, Anakinról, Padméről, Siriről. A Jedi-növendék, Jedi-quest sorozatok mellékága. Tatooine Ghost: Han és Leia Darth Vader múltjának nyomába erednek a Tatuinon, kiválóan összeköti a két trilógiát. Shatterpoint: Klónok háborúja regény Matt Stovertől, főszerepben Mace Windu. Cestus Deception: Obi-van és Kit Fisto közös küldetése a Klónok háborúja idejéből. TCW-ben említést is tettek rá. Jedi Trial: Anakin lovaggá vatása. Medstar: Battle Surgeons és Jedi Healer Micheal Reaves és Steve Perry lét részes regénye, főszerepben Barris Offee, aki szintén szerepelt a TCW-ben. Jedi Twilight, Street of Shadows, Patterns of Force: Micheal Reaves Coruscant Nights sorozata. Nem sokkal az EP3 után egy menekülő Jedi kalandjai a coruscanti alvilágban, Főszerepben Jax Pavan, Darth Vader , Typho kapitány és még sokan mások. Slave Ship, Hard Merchandise: fejvadászos trilógia nem sokkal a Jedi visszatér után. Tales from the Empire, Tales from the New Republic. Két novelláskötet a címben szereplő időkből. Tatooine Ghost jöhet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Friss hír: a Yoda júliusra tolódik. Máris változás következett be a kiadó életében. A havi 4 megjelenést lecsökkentik havi 2 könyvre (képregényeket leszámítva). A Star Wars, Warhammer40000 és a Warhammer kiadások intenzitását ez nem érinti. Tehát SW-ből és 40k-ból is évente 6-7 megjelenés, Warhammerből évente 4 várható. A Star Trek, a Best of válogatás kötetek nem folytatódnak. Befejezik még a Farnkensteint, az Asimov összest, lesz új Dűne is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Május 11-én 1 éves lesz a Szukits webáruház, aznap leadott rendelésekre ingyen kiszállítás lesz! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. lesz új Dűne is. Már majdnem frász jött rám, legalább a Dűne maradjon. Persze mindenkinek a maga sorozata kell, tudom. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Jobb lett volna, ha május 11-én mondjuk egy ingyen könyvvel ünnepelték volna az évfordulót. De az is jó ötlet lenne, ha bizonyos mennyiségű vásárlás után lennének kisebb-nagyobb meglepetések a törzsvásárlóknak. Valamennyire talán ösztönzőn is hatna. Így sajnos nem érint a dolog, hogy párosával veszem a könyveket, pont a postaköltség nullázása miatt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. (szerkesztve) Választ kaptam a Del Reytől, elég diplomatikus semmi volt, de legalább visszaírtak. És úgy tűnik, hogy már eszükbe jutott a dolog. Hi Christian, We've got a lot of ideas in works. A Western is not out of the realm of possibilities. Thanks for reading the books and we hope you find more translated in the future. -Team Del Rey Szerkesztve: 2012. Április 26. - KisKósa Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. Hozzászólás ideje: 2012. Április 26. A kész művet küldd el nekik legközelebb angol fordításban Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.