NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Erről van szó, mi mindenféleképpen jobban járnánk. Ők viszont lehet. hogy rosszul. Egyébkánt erős a gyanúm, hogy A gonosz dinasztia klubkönyv lesz náluk, de majd meglátjuk. Ha mondjuk olyan kedvező feltételek lennének a webboltjukban, mint mondjuk a Delta Vision, vagy Cherubion oldalán, akkor csak tőlük rendelnék, de mire azt kiépítik évekbe telhet. Én személy szerint visszafogom tőlük a vásárlást, a klubkönyvek közül pedig csak azt veszem meg, ami elsődleges prioritásba tartozik. Egyébként a júniusi és júliusi könyveik kaphatóak lesznek több helyen is. Szerintem így többen vennék a könyveket, szóval szerintem mindenképp jobban járnának, de mondjuk én ezekhez annyira nem értek Na szuper ha több helyen is kaphatóak lesznek, remélem hoznak a Kettő szabályából ide Sárbogárdra is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Kösz, de letöltött formátumban ideiglenesen nekem is megvan a jedirend.com-ról. Odaírtam, hogy a könyv érdekelne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. (szerkesztve) A Vatera.hu-n eladó 21 db SW könyv, 30000 Ft. De kár, hogy nincs pénzem rá, villám ára 32000 Ft simán megpályáznám! Csak az a fránya pénz... Ezek vannak ott: Terry Brooks - Baljós árnyak - 1999 - LAP-ICS George Lucas - Csillagok háborúja - 1993 - VALHALLA Donald F. Glut - A birodalom visszavág - 1993 - VALHALLA James Khan - A Jedi visszatér - 1993 - VALHALLA Timothy Zahn - Sötét erők ébredése - 1992 - VALHALLA Malcolm Webster - A jedi hatalma - 1992 - BRILLANT L. Neil Smith - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - 1994 - KING Alan Dean Foster - Erőpóba - 1992 - VALHALLA HAN SOLO sorozat 1. hadjárata 2. bosszúja 3. küldetése 4. nomádjai 5. a birodalmi ügynök 6. és a fejvadászok 7. háborúja PAUL DAVIDS - HOLLACE DAVIDS Darth Vader kesztyűje A jedik elveszett városa Zorba. a hutt visszavág Küldetés Yoda hegyéről A birodalom királynője A sötét oldal prófétái STAR WARS Terry Brooks - Baljós árnyak - 1999 - LAP-ICS George Lucas - Csillagok háborúja - 1993 - VALHALLA Donald F. Glut - A birodalom visszavág - 1993 - VALHALLA James Khan - A Jedi visszatér - 1993 - VALHALLA Timothy Zahn - Sötét erők ébredése - 1992 - VALHALLA Malcolm Webster - A jedi hatalma - 1992 - BRILLANT L. Neil Smith - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - 1994 - KING Alan Dean Foster - Erőpóba - 1992 - VALHALLA HAN SOLO sorozat 1. hadjárata 2. bosszúja 3. küldetése 4. nomádjai 5. a birodalmi ügynök 6. és a fejvadászok 7. háborúja PAUL DAVIDS - HOLLACE DAVIDS Darth Vader kesztyűje A jedik elveszett városa Zorba. a hutt visszavág Küldetés Yoda hegyéről A birodalom királynője A sötét oldal prófétái Szerkesztve: 2011. Június 14. - SZKipi Padawan 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. A Vatera.hu-n eladó 21 db SW könyv, 30000 Ft. De kár, hogy nincs pénzem rá, villám ára 32000 Ft simán megpályáznám! Csak az a fránya pénz... Ezek vannak ott: Terry Brooks - Baljós árnyak - 1999 - LAP-ICS George Lucas - Csillagok háborúja - 1993 - VALHALLA Donald F. Glut - A birodalom visszavág - 1993 - VALHALLA James Khan - A Jedi visszatér - 1993 - VALHALLA Timothy Zahn - Sötét erők ébredése - 1992 - VALHALLA Malcolm Webster - A jedi hatalma - 1992 - BRILLANT L. Neil Smith - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - 1994 - KING Alan Dean Foster - Erőpóba - 1992 - VALHALLA HAN SOLO sorozat 1. hadjárata 2. bosszúja 3. küldetése 4. nomádjai 5. a birodalmi ügynök 6. és a fejvadászok 7. háborúja PAUL DAVIDS - HOLLACE