NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Erről van szó, mi mindenféleképpen jobban járnánk. Ők viszont lehet. hogy rosszul. Egyébkánt erős a gyanúm, hogy A gonosz dinasztia klubkönyv lesz náluk, de majd meglátjuk. Ha mondjuk olyan kedvező feltételek lennének a webboltjukban, mint mondjuk a Delta Vision, vagy Cherubion oldalán, akkor csak tőlük rendelnék, de mire azt kiépítik évekbe telhet. Én személy szerint visszafogom tőlük a vásárlást, a klubkönyvek közül pedig csak azt veszem meg, ami elsődleges prioritásba tartozik. Egyébként a júniusi és júliusi könyveik kaphatóak lesznek több helyen is. Szerintem így többen vennék a könyveket, szóval szerintem mindenképp jobban járnának, de mondjuk én ezekhez annyira nem értek Na szuper ha több helyen is kaphatóak lesznek, remélem hoznak a Kettő szabályából ide Sárbogárdra is Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Hozzászólás ideje: 2011. Június 13. Kösz, de letöltött formátumban ideiglenesen nekem is megvan a jedirend.com-ról. Odaírtam, hogy a könyv érdekelne. Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. (szerkesztve) A Vatera.hu-n eladó 21 db SW könyv, 30000 Ft. De kár, hogy nincs pénzem rá, villám ára 32000 Ft simán megpályáznám! Csak az a fránya pénz... Ezek vannak ott: Terry Brooks - Baljós árnyak - 1999 - LAP-ICS George Lucas - Csillagok háborúja - 1993 - VALHALLA Donald F. Glut - A birodalom visszavág - 1993 - VALHALLA James Khan - A Jedi visszatér - 1993 - VALHALLA Timothy Zahn - Sötét erők ébredése - 1992 - VALHALLA Malcolm Webster - A jedi hatalma - 1992 - BRILLANT L. Neil Smith - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - 1994 - KING Alan Dean Foster - Erőpóba - 1992 - VALHALLA HAN SOLO sorozat 1. hadjárata 2. bosszúja 3. küldetése 4. nomádjai 5. a birodalmi ügynök 6. és a fejvadászok 7. háborúja PAUL DAVIDS - HOLLACE DAVIDS Darth Vader kesztyűje A jedik elveszett városa Zorba. a hutt visszavág Küldetés Yoda hegyéről A birodalom királynője A sötét oldal prófétái STAR WARS Terry Brooks - Baljós árnyak - 1999 - LAP-ICS George Lucas - Csillagok háborúja - 1993 - VALHALLA Donald F. Glut - A birodalom visszavág - 1993 - VALHALLA James Khan - A Jedi visszatér - 1993 - VALHALLA Timothy Zahn - Sötét erők ébredése - 1992 - VALHALLA Malcolm Webster - A jedi hatalma - 1992 - BRILLANT L. Neil Smith - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - 1994 - KING Alan Dean Foster - Erőpóba - 1992 - VALHALLA HAN SOLO sorozat 1. hadjárata 2. bosszúja 3. küldetése 4. nomádjai 5. a birodalmi ügynök 6. és a fejvadászok 7. háborúja PAUL DAVIDS - HOLLACE DAVIDS Darth Vader kesztyűje A jedik elveszett városa Zorba. a hutt visszavág Küldetés Yoda hegyéről A birodalom királynője A sötét oldal prófétái Szerkesztve: 2011. Június 14. - SZKipi Padawan 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. A Vatera.hu-n eladó 21 db SW könyv, 30000 Ft. De kár, hogy nincs pénzem rá, villám ára 32000 Ft simán megpályáznám! Csak az a fránya pénz... Ezek vannak ott: Terry Brooks - Baljós árnyak - 1999 - LAP-ICS George Lucas - Csillagok háborúja - 1993 - VALHALLA Donald F. Glut - A birodalom visszavág - 1993 - VALHALLA James Khan - A Jedi visszatér - 1993 - VALHALLA Timothy Zahn - Sötét erők ébredése - 1992 - VALHALLA Malcolm Webster - A jedi hatalma - 1992 - BRILLANT L. Neil Smith - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - 1994 - KING Alan Dean Foster - Erőpóba - 1992 - VALHALLA HAN SOLO sorozat 1. hadjárata 2. bosszúja 3. küldetése 4. nomádjai 5. a birodalmi ügynök 6. és a fejvadászok 7. háborúja PAUL DAVIDS - HOLLACE DAVIDS