Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Kiolvastam újra A jövő látomását. Zahn egyik legjobb munkája. Még utoljára életet tudott lehelni az ÚK vs Birodalmi Maradvány harcba. Szép zárás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Megkaptátok az új hírlevelet a Szukitstól? Haláli! A jó minőségű csomagolást reklámozzák. Ezt a levelet én is megkaptam, tényleg hatalmas. Nem hiszem, hogy egy AT-AT súlyának is ellen tudna állni, bár ki tudja, milyen alapanyagokból dolgoznak a cégnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Kiolvastam újra A jövő látomását. Zahn egyik legjobb munkája. Még utoljára életet tudott lehelni az ÚK vs Birodalmi Maradvány harcba. Szép zárás. Egy olyan vastag könyvet csak így? Mint aki csak a kisujjából rázza ki hogy elolvas egy ilyen tetemes mennyiségű anyagot. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Egy olyan vastag könyvet csak így? Mint aki csak a kisujjából rázza ki hogy elolvas egy ilyen tetemes mennyiségű anyagot. >.< Igen. Már 3 hete olvastam. Még két éve gépen szöveges fájl formájában olvastam először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Igen. Már 3 hete olvastam. Még két éve gépen szöveges fájl formájában olvastam először. Jah, ezt nem tudtam. Én már közelítek a közepéhez. Apropó, nemrég adtam kölcsön a Darth Bane 2. és 3. kötetét és így egymásra téve kb. ugyanolyan vastagok mint A Jövő Látomása. Egyébként zseniális könyv, végre előjön Zahn igazi tehetsége, ezt az oldalát mindig is szerettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Habár a Bane könyvek vékonyabbak, de minőségben simán felveszik a versenyt Zahnnal, vagy a többi minőségi EU-művel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Habár a Bane könyvek vékonyabbak, de minőségben simán felveszik a versenyt Zahnnal, vagy a többi minőségi EU-művel. Anderson könyvei a legvéznábbak, de imádom őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Anderson könyvei a legvéznábbak, de imádom őket. A Jedi-növendék könyvek még annál is véznábbak, de a kedvenceim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. A Jedi-növendék könyvek még annál is véznábbak, de a kedvenceim. Ezt a sorozatot is végig kiadhatták volna már, e-bookba elolvastam a magyarul megjelenteket és nagyon jók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Ezt a sorozatot is végig kiadhatták volna már, e-bookba elolvastam a magyarul megjelenteket és nagyon jók. Elszállt már felette az idő. Nem valószínű, hogy valaha kiadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Elszállt már felette az idő. Nem valószínű, hogy valaha kiadják. Épp ez a baj hogy elszállt az idő. Pedig elolvasnám a folytatásokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Anderson könyvei a legvéznábbak, de imádom őket. Régen olvastam bármelyik könyvét, a Jedi Akadémia-könyvek (hirtelen ez jut eszembe trilógia-címnek, de talán nem pontos) nekem is tetszettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Régen olvastam bármelyik könyvét, a Jedi Akadémia-könyvek (hirtelen ez jut eszembe trilógia-címnek, de talán nem pontos) nekem is tetszettek. Nekem is, igaz, hogy ebből kettőnek az lett a vége, hogy minden szereplőt odavonultatott egy óriási csatába de iszonyatosan hangulatosak és árad belőlük a Star Wars hangulat, az új karakterek zseniálisak és a régiekkel is nagyon jól bánik. A Wedge Antilles és Qwi Xux szerelmi szál pedig közel a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
teglov Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Ha egymás mellé kéne állítani az EU szerzőit, nem nagyon emelném ki Andersont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Ha egymás mellé kéne állítani az EU szerzőit, nem nagyon emelném ki Andersont. Én sem, néha, tudom hülyén hangzik, de elég gyerekesnek tűnnek a könyvei (A Jedi Akadémia-trilógiának csak az első kötete tetszett). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Én sem, néha, tudom hülyén hangzik, de elég gyerekesnek tűnnek a könyvei (A Jedi Akadémia-trilógiának csak az első kötete tetszett). Mert az a fiatalabb korosztálynak is szól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Én sem, néha, tudom hülyén hangzik, de elég gyerekesnek tűnnek a könyvei (A Jedi Akadémia-trilógiának csak az első kötete tetszett). Nekem meg inkább a második és harmadik. Őszintén szólva a trilógiát csak Exar Kun miatt vettem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Lehet már leírtam, de Andersonnál inkább az a baj, hogy néha képtelen rendesen továbbgondolni a filmekben is látott dolgokat, egyszerűen a proto-Halálcsillag, a Napzúzó és a Sötétkard mind egykaptafa. Ja és persze az Árnyakadémia is egy nagyon szuper űrállomás, hú, láttunk-e már valahol ilyet... és persze Luke se veszi le még fürdéshez se az EP6-ban látott fekete ruháját Közben meg baromi jó ötletei is vannak, szóval a kettő elég érdekes mix tud lenni. Attól még a könyvei bőven benne vannak a jó kategóriában, a stílusa/történetvezetése ezekhez a fajta könyvekhez eléggé passzol (ezért se lett volna szabad pl. a Dűne-sorozatban a tettestársával ennyire elengednie magát... oda ez már kevés). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Lehet már leírtam, de Andersonnál inkább az a baj, hogy néha képtelen rendesen továbbgondolni a filmekben is látott dolgokat, egyszerűen a proto-Halálcsillag, a Napzúzó és a Sötétkard mind egykaptafa. Ja és persze az Árnyakadémia is egy nagyon szuper űrállomás, hú, láttunk-e már valahol ilyet... és persze Luke se veszi le még fürdéshez se az EP6-ban látott fekete ruháját Közben meg baromi jó ötletei is vannak, szóval a kettő elég érdekes mix tud lenni. Attól még a könyvei bőven benne vannak a jó kategóriában, a stílusa/történetvezetése ezekhez a fajta könyvekhez eléggé passzol (ezért se lett volna szabad pl. a Dűne-sorozatban a tettestársával ennyire elengednie magát... oda ez már kevés). Igen én is így érzem. A Jedi-akadémiával is az a baj, hogy túl nagy hangsúlyt helyezett ezekre az elemekre, és Exar Kunt hanyagolta. Nem lett volna rossz, ha Kun testet tud ölteni. Mondjuk Luke-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Igen én is így érzem. A Jedi-akadémiával is az a baj, hogy túl nagy hangsúlyt helyezett ezekre az elemekre, és Exar Kunt hanyagolta. Nem lett volna rossz, ha Kun testet tud ölteni. Mondjuk Luke-ban. Valamiért engem ez annak idején nem zavart. Habár ez volt az első Star Wars trilógia, amit könyvben elolvastam. Mondjuk az tény, hogy Exar Kunt elég hamar lerendezték a harmadik részben. De ugyanez Thrawnról is elmondható. Annyira a Joruus C'baoth elleni küzdelemre volt helyezve a hangsúly, hogy Thrawn halála kimerült fél oldalban. Kicsit méltatlannak éreztem. Rukh odamegy, leszúrta, ennyi. Ha én ebből valaha filmet csinálnék, akkor ebből a minimálisból is valami belassított, nagyon jó zenére írt jelenetet csinálnék, hogy még ez a kevés is epic legyen, mert ez így valahogy nem jött át a könyvből. >.< Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Thrawn halála tényleg nagyon gyors volt. Fura is, hogy két és fél könyvön keresztül folyamatosan ő nyer, aztán hirtelen mindent elveszít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. na vegeztem a lazadas hajnalaval huhh ez jobb mint amire emlekeztem es most jon a TFU erdekesebb azert magyarul mint nemetul:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Most nemrég olvastam valahol, hogy az egyik enciklopédiás kiadványban összemosták Traviss és a TCW-s mandalóri elképzelést. Akkor elvileg már megvan a retcon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Most nemrég olvastam valahol, hogy az egyik enciklopédiás kiadványban összemosták Traviss és a TCW-s mandalóri elképzelést. Akkor elvileg már megvan a retcon. Persze, hiszen Leland Chee és a munkatársai éjjel-nappal azon dolgoznak (elvileg) hogy az EU kontinuitási hibáit kijavítsák méghozzá úgy, hogy minél kevesebb anyag menjen a szemétbe és meglepően jól csinálják. Csak van amivel vagy nem akarnak foglalkozni, vagy nem tudnak. Például ilyen Simon The Killer Ewok féle baromságokra nagyon kevés az esély, hogy értelmes retcont kapjon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Persze, hiszen Leland Chee és a munkatársai éjjel-nappal azon dolgoznak (elvileg) hogy az EU kontinuitási hibáit kijavítsák méghozzá úgy, hogy minél kevesebb anyag menjen a szemétbe és meglepően jól csinálják. Csak van amivel vagy nem akarnak