DAVIDS Darth Vader kesztyűje A jedik elveszett városa Zorba. a hutt visszavág Küldetés Yoda hegyéről A birodalom királynője A sötét oldal prófétái STAR WARS Terry Brooks - Baljós árnyak - 1999 - LAP-ICS George Lucas - Csillagok háborúja - 1993 - VALHALLA Donald F. Glut - A birodalom visszavág - 1993 - VALHALLA James Khan - A Jedi visszatér - 1993 - VALHALLA Timothy Zahn - Sötét erők ébredése - 1992 - VALHALLA Malcolm Webster - A jedi hatalma - 1992 - BRILLANT L. Neil Smith - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - 1994 - KING Alan Dean Foster - Erőpóba - 1992 - VALHALLA HAN SOLO sorozat 1. hadjárata 2. bosszúja 3. küldetése 4. nomádjai 5. a birodalmi ügynök 6. és a fejvadászok 7. háborúja PAUL DAVIDS - HOLLACE DAVIDS Darth Vader kesztyűje A jedik elveszett városa Zorba. a hutt visszavág Küldetés Yoda hegyéről A birodalom királynője A sötét oldal prófétái Nekem van egy pár felesleges sw könyvem amit már régen el szeretnék adni: Sötét oldal 2000ft Valhallás Sötét erők ébredése 3000ft Szukits Az új lázadás 5000ft Darth Vader kesztyűje 1000ft A jedik elveszett városa 1000ft Küldetés Yoda hegyéről 1000ft A sötét oldal prófétái 1000ft Érdekelne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Nekem van egy pár felesleges sw könyvem amit már régen el szeretnék adni: Sötét oldal 2000ft Valhallás Sötét erők ébredése 3000ft Szukits Az új lázadás 5000ft Darth Vader kesztyűje 1000ft A jedik elveszett városa 1000ft Küldetés Yoda hegyéről 1000ft A sötét oldal prófétái 1000ft Érdekelne? Az a baj, hogy most nincs pénzem, talán nyár közepére vagy végére lesz. Akkor vissza térhetünk rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Hát a többsége elég béna könyv. Így a vaterás illető nem nagyon fog boldogulni az eladással. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Tuti lesz aki megveszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Ha elég fanatikus gyűjtő az illető akkor biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Ha elég fanatikus gyűjtő az illető akkor biztos. Én is erre gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Mint lentebb írtam, ha lenne rá pénzem simán megvenném! Valamiért elég fanatikus lettem, csak azt nem tudom miért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. A Szellemlovasosokat is meglepte a Szukits húzása, a Sámánvadásszal, most ők is utánajárnak a dolognak. Sajnos úgy tűnik nem biztos, hogy ott is lesz kapható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. A Betondzsungel megérkezett az Alexandrához, A démon átka viszont nem rendelhető már. Szerintem a Szukits-os könyvek most már korlátozott példányszámban lesznek terjesztve a többieknél. Résen kell lenni. Ha A kettő szabálya beérkezik az Alexandrába azonnal megrendelem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Ja igen, a Sámánvadász nem lesz kapható a Szellemlovasban se, és máshol se, úgyhogy komolyan gondolják a klubkönyvesdit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Drew Karpyshyn: Darth Bane: Gonosz dinasztia megjelenik: 2011 augusztus Timothy Zahn: A jövő látomása 2. kiadás megjelenik 2011 szeptember Micheal A. Stackpole: Én, a Jedi megjelenik: 2011 október. Persze csak ha minden jól megy és nem lesznek csúszások. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Biztos lemaradtam valamiről, de a Kettő szabályával mi a helyzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Biztos lemaradtam valamiről, de a Kettő szabályával mi a helyzet? A Kettő szabálya elvileg 9 nap múlva jelenik meg nálunk. A múlt kísértete pedig július 27-én. Jó lenne, ha megvalósulna a lentebbi lista, és havonta jönnének az új SW regények. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Így van A Kettő Szabálya jövő héten szerdán megjelenik. Remélem minél hamarabb kapnak belőle a terjesztők is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Köszi, akkor mégsem maradtam le. Nem tudom, hogyan alakul a jövő hét, bár Pest felé megyek szombaton, de nem biztos, hogy eljutok könyveshez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Akkor jövő hétig nem kezdek el új könyvet olvasni. Remélem olyan színvonalú lesz mint az első rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Úgy két hét múlva megveszem én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szerintem még jobb is lesz. Ahogy a harmadik is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Rossz hír: minden valószínűség szerint A gonosz dinasztia a Szukits-nál klubkönyv lesz, ez azt jelenti, hogy csak a weboldalukról lehet majd megrendelni, bolti forgalmazásba nem kerül. Most jelent meg a Végső parancs, ezzel együtt nyilvánosságra került a harmadik augusztusi megjelenés a 2001 űrodisszeia. Ez a könyv nem lesz klubkönyv. Legutóbbi információim szerint pedig az augusztusi 4 megjelenésből 2 klubkönyv lesz. A Sámánvadász az egyik. És most már tudjuk, hogy A gonosz dinasztia is augusztusban jelenik meg, tehát valószínűleg ez lesz a másik. 1-2 héten belül ki fog derülni, hogy tényleg ez lesz-e a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Én a magam részéről örülök, hogy egyáltalán friss SW könyvek jelennek meg nálunk. Ha csak a honlapjukról lehet megrendelni, annyi baj legyen. A túlélők kereséséhez és A pusztítás útjához is így jutottam hozzá. Nekem megéri a plusz pár 100 forintot, persze én is jobban örülnék, ha személyesen, könyvesboltban kerülne sor az átvételre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Én elég sok könyvet veszek, gyakorlatilag nincs olyan hónap, amikor ne vennék valamit, úgyhogy nekem nagyon számít. Az elmúlt években hozzászoktam, hogy legrosszabb esetben azt a pénzt fizetem ki, ami könyv hátoldalára rá van nyomtatva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Wááá, pedig nemrég határoztam el, hogy megveszem Tim Powerstől az Ismeretlen vizekent, mert azt hittem, hogy Rule of Two még később jön csak ki. Komoly dilemma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Drew Karpyshyn: Darth Bane: Gonosz dinasztia hogyan lehet megrendelni a szukits tol elmondana valaki ezer hala es koszonet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Még nem lehet rendelni. 1-2 héten belül lesz rendelhető állapotban. De várjuk ki a végét, hátha mégse lesz klubkönyv és letettek erről a h*lyeségről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. (szerkesztve) Amikor ezt beírom a Kirajzás még kapható az Alexandra honlapján. Szerkesztve: 2011. Június 24. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Jövőhéttől már kézben tarthatjuk a Kettő szabályát. Remélem gond nélkül - időben - eljut a terjesztőkhöz és kapható lesz könyvesboltokban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Igen, már én is előre örülök. Majd figyelni fogom, hogy mikor lesz a terjesztőknél. A héten jelent meg a Végső parancs, ez már megint a megjelenés napján bekerült az Alexandrába. Jövő héten ráadásul jelenik meg egy új Salvatore regény is, egyszerre A Kettő Szabályával, amit megint csak meg kell vennem. Azt se tudom majd, hogy melyiket kezdjem olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.