Darth Vader kesztyűje A jedik elveszett városa Zorba. a hutt visszavág Küldetés Yoda hegyéről A birodalom királynője A sötét oldal prófétái STAR WARS Terry Brooks - Baljós árnyak - 1999 - LAP-ICS George Lucas - Csillagok háborúja - 1993 - VALHALLA Donald F. Glut - A birodalom visszavág - 1993 - VALHALLA James Khan - A Jedi visszatér - 1993 - VALHALLA Timothy Zahn - Sötét erők ébredése - 1992 - VALHALLA Malcolm Webster - A jedi hatalma - 1992 - BRILLANT L. Neil Smith - Lando Calrissian és Sharu varázskulcsa - 1994 - KING Alan Dean Foster - Erőpóba - 1992 - VALHALLA HAN SOLO sorozat 1. hadjárata 2. bosszúja 3. küldetése 4. nomádjai 5. a birodalmi ügynök 6. és a fejvadászok 7. háborúja PAUL DAVIDS - HOLLACE DAVIDS Darth Vader kesztyűje A jedik elveszett városa Zorba. a hutt visszavág Küldetés Yoda hegyéről A birodalom királynője A sötét oldal prófétái Nekem van egy pár felesleges sw könyvem amit már régen el szeretnék adni: Sötét oldal 2000ft Valhallás Sötét erők ébredése 3000ft Szukits Az új lázadás 5000ft Darth Vader kesztyűje 1000ft A jedik elveszett városa 1000ft Küldetés Yoda hegyéről 1000ft A sötét oldal prófétái 1000ft Érdekelne? Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Nekem van egy pár felesleges sw könyvem amit már régen el szeretnék adni: Sötét oldal 2000ft Valhallás Sötét erők ébredése 3000ft Szukits Az új lázadás 5000ft Darth Vader kesztyűje 1000ft A jedik elveszett városa 1000ft Küldetés Yoda hegyéről 1000ft A sötét oldal prófétái 1000ft Érdekelne? Az a baj, hogy most nincs pénzem, talán nyár közepére vagy végére lesz. Akkor vissza térhetünk rá. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Hát a többsége elég béna könyv. Így a vaterás illető nem nagyon fog boldogulni az eladással. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Tuti lesz aki megveszi Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Ha elég fanatikus gyűjtő az illető akkor biztos. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Ha elég fanatikus gyűjtő az illető akkor biztos. Én is erre gondoltam Válasz
SZKipi Padawan Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Mint lentebb írtam, ha lenne rá pénzem simán megvenném! Valamiért elég fanatikus lettem, csak azt nem tudom miért... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 14. A Szellemlovasosokat is meglepte a Szukits húzása, a Sámánvadásszal, most ők is utánajárnak a dolognak. Sajnos úgy tűnik nem biztos, hogy ott is lesz kapható. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. A Betondzsungel megérkezett az Alexandrához, A démon átka viszont nem rendelhető már. Szerintem a Szukits-os könyvek most már korlátozott példányszámban lesznek terjesztve a többieknél. Résen kell lenni. Ha A kettő szabálya beérkezik az Alexandrába azonnal megrendelem. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Ja igen, a Sámánvadász nem lesz kapható a Szellemlovasban se, és máshol se, úgyhogy komolyan gondolják a klubkönyvesdit. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Drew Karpyshyn: Darth Bane: Gonosz dinasztia megjelenik: 2011 augusztus Timothy Zahn: A jövő látomása 2. kiadás megjelenik 2011 szeptember Micheal A. Stackpole: Én, a Jedi megjelenik: 2011 október. Persze csak ha minden jól megy és nem lesznek csúszások. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Biztos lemaradtam valamiről, de a Kettő szabályával mi a helyzet? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Biztos lemaradtam valamiről, de a Kettő szabályával mi a helyzet? A Kettő szabálya elvileg 9 nap múlva jelenik meg nálunk. A múlt kísértete pedig július 27-én. Jó lenne, ha megvalósulna a lentebbi lista, és havonta jönnének az új SW regények. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Így van A Kettő Szabálya jövő héten szerdán megjelenik. Remélem minél hamarabb kapnak belőle a terjesztők is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Köszi, akkor mégsem maradtam le. Nem tudom, hogyan alakul a jövő hét, bár Pest felé megyek szombaton, de nem biztos, hogy eljutok könyveshez. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Akkor jövő hétig nem kezdek el új könyvet olvasni. Remélem olyan színvonalú lesz mint az első rész. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Úgy két hét múlva megveszem én is Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 20. Szerintem még jobb is lesz. Ahogy a harmadik is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Rossz hír: minden valószínűség szerint A gonosz dinasztia a Szukits-nál klubkönyv lesz, ez azt jelenti, hogy csak a weboldalukról lehet majd megrendelni, bolti forgalmazásba nem kerül. Most jelent meg a Végső parancs, ezzel együtt nyilvánosságra került a harmadik augusztusi megjelenés a 2001 űrodisszeia. Ez a könyv nem lesz klubkönyv. Legutóbbi információim szerint pedig az augusztusi 4 megjelenésből 2 klubkönyv lesz. A Sámánvadász az egyik. És most már tudjuk, hogy A gonosz dinasztia is augusztusban jelenik meg, tehát valószínűleg ez lesz a másik. 1-2 héten belül ki fog derülni, hogy tényleg ez lesz-e a helyzet. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Én a magam részéről örülök, hogy egyáltalán friss SW könyvek jelennek meg nálunk. Ha csak a honlapjukról lehet megrendelni, annyi baj legyen. A túlélők kereséséhez és A pusztítás útjához is így jutottam hozzá. Nekem megéri a plusz pár 100 forintot, persze én is jobban örülnék, ha személyesen, könyvesboltban kerülne sor az átvételre. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Én elég sok könyvet veszek, gyakorlatilag nincs olyan hónap, amikor ne vennék valamit, úgyhogy nekem nagyon számít. Az elmúlt években hozzászoktam, hogy legrosszabb esetben azt a pénzt fizetem ki, ami könyv hátoldalára rá van nyomtatva. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Wááá, pedig nemrég határoztam el, hogy megveszem Tim Powerstől az Ismeretlen vizekent, mert azt hittem, hogy Rule of Two még később jön csak ki. Komoly dilemma. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Drew Karpyshyn: Darth Bane: Gonosz dinasztia hogyan lehet megrendelni a szukits tol elmondana valaki ezer hala es koszonet Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 23. Még nem lehet rendelni. 1-2 héten belül lesz rendelhető állapotban. De várjuk ki a végét, hátha mégse lesz klubkönyv és letettek erről a h*lyeségről. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. (szerkesztve) Amikor ezt beírom a Kirajzás még kapható az Alexandra honlapján. Szerkesztve: 2011. Június 24. - Darth Revan9 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Jövőhéttől már kézben tarthatjuk a Kettő szabályát. Remélem gond nélkül - időben - eljut a terjesztőkhöz és kapható lesz könyvesboltokban is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Június 24. Igen, már én is előre örülök. Majd figyelni fogom, hogy mikor lesz a terjesztőknél. A héten jelent meg a Végső parancs, ez már megint a megjelenés napján bekerült az Alexandrába. Jövő héten ráadásul jelenik meg egy új Salvatore regény is, egyszerre A Kettő Szabályával, amit megint csak meg kell vennem. Azt se tudom majd, hogy melyiket kezdjem olvasni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.