foglalkozni, vagy nem tudnak. Például ilyen Simon The Killer Ewok féle baromságokra nagyon kevés az esély, hogy értelmes retcont kapjon. Ez örvendetes. Legalább így be lehet majd fejezni az Imperial Commando-t. Csak meg kell várni mi lesz Mandalore sorsa a TCW végén. Remélem Satine kormánya megnő és pacifisták mennek a süllyesztőbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Ez örvendetes. Legalább így be lehet majd fejezni az Imperial Commando-t. Csak meg kell várni mi lesz Mandalore sorsa a TCW végén. Remélem Satine kormánya megnő és pacifisták mennek a süllyesztőbe. Valószínűleg a TCW negyedik évadja is ebbe az irányba halad majd. Egyébként azt írtad, hogy a TCW-sek valószínűleg egyáltalán nem olvasták Karen Traviss könyveit, amit szerintem kétlek. Ugyanis emlékszel, amikor a Death Watch merénylő leugrott és haldokláskor az úgynevezett "concordiai dialektusban" beszélt? Azt egy az egyben a Traviss és a Republic Commando által írt mandalori nyelvből emelték át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 21. A TCW-s topikban írtak után kíváncsi lennék a Karen Traviss féle mandalore sztorira. Miben különbözik a TCW-s verziótól, illetve miért nem fér össze vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 22. Valószínűleg a TCW negyedik évadja is ebbe az irányba halad majd. Egyébként azt írtad, hogy a TCW-sek valószínűleg egyáltalán nem olvasták Karen Traviss könyveit, amit szerintem kétlek. Ugyanis emlékszel, amikor a Death Watch merénylő leugrott és haldokláskor az úgynevezett "concordiai dialektusban" beszélt? Azt egy az egyben a Traviss és a Republic Commando által írt mandalori nyelvből emelték át. Na ezt persze átemelték, érdekes. Akkor tudatos rombolásról volt szó, amit én még jobban elítélek. Az lett volna a legjobb, ha Traviss írta volna a TCW-be a mandi részeket is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 22. (szerkesztve) Na ezt persze átemelték, érdekes. Akkor tudatos rombolásról volt szó, amit én még jobban elítélek. Az lett volna a legjobb, ha Traviss írta volna a TCW-be a mandi részeket is. Egyébként annak ellenére, hogy a TCW ilyen tudatos rombolást végzett, a mandalori szál szerintem közel a legjobb a második évadban, Obi-Wan Kenobi ekkor vált számomra igazán emberivé. Viszont ezt a zygerriai dolgot még le kell nyelnem... A legrosszabb az, amikor csak egy elejtett félmondattal áthúznak valamit az EU-ban, egy olyan említéssel, ami a sorozat történetéhez, sőt, az epizód történetéhez semmit nem tesz hozzá. Most olvasom a Wookieepedián, hogy a negyedik The Old Republic könyvet is Drew Karpyshyn fogja írni. Úgy tűnik, hogy ő gyakori írója lesz ennek a sorozatnak, ami jót fog tenni neki, a Bane trilógia után már nem kételkedem benne. Szerkesztve: 2011. November 22. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. November 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. November 22. (szerkesztve) Egyébként annak ellenére, hogy a TCW ilyen tudatos rombolást végzett, a mandalori szál szerintem közel a legjobb a második évadban, Obi-Wan Kenobi ekkor vált számomra igazán emberivé. Viszont ezt a zygerriai dolgot még le kell nyelnem... A legrosszabb az, amikor csak egy elejtett félmondattal áthúznak valamit az EU-ban, egy olyan említéssel, ami a sorozat történetéhez, sőt, az epizód történetéhez semmit nem tesz hozzá. Most olvasom a Wookieepedián, hogy a negyedik The Old Republic könyvet is Drew Karpyshyn fogja írni. Úgy tűnik, hogy ő gyakori írója lesz ennek a sorozatnak, ami jót fog tenni neki, a Bane trilógia után már nem kételkedem benne. Hát számomra a TCW mandalóri szálát sajnos megmérgezte ez az egész. Nem is tetszett igazán, De a harmadik évadban a szereplésük szintúgy nem . Talán majd a negyedik évadban, szurkolok a Halálőrségnek, hogy letaszítsák Satine-t a trónról. Arra kíváncsi lennék, hogy Micheal Reaves hogyan reagált arra, hogy belerondítottak a Coruscant Nights-ba. Karpyshynben már azóta nem kételkedem, hogy 5 éve megtudtam ő írta a Knights of the Old Republic első játékának sztoriját. A Darth Bane-nel csak még jobban bizonyított. Remélem még jó sok könyvet fog írni. Szerkesztve: 2011. November 22. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.