zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Joe Schreiber: Halálosztag Zseniális kötet. Rendkívül izgalmas, jó karakterekkel, kiváló történettel. Talán a gyomorforgató brutalitásból egy kicsit vissza lehetett volna venni. Nagyon tetszett, remélem a Szukits hamar kiadja a Red Harvestet és a Lockdownt. Az év egyik legjobb regénye. Csak így tovább Schreiber 5/5 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Március 31. Joe Schreiber: Halálosztag Zseniális kötet. Rendkívül izgalmas, jó karakterekkel, kiváló történettel. Talán a gyomorforgató brutalitásból egy kicsit vissza lehetett volna venni. Nagyon tetszett, remélem a Szukits hamar kiadja a Red Harvestet és a Lockdownt. Az év egyik legjobb regénye. Csak így tovább Schreiber 5/5 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Gondolom várod akkor a Red Harvestet és a Mault. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Luke Skywalker és a Mindor árnyai Valahogy ez maradt a végére a 2012-s hazai SW könyvek közül az olvasásban – és sajnos ez került a képzeletbeli listám végére is. A tavalyi hét könyv közül ez lett a leggyengébb – de még így is sokkal jobb, mint néhány korábban megjelent EU mű. Egy picit kezdem érteni néhány SW rajongó fanyalgását az Endor utáni EU-tól. Minden koncepció nagyjából ugyanaz: a klasszik trilógia hősei egy váratlan fenyegetést észlelve hatalmas veszélybe kerülnek - rendszerint mindig Luke jár a legrosszabbul -, majd szinte csodával határos módon jön a megmenekülés. E sablontól ritkán térnek el, valamikor ez trilógiává is bővül, de a nagy triumvirátusról mindig szeretek olvasni, így keresztülverekedem magam az összes könyvön. A Mindoron ugyanakkor nem is kellett erőltetnem magam, a maga nemében egy szórakoztató, jól megírt kis szösszenet lett, ami helyenként még kimondottan tetszett is. A legnagyobb bajom magával a Mindorral, annak lakóival, az egész élő kristályos kőzettel, az Olvasztókkal volt. Annyira SW idegen, annyira bonyolult, erőltetett, hiteltelen és hihetetlen, hogy néha úgy éreztem, egy szovjet sci-fit olvasok a nyolcvanas években. Szerencsére aztán jöttek a jól ismert karakterek, űrhajók, s helyrerázódott sokminden, de ők is csak javítani tudták az összhatást. Az író, Matthew Stover legnagyobb érdeme ugyanakkor az, hogy olyan szövegeket és gondolatokat adott a karakterek szájába, amik akár a klasszik trilógia filmváltozataiban is megállták volna a helyüket. Nagyon jól fogta meg a figurák lényegét, stílusát, Luke (és Nick) gondolatai az Erőről, saját tanításáról, Anakinről pedig kifejezetten csemegének tekinthetők. A legjobban pl. az tetszett, mikor Nick fejtegette a régi Jedik és Luke közti különbséget… Ha egy icipicit összeszedettebb, közvetlenebb kaland lett volna, a Mindor egy kiváló könyv lehetett volna. Így sajna csak közepes, bármennyire is jól van írva. Sajna leginkább az Alkonybolygó és társai jutottak közben eszembe, az meg már régen rossz… 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 1. És akkor a előző hozzászóláshoz kapcsolódva az én 2012-es listám: 1. Végzetes szövetség 2. Árulás 3. Revan 4. Halálcsillag 5. Halálosztag 6. Yoda - Sötét találkozó 7. Luke Skywalker és a Mindor árnyai 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Végre nekem is megérkezett a Hűség és a Darth Plagueis. Rendhagyó módon a később megjelent könyvvel fogom kezdeni, régóta vártam már rá. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Április 1-jei EU-s bejelentések. Új regény Troy Denningtől Killik Harvest címen, mely közvetlenül az EP7 előzménye lesz: http://roqoodepot.com/2013/04/01/new-denning-book-announced/ Karen Traviss visszatér. Jön az Imperial Commando 2 regény. http://roqoodepot.com/2013/04/01/karen-traviss-is-back-for-imperial-commando-ii/ És John Jackson Miller ír egy új Boba Fett regényt, melyben a pinball-ba vezet bve bennünket a fejvadász. http://star-wars.suvudu.com/2013/04/star-wars-fiction-goes-full-tilt-del-rey-to-adapt-boba-fett-pinball.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
