Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az elektronikus formátumban jelent meg, az fenn akadt volna a Disney-Lucasfilm szűrőin.

Akkor Az elveszett Sith törzs, hogy tudott megjelenni, ha eredetileg az is e-book?

Hozzászólás ideje:

Akkor Az elveszett Sith törzs, hogy tudott megjelenni, ha eredetileg az is e-book?

Mert az később az USA-ban megjelent papírformátumban is.

Hozzászólás ideje:

Az elektronikus formátumban jelent meg, az fenn akadt volna a Disney-Lucasfilm szűrőin.

Milyen szűrőn? E-bookot nem lehet kiadni vagy mi ezzel a helyzet?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nute megadta a választ. Pontosan az utólagos papír alapú kiadás miatt jelenhetett meg.

Milyen szűrőn? E-bookot nem lehet kiadni vagy mi ezzel a helyzet?

Jelenleg sajnos nem. Egyébként szerettek volna ilyeneket is kiadni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

És mi ennek az oka? Nem jobb az nekik is ha jön belőle a pénz?!

A kiadónál sem tudják, korábban próbálkoztak már, de nem kaptak jóváhagyást.

Hozzászólás ideje:

A kiadónál sem tudják, korábban próbálkoztak már, de nem kaptak jóváhagyást.

Értem. Köszi. Hát remélhetőleg egyszer, majd csak álláspontot váltanak.

Hozzászólás ideje:

Miért, van egyáltalán olyan e-book, ami feltétlen kiadásért kiált? A legtöbbjük csak kisregény, amelyeket persze jó lenne olvasni, de azért nem olyan nagy veszteség, ha nem jelennek meg magyarul.

Hozzászólás ideje:

Tatooine Ghost, Jedi Trial, Medstar duológia Ezekre lehet még idén számítani.

Várjuk szeretettel:))))

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Elkezdtem olvasni John Jackson Miller Az elveszett Sith törzs című művét. Még csak az 57. oldalnál tartok, de egy dolog nem teljesen világos. Ez a kötet kilenc darab, egymástól különálló novellából áll? Csak mert az első résznek, a Szakadéknak a vége számomra egy kicsit semmilyen (tehát olyan, mintha lenne folytatása), a második rész, az Égjárók viszont egy teljesen más sztori, mintha köze se lenne az elsőhöz. A kilenc rész vagy fejezet között tehát van valamiféle kapocs, vagy ezek egymástól független történetek?

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem olvasni John Jackson Miller Az elveszett Sith törzs című művét. Még csak az 57. oldalnál tartok, de egy dolog nem teljesen világos. Ez a kötet kilenc darab, egymástól különálló novellából áll? Csak mert az első résznek, a Szakadéknak a vége számomra egy kicsit semmilyen (tehát olyan, mintha lenne folytatása), a második rész, az Égjárók viszont egy teljesen más sztori, mintha köze se lenne az elsőhöz. A kilenc rész vagy fejezet között tehát van valamiféle kapocs, vagy ezek egymástól független történetek?

Bár én még nem olvastam, úgy tudom, hogy a novelláknak a szereplőkön, helyszínen, a Sith törzsön kívül nincs sok közük egymáshoz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Összefüggő történetek. Az elveszett Sith-törzs keshi történetei, melyek több évszázadot felölelnek. A történetekben idő után új szereplőket ismerhetünk meg, ők a keshi Sithek leszármazottai. Egy idő után majd jönnek az összefüggések.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A napokban végeztem a Törésponttal. Nagyon sötét hangulatú regény, amiben az általam nem igazán kedvelt Mace mesterséget jobban megismerhettem. A napló részekből jó volt megtudni, hogy sokszor kételkedik,vivódik azon, hogy mi lenne a helyes cselekedet. Meglepett, hogy mennyiszer akarta megölni az ellenségét,amit végül nem tett meg. A dzsungel leirásai nagyon igényesek voltak. A komor történetbe, Nick vitt egy kis humort, akivel kapcsolatban végig az az érzésem volt, hogy nem az lesz a sorsa a könyv végére ami lett végül. Bekerült a kedvenceim közé ez a könyv. Most a Cestus csapdát kezdtem el olvasni, utána pedig a Sötét találkozót kezdem el.

Viszont azt nem értettem, hogy mikor Depa átszúrja Mace-t a fénykardjával, azt hogyan élhette túl Windu?

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A napokban végeztem a Törésponttal. Nagyon sötét hangulatú regény, amiben az általam nem igazán kedvelt Mace mesterséget jobban megismerhettem. A napló részekből jó volt megtudni, hogy sokszor kételkedik,vivódik azon, hogy mi lenne a helyes cselekedet. Meglepett, hogy mennyiszer akarta megölni az ellenségét,amit végül nem tett meg. A dzsungel leirásai nagyon igényesek voltak. A komor történetbe, Nick vitt egy kis humort, akivel kapcsolatban végig az az érzésem volt, hogy nem az lesz a sorsa a könyv végére ami lett végül. Bekerült a kedvenceim közé ez a könyv. Most a Cestus csapdát kezdtem el olvasni, utána pedig a Sötét találkozót kezdem el.

Viszont azt nem értettem, hogy mikor Depa átszúrja Mace-t a fénykardjával, azt hogyan élhette túl Windu?

Bizonyára nem volt olyan súlyos a sérülés, és ott van a bakta, meg a Jedik Erő-gyógyító képességei.

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.