bimi12 Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Ezek elég érdekesnek hangzanak. Kíváncsi leszek rájuk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 2. Ezek elég érdekesnek hangzanak. Kíváncsi leszek rájuk. A hangsúly az április 1-én van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. A Plagues hátulján Maul van a magyar kiadásban is? Valaki egy képet tolhatna. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 4. (szerkesztve) Bár nekem még nincs meg (várok a fizura, aztán megyek el érte a relay-be), de szinte biztos, hogy Maul van a hátoldalán, ugyanis a Szukits közzétette valamelyik nap a teljes borítót a Facebook-oldalán. Szerkesztve: 2013. Április 4. - Nute Gunray 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. A Plagues hátulján Maul van a magyar kiadásban is? Valaki egy képet tolhatna. Igen, ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Revan, ha már olvasod, hogy tetszik eddig? Persze spoiler-mentesen. Már alig győzöm kivárni a fizut. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Még csak az első fejezeten vagyok túl, eddig nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Nekem a Veszélyes Békével jön a rendelés ( VB, DP, Hűség, Én, A Jedi, plusz egy WH40K regény) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 5. Még csak az első fejezeten vagyok túl, eddig nagyon jó. Egyetértek, én is pont ott tartok.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Kiadás a szokásos minőségű,vagy más a borító papirja? Sajnálom rá a ~4000ret (mivel ,hogy puhaborítós ) De félek nem lesz türelmem kivárni amíg másodkézből megvehetem ,ez a a sztori ami leginkább érdekel. Írhatnátok majd kis kedvcsinálókat azoknak akik kég nem olvasták. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ugyanolyan a borítója, mint a korábbi Szukits regényeknek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Sajnos árban már megint közelítünk az Én, A Jedi felé Szerkesztve: 2013. Április 6. - zilllosarkany 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Darth Plagueis. Tovább jutottam pár fejezettel. Nagyon sok most a dolgom, így kevesebb időm van olvasni. Luceno már az elején sokat hivatkozik a Bane trilógiában történtekre. Jól magyarázza a dolgokat. Főleg azt tetszett, mikor a burkoltan kioktatja a prequel utálókat a midichlorianokról. Palgueist már első fejezetek alapján kiérdemelten hívhatjuk Bölcsnek. Bár, ha nincs más mód, akkor nem tőle sem távol a Sith módszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Darth Plagueis. Tovább jutottam pár fejezettel. Nagyon sok most a dolgom, így kevesebb időm van olvasni. Luceno már az elején sokat hivatkozik a Bane trilógiában történtekre. Jól magyarázza a dolgokat. Főleg azt tetszett, mikor a burkoltan kioktatja a prequel utálókat a midichlorianokról. Palgueist már első fejezetek alapján kiérdemelten hívhatjuk Bölcsnek. Bár, ha nincs más mód, akkor nem tőle sem távol a Sith módszer. Tehat nem art elolvasni elotte a bane trilogiat? Off:egyebkent eleg gaz ez,hogy a szukitsnal 2 fele atvetel van es a legolcsobb a pic pack is 700ft pedig szemelyesen kell erte menni... Szerintem alapveto lenne egy olyan funkcio is,hogy a kiado irodajaba (hamar bolt nincs) atveheto legyen. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Attila 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Tehat nem art elolvasni elotte a bane trilogiat? Off:egyebkent eleg gaz ez,hogy a szukitsnal 2 fele atvetel van es a legolcsobb a pic pack is 700ft pedig szemelyesen kell erte menni... Szerintem alapveto lenne egy olyan funkcio is,hogy a kiado irodajaba (hamar bolt nincs) atveheto legyen. Fontos dolgokat nem spoilerez a Bane könyvekből. Az ingyenes személyes átvétele szerintem is sokat lendítene a dolgokon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Nem tudom, nem értek ehhez, de szerintem most, hogy egyre több könyvet lehet rendelni más kiadóktól is(hetente jön a levél, hogy felkerült ennyi és ennyi új könyv...), nem kizárt, hogy boltjuk is legyen (remélem Budapesten). Ti hogy látjátok? Szerkesztve: 2013. Április 6. - zilllosarkany 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem is nagyon jó lenne egy bolt Bp-n. Én szívesen dolgoznék is ott. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem célszerű lenne, ha legalább az ország legnagyobb városaiban lennének boltok. Bár ezt költséges lenne kivitelezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. neharagudjatok meg de annyi konyvesbolt van es baromi sokba kerul a fenntartasa alkalmazott helyiseg szolgaltatas stb minek mikor online is meglehet venni a konyvet 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Igaz. És egyre inkább az online terjesztés felé mozdul a kereskedelem. Lásd Tesco. Már kérdés, hogy ez mennyire jól kivitelezett vagy nem. A PP-pontos átvélnél valószínűleg az átvevő helyek és fuvarozás költségét kell megfizetni, de kicsit soknak tartom. Nem mintha a futárszolgálat vagy a posta jobb volna. A PP-pontot is tekinthetjük egyfajta futárszolgálatnak, csak nem a házadnál veszed át a könyveket, hanem máshol, de semmiképpen nem üzletben veszed meg. Ami kedvezményt kapunk a kiadótól, azt elveszítjük az értékesítés módján, szóval kb. ott vagyunk, mintha boltban teljes áron vásárolnánk. Kivéve, ha valaki elég sokat vásárol Én is örülnék neki, ha legalább Pesten volna egy boltjuk, de gondolom, nem véletlenül nincs. Tegnap vettem át két könyvet, de szokás szerint ezeket is csak nyáron tudom elolvasni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. neharagudjatok meg de annyi konyvesbolt van es baromi sokba kerul a fenntartasa alkalmazott helyiseg szolgaltatas stb minek mikor online is meglehet venni a konyvet Ez igaz, viszont tapasztalataim szerint elég sok vásárló panaszkodik, hogy a kiszállítási díj elviszi a költséget. Ez azt is eredményezheti, hogy egy idő után ezek a vásárlók nem, vagy kevesebbet rendelnek. Ha lenne lehetőség az országban pár helyen szállítási költség nélkül átvenni a könyveket, akkor ezen vásárló réteg közül többen rendelnének. Igaz. És egyre inkább az online terjesztés felé mozdul a kereskedelem. Lásd Tesco. Már kérdés, hogy ez mennyire jól kivitelezett vagy nem. A PP-pontos átvélnél valószínűleg az átvevő helyek és fuvarozás költségét kell megfizetni, de kicsit soknak tartom. Nem mintha a futárszolgálat vagy a posta jobb volna. A PP-pontot is tekinthetjük egyfajta futárszolgálatnak, csak nem a házadnál veszed át a könyveket, hanem máshol, de semmiképpen nem üzletben veszed meg. Ami kedvezményt kapunk a kiadótól, azt elveszítjük az értékesítés módján, szóval kb. ott vagyunk, mintha boltban teljes áron vásárolnánk. Kivéve, ha valaki elég sokat vásárol Én is örülnék neki, ha legalább Pesten volna egy boltjuk, de gondolom, nem véletlenül nincs. Tegnap vettem át két könyvet, de szokás szerint ezeket is csak nyáron tudom elolvasni. Talán előbb-utóbb lesz. Egyre több webáruház létesít már 100%-os ingyenes személyes átvételi lehetőséget is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Valamelyik amerikai rajongói oldalon feltették a kérdést, hogy melyik a kedvenc SW korszakod. A TOR és a TCW mellett a The New Jedi Order-t is nagyon sokan megjelölték. Olvastam ott egy olyan véleményt, mely szerint a TNJO olyan volt a SW-nek, mint Nolan Sötét Loavag trilógiája Batmannek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Attila Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Igaz. És egyre inkább az online terjesztés felé mozdul a kereskedelem. Lásd Tesco. Már kérdés, hogy ez mennyire jól kivitelezett vagy nem. A PP-pontos átvélnél valószínűleg az átvevő helyek és fuvarozás költségét kell megfizetni, de kicsit soknak tartom. Nem mintha a futárszolgálat vagy a posta jobb volna. A PP-pontot is tekinthetjük egyfajta futárszolgálatnak, csak nem a házadnál veszed át a könyveket, hanem máshol, de semmiképpen nem üzletben veszed meg. Ami kedvezményt kapunk a kiadótól, azt elveszítjük az értékesítés módján, szóval kb. ott vagyunk, mintha boltban teljes áron vásárolnánk. Kivéve, ha valaki elég sokat vásárol Én is örülnék neki, ha legalább Pesten volna egy boltjuk, de gondolom, nem véletlenül nincs. Tegnap vettem át két könyvet, de szokás szerint ezeket is csak nyáron tudom elolvasni. Plane,hogy a plaguesnel kedvezmeny sincs csak megdobja az arat 700al. Ez a kiado irodajaban atveszem opcio pedig annyira alap lenne...(ha mar boltjuk nincs) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.